Drar till landet igen !

Jag ska till mitt landställe imorgon med agnes och mamma, vet nt vilka andra i familjen som följer med, men iaf, jag har inte uppdaterat er dem senaste två dagarna, eftersom att jag har varit med kära Agnes, och vi har bara typ badat i hennes pool (så jävla avundsjuk) och kollat på massa TH videoklipp, och nu har vi skrivit ut alla låtarna på tyska, för att lära oss dem utantill också. Igår kväll hyrde vi film osv, inget speciellt hände.
Jag kmr antagligen hem mellan torsdag - söndag. Men det är nt bestämt än. Om ni vill mig något så äre bara att slå en pling på mobben !

Dagens tanke: (egentligen typ månadens, menmen)
Vill pierca mig i tungan, men är rädd för infektioner mm. Funderar även på om jag ska pierca mig i ögonbrynet, men jag får ta den diskosionen med mamma och pappa.. Får se hur det kmr gå. Antagligen blir det lättare att övertala pappa än mamma. Nu ska jag och Agnes laga middag, och så hörs vi om några dagar , Harebra Hej ! / åsa

Stockholm skärgård

Jag nämnde inte i förra inlägget att jag skulle till mitt land i några dagar, för att jag inte själv visste om det, förrens pappa frågade om jag hade packat klart. Jag blev helt paff, men sa inget eftersom att jag inte orkade ha ännu en diskusion om att jag måste lyssna mer på vad dom säger. Så jag tar på mig skulden, eftersom att jag inte var tillräckligt uppmärksam.

Jag måste bara säga att jag älskar stockholms skärgård, där mitt landställe ligger dåra. Det är så lungt och stilla, det ända man hör är när vattnet kluckar mot klipporna, en motorbåt som kör förbi eller fiskmåsar som flyger runt flaggstången. Det är det mysigaste jag vet, sedan kan man ju passa på att bada och sola en massa. Och det bästa är att det är en liten ö där alla känner varandra typ. Men nu är jag iallafall hemma igen och jag kanske tar båten (skärgårds färja) ut nån gång i veckan, men jag får se.


Min dag.

Idag har jag bara suttit vid datan, tvn, badat och gjort lite matte, Vilken höjdar dag va ?
Nej. Och, tro inte att jag har gjort matte frivlligt, det är min mamma som tjatar på mig om att jag måste plugga mera, för att nu när jag ska börja sjuan kommer det bli jätte jobbigt om jag kommer efter, och visst det är väl en aning sant.. Men jag kan fan inte hjälpa att jag hatar matte och att jag har koncentrations problem, okej visst skulle jag kunna börja med att göra alla matte läxorna i tid, försöka att lyssna, och sitta still utan att få damp utbrott på min mamma för att JAG är för seg, och för att HON förklarar allt för långsamt. Sen räknar jag fortfarande på fingrarna.. Det slutade väl dom flesta med i typ fyran - femman. Men inte jag, nejnej. Min hjärna är så trög att allt jag lär mig åker in i det ena örat och ut genom det andra. Och jag tror att dom flesta tänker såhär, precis som jag, att jag ska börja plugga hårt när jag börjar i åttan då man får betyg, men egentligen är det fel taktik. He-he! End of discustion. (stavning?)
Men jag tror att min kväll kmr bli betydligt mer lyckad än min slappar-dag , jag och Charlotte ska nämligen gå på den efterlängtade "Sex And The City" filmen. Har velat se den länge men det har aldrig blivit av, så, äntligen!
Sen har jag också fått såna här konstiga tankar om livet, typ som, vad ska jag egentligen göra med mitt liv, det ända jag gör på dagarna är att ligga i min säng och sova, titta på tv och sedan avslutar jag dagen med att sitta vid datorn. Jag vet, det blir inte roligare än vad man gör det till. men .. Ah det e så svårt att förklara, men jag tror att alla genom går en sån "fas" i livet där dom tänker över vad livet egentglien är till för osv. Men det blir nog bättre snart.
Många pussar till Bill & Tom kaulitz och till min enda (?) läsare Charlotte Wernlund. Haha / åsa


Hemma igen.

I'm back home again ! Kom hem i fredags som planerat och både dit och hem resan gick mycket bra.
Gud vad veckan gått fort. Jag har gått upp för åreskutan, sett renar, badat i åresjön, och mycket annat kul. Måste säga att det har blivigt väldigt snobbigt i åre, vilket jag inte hade någon aning om.. Vi åkte upp och kollade på en liten "snobb-stad" , om man nu kan kalla det stad, snarare område, där alla husen var enorma, om jag ska definera ordet snobbigt, (på ett hus) så är det väl super stora fönster, vitt grått eller svart ,dem färgerna är inte snobbiga, men alla husen där var i de färgerna, så då kallar jag dem snobbiga i just detta ämne. I alla fall, en till grej jag vill tillägga om åre är att det finns massa söta killar där, jag har dock ingen aning om dem flesta var turister eller sånt, men jag utgår från att dom flesta var åre-bor. Jag har haft en jätte skön vecka, utan smink etc. och i stugan fanns det nåt som typ kallas skogs-tv, 1, 2 och fyran typ, sedan fanns det 6:an, som jag inte har hemma utav nån konstig andledning, och den älskar jag, jag menar den har ju ALLT det roliga, 1/2 men, scrubs mm . och scrubs är ju bäst, så jävla kul. så det har vi kollat på på kvällarna. Sedan var det "Horror week" på 6 så då kollade vi på Hajen III, Anaconda , vet nt vilken det var av dem men iaf. Och sedan nån annan film. Ingen av dom kan man ju förfan inte kalla skräckis. Visst, jag HATAR ormar, det är det läskigaste och äckligaste jag vet, men allvarligt, det var ju inte alls som jag hade trott.
I det förra inlägget berättade jag att jag och agnes skulle se The ring, och jag trodde den skulle va as läskig eftersom att alla har sagt det till mig, men inte alls. Det ända obehagliga var väl när tjejen gick, och inte ens det var så läskigt. Jag och agnes ska se 2:an någon gång, hoppas den e mkt läskigare. Jag vill också se Saw, den verkar läskig, men jag vet nt. Ah vi får se.
Sen har jag blivit så hiiiiiimla beroende av Bill och Tom Kaulitz, jag har kollat klart på alla tokio hotel tv avsnitten, och verkligen knarkat sönder deras låtar. Just nu ere Don't Jump som jag lyssnar på mest, men det varierar från dag till dag.
Men jag e verkligen olyckligt kär i dom, jag vet att det låter löjligt att vara kär i två st man inte ens känner, men det känns verkligen som att jag känner dom. Först var jag lycklig, ni vet som man är när man är nyförälskad, men sedan bli man olycklig, och iser att dom är ca 7 år äldre än mig .. Och att dom bor i Tyskland gör inte saken bättre. Men, jag ska inte ge upp hoppet, men när jag är 18 är dom typ 25, och då är det liksom inte lika stor grej som om den ena är 12-13 och den andra är 18-19 . Men grejen är att nä jag är 18 och dom är 25 så ha dom säkert redan flickvänner.. hehe jag tröttar säkert ut er med mitt babbel, men whatever, min blogg är som en allmän dagbok för mig, så jag har inga alls förväntningar om att jag kmr få massa läsare. haha aja. Det var allt för idag, pussar åsa


SE U SOON ! 21.11 10/7

Jag ska till åre i en vecka med min och agnes familj, vi ska ha en såkallad "motions - vecka", guess hos idea that was ?
Rätt , min mammas .. Så typiskt henne liksom. Agnes och hennes familj äger en liten mysig stuga uppe i åre, där vi ska stanna i en vecka, vi kmr ha det jätte skönt, men, vi ska typ motionera varje dag, värkar det som iaf, enligt våra föräldrar, men vi får se hur det blir med det.. hehe. Det är klart , jag älskar att träna osv, och man känner sig så fräsh (men ändå inte) efteråt, men liksom.. Vi ska gå uppför åre skutan, och sen åka ner i någon linbana, men det ska iaf bl väldans kul, frågan är bara, hur fan ska jag orka? Jag lovar, det kmr sääääkert att sluta med att dem hittar mig vid mjuk mossa sovandes. Sedan ska vi promenera en massa, eller jo det e klart eftersom att jag har en hund, men då menar jag inte små mini-promenader utan typ.. Jätte långa! Men i övrigt kommer allt att vara helt perfekt, min och agnes familj isolerade i en liten stuga i åre, that's the way i like it ! Nu ska jag fortsätta med min packning, och sedan bege mig hem till agnes för att titta på the ring, vissa tkr den är jätte läskig, och några andra tkr inte ens att den ska kallas för skräckis.
Who shall i trust ?  ..
Det kmr inte bli någon uppdatering på hela veckan, men när jag kmr hem ska jag lägga upp lite pics, om min data inte laggar såklart. Så, byebye stockholm , och hihi åre ! Turist - Javisst
/ kramar åsa
Btw kan inte få nog av dem två snyggingarna i Tokio Hotel , Bill och Tom Kaulitz! Jag är kär, helt seriös.

Hej hopp

Jahapp , här är då min nya blogg, jag hade en blogg sen tidigare men det var för mkt "wannabe inlägg" eller vad man nu ska kalla det, som typ alltid slutade med "PUSSIIEEEW ALLA SÖTNOWSAR" , men nu ere slut med sånt.
I den här bloggen ska jag först och främst försöka att stava rätt, skriva om saker som förhoppnings vis intresserar just dig, men om min blogg inte intresserar dig så tycker jag att du ska hitta en annan blogg att läsa istället för att slänga in onödiga komentarer. Haha , men min blogg är egentligen bara till för mig där jag skriver om mitt liv, mina vänner och kanske lägger in en bild eller två. Aja skit samma, ni får gärna skriva tips om vad jag ska ha med för att den ska bli så bra som möjigt / åsa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0