Is bedtime a crime ?

Nu är jag tillbaka igen, levande! Hrm .. I'm strange. Jag har väl typ nån sorts förföljningsmani pågång tror jag.
Har en clinique kräm i ansiktet nu medans jag borstar tänderna, och bloggar! 3 grejer på samma gång, smidigt Åsa ;) Fast krämen behöver man ju inte anstränga sig med, den bara sitter där, och jag tar ju pauser med borstningen när jag bloggar. Det jobbiga är att försöka hålla tandkrämen på plats i munnen så den inte rinner ut. Brukar ibland prata med mig själv. haha! Oj, nu låter jag som värsta psycot, men ibland skrattar jag åt mig sjäkv när jag gör nåt, eller snarare med mig själv, och jag brukar ge mig själv komplimanger osv, haha. Brukar även prata oavbrutet när jag kollar på film, med eller utan sällskap. Liksom "Gå inte in där!", "Åh, det måste bli dom två", eller om det är nån jag känner igen i en film, från en annan film så måste jag berätta om den skådespelaren, om att han kanske är jätte snygg, att hon var tillsammans med han, eller så måste jag berätta om hela den dära andra filmen som skådespelaren var med i. Det är jobbigt, men det är tvång. Känns annars som att nåt trycker på bak i huvudet, och att det liksom måste komma ut det jag ska säga, annars kan jag inte sluta tänka på det! Men nog om det, hur har eran kväll varit? Bra hoppas jag.

Vi kanske hörs imorrn, det är osäkert! Måste upp innan åtta, för halv nio kommer Agnes och hämtar upp mig sedan ska vi till dansen då det är genrep =) Godnatt. Tänkte gå och lägga mig nu, ganska tidigt för att vara mig men så är det hih ♥

An empty house is quiet like a mouse.

Är nu helt ensam hemma, Björn är med nåra kompisar. Har världens huvudvärk, och längtar efter middagen.
Få se nu, andledningen till att jag har huvudvärk är antagligen för att jag bara har ätit glass idag (klockan är 10 i 6) och jag har inte ens klivit utanför dörren idag. Det är inte bra, men allt detta har blivit en dålig vana. Gotta change. Bortsett från huvudvärken mår jag .. Bra tror jag! Ska gå ner till den mörka undervåningen nu och ta en ipren. Har satt på tvn häruppe och därnere bara för att jag inte vill känna mig ensam. Iofs kollar film på canal +, menmen.. =) Telefonen har jag i handen ifall det skulle hända nåt, hehe. Hoppas bara den inte ringer när jag är där nere, då det säkert kommer vara nån som ringer vars röst låter som att han har rökt för många cigaretter. "Hello Åsa, I can see you!"´.. Nej fy,har sett too many horror movies. För jag vet att mamma och pappas mobiler inte funkar (pappa glömde sin och mammas har inget batteri, glömde laddaren), och vem då skulle ringa till mig en dyster lördags kväll? Juste, min söta mormor skulle ringa ikväll och höra om det gick bra för mig och min 15 snart 16 åriga bror. Haha, vi är inte 5 längre, vi klarar oss ;) Fast, det är inte kväll nu, så om jag inte skriver ikväll har nån skum typ kidnappat mig och sedan gömt mig i hans källare 15 meter under marken. Spårlöst försvunnen. Nej nu ska jag sluta, hehe jag är onormal! Så ni vet =)

Är sugen på på varm choklad.
Im going to do hot chockolate, (uttala a långt, och te som d) hope it don't turn out too baaaad.
Finfint rim, höhöhö.. Vad tycker ni om rubriken då? Jag som rimmade där också. Haha =) Så tråkigt har jag att jag tar mig tid till att rimma. Aja, that's life ;) Pussis

Seems like its over.

Hej på er =) Idag är det lördag. Har naaaaadda planerat, skulle ju ha varit hos Amanda ikväll med nåra andra men det blir nog inte så. Ska nog ta mig tid till att ladda upp lite musik på mobilen, har gått och skjutit det frammåt hela tiden eftersom att jag behöver hjälp med det av min brrror.. Är inte så bra på datorer ;)

Klockan är iaf kvart i två just nu, och jag har bara pluggat massa spanska till provet på måndag. Ska sätta min kamera på laddning så det kommer lite mer bilder i bloggen. Den känns lite livlös. Juste, sen kanske jag kan göra om designen eftersom att jag ändå ska byta dator =) Men det blir nog mer plugg för mig nu, ikväll ska jag ta en dusch och bara ta det lugnt. Träna lite mer på dansen, fast den sitter nu, men bara finslipa den sista delen lite som vi lärde oss i onsdags. Mamma, pappa och Bella åkte till landet imorse så nu är jag och Björn ensama. Hade ju kunnat ta en promenad nu, men eftersom att Bella inte är hemma äre inte fuunny!
I've got a headacke (stavning?) XO

Don't know

Min älskade lilla Johan åkte ut ur idol! =( buhuuu.. Precis när jag hade fäst mig vid honom. Och gud, när han satte sig ner och sjöng till den dära tjejen, fick jag upp världens lilla "film" i mitt huvud som spelades upp om och om igen på mig och Bill. Asså, tänk om det var på en konsert och så kollar han på en och sjunger. Fatta vad .. Ah jag vet inte. Förstår den dära tjejen, hon höll på att flippa ur, och hon kom nästan inte ihåg hennes eget namn. Hihih.. Nej jag tycker nu att Kevin borde vinna. Eller .. Kanske Robin ? hehe, svårt att bestämma mig. Alice, ja, hon är en bra sångerska, men jag tycker inte att hon borde vinna. Som många redan har sagt: Hon är kanske lite för "mesig/gullig" .. Men jag vet inte, det finns ingen andledning till att titta på Idol nu när varken Lars eller Johan är kvar.
Men det var nog inte sista gången vi fick se Johan Palm, hoppas jag.. =)
Ska görrraa mig iorning nu och sedan slaaaggaa, är så hiimlans trött. Puss på er sötnosar.

Lägger in en video på Johan Palm när han sjöng Coldplays låt Viva La Vida, en av deras bästa låtar!
Tyckte det blev en bra konbination, en bra sångare och en bra låt. Peeerrrrfenition =)

Dreams may come true.

Dagen har varit ok - säger inte mer !
Vi har gäster och nu äreee midddag, muuuummmss =)

A Push in the back and math.

Inget speciellt har händ under dagen, därför har det kännts onödigt att skriva nåt inlägg om bara .. inget!
Ingen ny design idag heller eftersom att jag inte har spenderat dagen vid datan. Jag får se om det kommer imorrn, om jag inte har fullt upp. Om planerna går som planerat så blir det antagligen inte så mycket bloggning i helgen. Imorgon ska jag iväg och köpa det som behövs tills på söndag, då vi har uppvisning på dansen. Och på lördag vet jag inte vad jag hittar på på dagen, ringer någon. På kvällen ska jag kanske hem till Amanda med några, ska snacka mer med henne om det imorrn. På söndag äre som sagt uppvisning, då är det genrep vid nio, därför får jag se om jag sover hos Amanda eller inte. Hoppas på det iaf, vi ska se på skräckisar =) Iallafall, jag vet inte om det blir så mycket sömn på natten isf, så då får jag sova mellan genrep och uppvisn. Smart idea. Now i got a plan. Bed time. Sleep tight!

Puss och godnatt, ska till min sköna säng snart och hoppas på lovely dreams. Som igår natt (eller säger man idagnatt?), iaf natten som var nyss. Säger bara en sak. Tokio Hotel konsert - bad cut - and - eyekontakt. Perfect. Kiss ♥


Stupid computer

Min dator har blivit sjuuuuk!
Sen den fick ett jävla virus och vi var tvungna att radera typ ALLT på den så har den varit helt ... Ja jag vet inte vad, ljudet funkar inte, skärmen har gått sönder så nu har jag en minimal skärm (men det funkar iofs..), den är fett seg och paint har försvunnit! När man verkligen behöver paint så är det helt bort raderat! Då blir det ingen ny design förrns imorrn, då jag kanske kan byta dator. Varför vill den inte samarbeta?! Åh jag hatar dåliga datorer. hihi. Måste kalla hit data proffset! Min brorsa =)

Jag har lite skuldkänslor eftersom att jag inte alls känner nån smärta efter farfars död längre. Tidigare idag var jag väldigt ledsen, men sedan jag, mamma och Björn var påväg till Mc'donalds (Ja men vadå, vi var ju tvungna att trösta oss?) och då pratade vi lite om farfars död och liknande saker och helt plötsligt släppte allt. Jag insåg då att han faktiskt dog av ålder, och inte av nån sorts sjukdom. Vi ska ju vara glada över att han blev så gammal, och inte att han dog när han kanske var 80 eller nåt. Klart jag är ledsen, jag är inte helt psyco, men ni fattar. När man väl insett nåt så känns det som att allt släpper. Men jag kan fortfarande inte fatta att han är borta..  Hörde nyss en låt av Coldplay som piggade upp mig, och nu har desperate börjat! See u later, my friends =)♥

Ikväll valde jag en låt av Rufus Wainwright, den heter Hallelujah och det finns massa olika versioner av den. T.ex när Amanda Jensen från förra årets idol sjöng den, det var as grymt! Texten är ganska konstig tycker jag, men ändå säger den så mycket! Vet inte varför men låten och texten tilltalat mig, den var ju med i The OC, första gången var när det började brinna i det dära huset där Ryan hade bott, vet dock inte vem det var som sjöng då, men den andra gången var när Marissa dog, (usch det var så sorligt), och då var det Imogen Heap's version, den är också jätte bra! Låten betyder mycket för mig vilket fall, och jag hoppas att ni tycker samma. Ja, den är lite trög, men ändå.. Hugs

Tuesday

Imorse gick jag till skolan som vanligt, sedan vid tio kom mamma, pappa, min bror och Bella och hämtade upp mig vid skolan. Sedan åkte vi till farmor och farfars ålderdomshem, där Danne och Marianne, min pappas syskon,  och även Lotta, Dannes tjej väntade!
Pappa och hans syskon berättade för farmor att farfar hade gått bort igår kväll, och då brast jag ut i gråt. Alltså, fatta att berätta för nån att dens livspartner och största kärlek har dött. Det är hemskt!
De har varit tillsammans sen farmor var 17 år, det är otroligt länge. Iallafall, vi gick in till farfar där han låg på sängen, han var så himla liten och smal. Då kunde jag heller inte hålla mig för gråt. Jag har aldrig sett en död människa förut, och visst var det lite läskigt, men han är ju ändå min farfar. Jag sa hejdå och gav honom en puss på kinden. Det som var värst var att jag har aldrig sett farmor så. Hon var väldigt ledsen och upprepade ord som "Nej, jag vill inte" och "Jag orkar inte längre", hon har ju spenderat mer än halva hennes liv med honom, han har byggt deras förra hus, och dom har 5 barn tillsammans. Men jag har fått en annan syn på livet och döden nu, en bättre syn. Orkar inte berätta för då skulle det här inlägget bli flera meter långt, så jag besparar det till mina tankar =)

Tänkte försöka göra om min design lite, får se om det går bra, annars får jag ta hjälp av någon.
Måste bara säga en sak. Jag älskar dig farfar, vi ses! <3

rest in peace!

Idag är det måndag och klockan är nu ... 20.-10 och jag satt och hade tråkigt, kollade på Hannah Montana på Disney Channel. Ja, så tråkigt hade jag (!!).  Min pappa kom upp för trappen, och sa att farfar hade dött för en stund sen. Kunde inte hålla tårarna inne, dom bara rann ner för mina kinder. Först och främst så är det väldigt jobbigt att förlora en person man känner, speciellt om personen är en nära familj! Och för det andra känner jag skuldkänslor. Asså, jag kommer ju aldrig få träffa honom igen, och senast jag träffade honom var väl typ i somras. Han bor på ett ålderdomshem med farmor inte så långt här ifrån Rotebro, så jag får skuldkänslor av att jag inte kom och hälsade på honom. Iofs kände han inte ens igen mig senast vi var där, och det känns ännu mer.. Men han har ju varit väldigt sjuk på senaste tiden och satt bara i sin stol med öppen mun.
Känns som att allt bara faller ihop för mig! Jag och farfar har aldrig varit så nära, men det är bara för att han var väldigt gammal. Han blev 94 år. Det är sjuk mycket, så jag är glad att han fick leva så länge. Undrar bara hur farmor kommer ta detta.. Usch, känns som att jag överreagerar, men jag hatar döden, och när personer eller djur dör. Jag kan bli hur känslosam som helst! Hoppas att döden är ett mycket trevligare ställe än jorden. Nej nu vill jag inte prata om det här, börjar bara gråta ännu mer. Men sen har vi ju varit förberedda på att han skulle lämna oss ett tag, och ja, den tiden hade tydligen kommit nu! Allt jag kan säga är - rest in peace farfar, jag hoppas att du har det bra, och att vi kommer träffas där uppe i himlen nångång, snart eller om ett tag. No one knows..


Valde den här låten ikväll, eftersom att den är lite små sorglig, och den här kvällen är ju sorglig, så det passar..
Älskar den här låten som sjungs av bästaste Keane, det är en cover av U2's with or without you, men den här är så mycket bättre än orginalet. Den påmminer mig om farfar nu när han har gått bort. Usch bort dumma tanke! Vill inte tänka på det nu! Puss på er alla. <3 peace and love / the sad person..

Fredaaag!

Nu är det äntligen fredag, sitter med Charlotte och Amanda och kollar på tv hemma hos mig. Vi skulle sjunga singstar men det krånglade lite så det blev inget.. hihi!
Emma var nyss här men hon gick hem för ett tag sen, hon skulle hem och sedan på träning.
Halv sju ska jag dra till Agnes och det kommer nog vara lite människor där, exakt vilka vet jag inte än, bara Julia och antagligen Grecia! Vi ska äta middag och sedan efter ett tag inpå kvällen ska vi kolla på skräckfilm! Wihooooo, lika taggad varje gång. Jag och Julia ska sova hos Agnes så där kommer jag att vakna upp imorgon bitti. Det kommer inte bli så mycket uppdatering nu i helgen tror jag. Ikväll är det ju fullt upp, imorgon ska nog jag och mamma in till stan och kolla in det där stället i Gamla stan där jag kanske ska pierca mig. Vet inte om Agnes och Julia följer med. Om det inte blir som planerat så kanske jag drar in till stan med Charlotte och Emma!
Har faktiskt ingen aning om vad som egentligen händer imorrn. På söndag är inget planerat, om jag inte har nått att göra går jag nog en lång promenad med Bella och sedan kollar på tv hela dagen. Söndag is the tv day, u know ;)

Nu ska jag återgå till Amanda och Charlotte som ligger och kollar på deras muskulösa (?) magar, hihi! 
Vi hörs kanske imorrn, eller iövermorgon! Jag vet inte =) Hejdå bloggen, puss och kram! ♥


FUCK-THIS-SHIT

Jag hade nyss skrivit ett as bra och as långt inlägg men sedan när jag skulle publicera det så försvann allt, asså allvarligt! FAAAAAAAAAAAN säger jag bara. Har verkligen NAAAADA tålamod nu. I'am o-o-c. Out of control!  Nej nu har jag ingen större lust att blogga. Bara för det!
Skrev om att jag verkligen vill se Twilight men att det suger att det är 15års åldersgräns, och att Robert Pattinson är grymt het! Sedan skrev jag om vad som händer imorgon men det får jag ta ... imorgon! hehe..

Bestämde även en helt ny grej för min blogg. Tänkte nämligen att jag ska dela med mig av min otroligt blandade musik smak, kommer skriva som en liten motivering om varför jag tagit med just den låten. Kommer kanske inte hända i varje inlägg, men det kan dyka upp lite när som helt, så håll utkik! Och jag lovar, det kommer inte bli för mycket Tokio Hotel! hihi..

Börjar med denna låt!


Det här är en låt av The Killers, den heter Human och är grymt bra!
Första gången jag hörde den var på EMA där dom uppträdde och I fell in love!
Är helt besatt, och den är så.. Ja hur ska jag beskriva, den är så befriande. Jag vill bara hoppa upp och sjunga och dansa! I LOVE IT =) (ungefär så kommer det se ut, vad tycks?)

Onsdag

Idag är det somsagt onsdag, imorse kände jag mig inte alls så pigg pga sömnlöshet. Så, jag stannade hemma idag, vilket jag gjorde i måndags också. Jag tror att alla behöver en "day-off" från skolan ibland, den tär verkligen på ens krafter..  Men nu är jag utvilad och ready for some hard work! Bara det är att jag gick upp klockan tio - elva, så jag är orolig över att jag inte kommer kunna somna inatt! Och jag hatar när man inte kan somna. Det är så jobbigt!

Jag kommer ihåg när jag var liten då jag aldrig ville att det skulle bli natt. Jag var ärligt talat rädd för natten, den var så mörk och påminnde mig om döden. När jag var liten fick jag alltid ont i magen varje kväll, hel konstigt, det fanns egentligen ingen andledning till det, men det "kom" bara när jag tänkte på döden, ensamhet osv.. Det gick så långt att jag fick åka in på sjukhus, vi besökte flera läkare och alla sa olika saker, och inget av dom var sannolika. Men nu är det mycket bättre, visst får jag ont i magen ibland men det går över bara jag sätter på nåt roligt på tvn eller tänker på nåt kul!
Jag kommer också ihåg att jag inte ville somna för jag alltid drömde mardrömmar. Det var riktigt jobbigt! hehe =)

Men tillbaka till min dag! Jag har legat och kollat på the oc avsnitt hela eftermiddagen och sovit. naaajjjjjssss!
Dansen är inställd pga att våran danslärare/tränare Sandra är sjuk! Fuuuck, jag som var så taggad. Aja, bänkar mig framför tvn ikväll eftersom att det är massa bra! =) Så vi hörs imorrn då jag faktiskt måste gå till skolan. Pussis och Kramis! ♥

hehe..

Förlåt för dålig uppdatering, kom precis ut ur duschen och nu börjar Desperate!
Se u tomorrow i think, bye bye! Förlåt igen.. TV time! yaaaay!

Ett onödigt inlägg (ignorera) hihi..

Jag  tävlar om en oversize tröja från Modekungen i coola Amirs (gaybloggen.com) blogg.
 

Ja ni ser, onödigt inlägg som tyvärr inte ens är tillägnat er, men visst är tävlingar grrrreat? Vinna goodiebags eller snygga kläder osv och inte behöva betala ett skit. Superb säger jag bara ;) 
(Trodde att superb betyder super bra. Men nu har jag fått reda på att det betyder ypperlig, som jag heller inte visste vad det var. Har nu kommit fram till att superb betyder perfekt, unik, enastående, så jag var väl nära? =))

Saturn Return

Jag har spenderat halva eftermiddagen på att googla på piercare överallt i Stockholm, jag har hört att East Street verkar vara väldigt noggranna med hygien, men även noggranna med åldersgräns.. Synd, trots att jag har förälders tillstånd får jag inte pierca mig där pga 15 års gräns har jag för mig sist jag kollade. 

Sedan hittade jag ett ställe i Gamla stan som heter Saturn Return, där det är åldersgränser, men jag är inte helt säker för dom verkar inte ha någon hemsida såvitt jag vet.. Men iallafall, jag såg att många hade skrivit att dom inte har åldersgräns, men sen hade nån skrivit att dom hade åldersgräns, men att man kan ha förälders tillstånd vid en viss ålder. Vilken fick jag tyvärr inte reda på. Men sen såg jag att en tjej hade skrivit nåt liknande "Jag piercade mig på Saturn Return för ett tag sen och dom var noggranna med hygien och det har läkt bra. Jag var 13"
Iofs hade hon piercat naveln, men jag ska ju göra det senare när jag har fått ihop pengar efter ögonbryns piercingen.

Jag ska fortsätta att kolla runt, och sedan ska jag googla lite mer om ögonbryns piercing för jag vill ju behandla den så bra som det går. Tänker inte slarva nåt bannemej! =)
Om ni vet nåt om Saturn Return om åldersgräns, hygien osv eller andra piercare där dom piercar 13åringar, så hör av er. Jag vet att jag har skrivit några sånnahära inlägg, men jag vill veta så mycket som det går om piercingar. Tack! ♥

Lördag

Ännu en dag i mitt tråkiga, meningslösa liv.
Jahapp, vad har man gjort idag då?, dagen började väl med att jag gick upp vid halv elva skulle jag gissa, då jag fick en spontan känsla av att jag var sugen på te, när jag satte på plattan och väntade ett tag skulle jag känna om den var varm, så jag satte dit tre av mina fingrar på högerhanden och kände. Jajamensan, visst var den varm måntro, det gjorte ont som in i helvete och jag rusade mot vattenkranen för att kyla ner mina fingrar, då jag råkade sätta på kranen på varmt vatten, så det gjorde ännu ondare. Men jag fick mitt te tillslut, tack och lov. Nu har jag satt på bandage så därför är det väldigt svårt att skriva på datan. Har annars bara kollat på Scrubs, nu är det Dirty Sexy Money maraton som jag tittar på. Entertaining.. Ikväll sätter jag väl på The OC, saknar det enormt faktiskt.. Var liksom vän med "det"!

Igår kväll gick jag och Agnes ner till Rotebro kyrkan där min brorsa skulle spela med sitt band, även Agnes kompis skulle spela med sitt band, och det var många ungdomar där som jag kände igen. Jag vet, Rotebro kyrkan, väldigt  storslaget, men hey, man måste ju börja någonstans. Det var flera band som spelade från rock, ballader till hiphop. Det var kul, men vid kvart över åtta ville Agnes hem för hon var tvungen att göra skolarbete, även fast jag ville stanna (hihi) så följde jag Agnes hem och sedan drog jag mig vidare hem till mig för att titta på tv. Min fredags kväll var det, altid samma.. Tråkigt att jag faktiskt är 13 år och har lika tråkigt på helgerna som för 3 år sen. Men man får nöja sig med det man får. Jag har fått det här livet, det kan jag inte ändra på det, ända jag kan göra är att .. Jag vet inte vad jag kan göra..

My tears have run out, theres nothing left anymore..


You are the only one who can save me right now. So please?

(Btw, jag har fått ett par av mina beställda glasögon, dom liknar ett par wayfaires faktiskt, me like! det andra paret kommer nån gång nästa vecka. Smart girl, here i come)

Onsdag

Har inte uppdaterat sen i helgas. Eller, det är inte ens ett ord, det borde det vara.. (?)
Men det har ändå inte hänt något speciellt, gick på första Robomemo grejen, och det gick helt okej, kommer antagligen bli jobbigare med tiden, men jag får se =) Jag fick en apelsin bit iallfall hihi, och för varje vecka som går så ska jag få en grej, som belöning. Det kommer nog bli mest Tokio Hotel grejer, men även nån tröja kanske.

Nu kollar jag på Vänner, det här avsnittet är så sjukt kul. Ikväll kl 20 är det dans, yeeeeeey!

Musik, vad skulle jag göra utan musik. Jag bli pigg och så himla glad av det, önskar att det alltid kommer att finnas plats för musik och dans i mitt liv. =)
Coldplay - ett av världens bästa band. Musiken och texterna berör en verkligen . Texterna är så.. Ja, jag vet inte hur jag ska förklara texterna, men dom är bara så sanna, så verkliga. Det krävs bara en av Coldplays "lugna" låtar så brister jag ut i gråt.




Lyssna på texten så förstår ni vad jag menar! The scientist, Viva la vida, Yellow, Violet hill, det är bara några av deras gryyymma låtar, sen finns det säkert flera jag har glömt eller inte ens hört. OMG säger jag bara! =D (Min kärlek till Tokio Hotel är dock större;))

Oopsi..

Min mormor har precis fått reda på att jag ska pierca mig! Det var dock inte meningen, men hon var riktigt allvarlig! Hon jämförde mig med mina kusiner, "ingen utav dina kusiner har piercat sig. Det ser billigt ut" (Var inte så säker på det mormor, senast jag pratade med en av mina kusiner sa hon att hon ville pierca tungan.. ojsan). Haha, jag är det svarta fåret i släkten.. Men som tur är försvarar min mamma mig, "men Åsa är inte som nån annan av hennes kusiner, hon är sig själv." Så rätt! Undrar vad hon kommer göra när jag kommer där med en piercing i ögonbrynet.. Dvs om det finns nån piercing studio som piercar vid 13 års ålder.. Aja, jag får bara fortsätta leta och hoppas att det dyker upp nånting bra!

Sista inlägget för idag, vi hörs imorgon, Puss och Kram! ♥

Update ..

Har inte skrivit sen i fredags, men det har inte funnits varken tid eller ork till det. Skyller på Agnes som har varit med mig hela tiden =)

I fredags kväll kom Agnes hem till mig, vi kollade på skräckfilm, det stod mellan "Scream" och "One missed call", men tillslut fick det bli "Scream", som jag i efterhand kom på att jag redan hade sett. "One missed call" får bli nån annan gång.
Agnes sov över hos mig och sedan på lördag morgonen var vi tvungna att gå upp rätt tidigt eftersom att min förra tränare hade ringt mig kvällen innan och frågat om jag kunder spela på morgonen, snäll som jag är sa jag självklart ja eftersom att jag så gärna ville gå upp halv nio och sedan spela i det extremt varma vädret (läs: ironi)! Nej, men jag sa att jag kunder spela första matchen, även fast jag inte ville. Efter matchen som vi btw vann åkte jag och Agnes hem och jag duschade sedan kollade vi på reprisen på EMA tills klockan var halv tre då vi gick hem till Agnes och sedan fick vi skjuts till stinsen.  Vi gick in till synsam där Agnes skulle kolla sin syn.

När vi var klara på synsam gick vi till Gina tricot där agnes köpte en tröja och sen in en snabbis till HM där hon föpte en till tröja. På vägen hem åkte vi förbi Mcdonalds där jag köpte en pomfritt och Agnes köpte en hamburgare. Mums! =)

Idag kom jag och Agnes upp vid elva, åt sedan frukost i en timme men min lilla familj efter en lång diskussion om abort och massa olika ämnen. Vi gjorde i ordning oss och sedan tog vi tåget till helenelund och fick oss sedan en liten prommis till Kista. Där köpte jag en present till mamma som fyllde år i måndags och Agnes köpte farsdags present. Jag köpte inget till min pappa eftersom att jag inte är gjord utav pengar och i min familj räcker det med all kärlek vi ger till varandra varje dag! Hos oss är varje dag fars/mors och barnens dag =) hihi..

Och min bror har kommit hem från TURKEY! =) I mars kommer en turk hem till oss, ska bli kul att se hans reaktion av Sverige. Typ bara massa urålderiga lägenheter inne i stan (även fast jag tycker dom är fina) och skulpturer av nakna killar och tjejer. Trevligt, trevligt!

Vad är det med mig egentligen? haha

Jag vill se på skräckfilm! Jag vill träffa Agnes!! Jag vill lyssna på Tokio Hotel!!
Allt detta lever jag för typ! Skräckfilm, Anges och Tokio Hotel är mina droger! Seriöst.. Jag behöver dom liksom för att må bra, annars får jag ett sammanbrott! Okej, jag klarar mig utan skräckfilm ett tag, men jag bara älskar adrenalin kicken jag får innan. Haha geek!

Jag vill vara mig själv, jag vill vara flummig, jag vill vara allmänt konstig! Allt det kan jag vara med Agnes. Med henne har man aldrig tråkigt även fast man bara är inne en fredag kväll och kollar på film. Vi har alltid kul, och det är det bästa med oss!

Jag känner mig så.. så .. Jag vet inte vad. Jag vill bara.. AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!
Jag är taggad på skräckfilm och skrämma upp mig själv, sitta och skaka och känna rädslan i hela kroppen. Allt detta vill jag, fan vad kul! =) hihi. Längtaaaaar efter Agneeees! Vill träääffa henne nuuuuuuuuu! Hörde du? NUUUUUUU.
hrrm.. Det här är då jag., mihihi


Bill från EMA 2007. It's raining man. (Haha, kom att tänka på en grej=)) Grrrr...

Fredag

Känner mig så ensam.. Jag passar inte in, jag vill inte passa in. Jag är annorlunda. Jag vill iallafall bli annorlunda. Jag tycker om annorlunda.

Igår morse var jag tvungen, på min sovmorgon-dag, att vara i skolan halv åtta, jag började tio i nio, men det var bara för att jag skulle testa nån sånhär Robomemo grej för koncentrationen och minnet. Jag har inget fel på mitt minne men min koncentration suger. Därför funderar jag om jag ska göra det eller inte. Om jag ska göra det ska jag få nån sorts belöning, jag försöker att övertala mamma och pappa att jag ska få pierca mig i läppen (över munnen), det går väl sisådär, mamma har sagt strängt nej,men jag vet att hon kommer att ge sig, jag vet det! mohaha. Jag ger mig iallafall inte.. Jag ska iallafall pierca ögonbrynet och naveln, när jag har tillräckligt mycket pengar såklart. Men mamma och pappa vill inte att jag ska pierca mig nånstans i munnen. Aja.. =)

Idag på SOn hade vi förbered av debatt/diskussion. Älskar att disskutera och argumentera. Jag och Dalia ska argumentera EMOT abort, och Charlotte och Madde ska argumentera FÖR abort. Våran SO lärare valde iofs åt oss om vi skulle vara emot eller för, och det blev som det blev, men jag är nöjd med emot! Jag och Dalia ska krossa dom, that's for sure. Inget annat kul i skolan har hänt, bara det tråkiga vanliga. Nu har det plötsligt blivit as jobbigt att gå till skolan, både för att det är massa skoljobb och att man måste tänka (låter som värsta blondinen) men även för blablabla.. Min musik är räddningen. Allt jag kan säga. Det var allt för idag, vi hörs mer ikväll. Jag ska träffa lilla Agnes-Pagnes.

EMA - Tokio Hotel!

DOM VAAAAAAAAANN!!!! Headliner. Jag vart skit glad, satt och pratade med telefon med Agnes hela tiden, och både jag och Agnes skrek as högt när dom avslöjade vem som vann. Hihi.. Rick Astley vann Best Act Ever, det var Perez Hilton som presenterade vinnarna, och jag förstår mig inte på honom. Fattade inte ett dugg om vad han sa, och jag tycker han är lite smått wierd.. Höhö, hörde honom bara säga "The boys from Germany" och Rick Astley. Så, TH kom iallafall 2 eller 3 =) Är jätte stolt över mina bebisar. haha! Bills tacktal var somvanligt jättejättefint och man blev ju nästan tårögd! Dom är bara så snygga. (Var tvungen att få ur mig lite ego talk åt dom!) Även fast dom inte vann Best Act Ever så vann dom i mitt hjärta..

Coldplay vann inte nån gång, men för mig så vann dom stort i alla kategorier dom var med i, dom kom 2 eller 3 i nån. Pink vann iallafall ett pris och det är ju jätte bra! Slut babblat om det, jag är jätte glad för deras (TH, Coldplay, Pink) skull hihi =)


Förjävlig..

Vet inte varför jag mår såhär.. Eller jo, det är klart jag gör, egentligen vet jag exakt varför, men jag vet bara inte vad jag ska göra åt det. Jag pallar inte fejka ett leende varje gång jag går till skolan, eller varje gång jag är hemma. Jag pallar inte fejka nåt mer! Jag måste alltid vara nån jag inte är. Det är klart, delvis är jag ju alltid Åsa, men på ett sätt känner jag att jag spelar min personlighet. Jag vet inte vem jag är, jag känner inte mig själv..
Vad är lösningen på detta. Nej det kan inte vara det.. Eller? Nej jag vill inte, jag vågar inte.. Men vad finns det mer att göra när jag måste hålla på att gråta varje kväll tills jag blir 18, inte ens då kommer min dröm bli sann! Vad är lycka egentligen? Vad är kärlek? Jag vet inte.. Jag vet ingenting längre!
Jag vill vara liten 5åring föralltid, jag vill inte växa upp och få alla sorters problem. Jag är rädd för verkligheten.
Jag är rädd för döden och framtiden..

Usch, jag måste pigga upp mig, ikväll är det ju EMA! "Där såklart lilla perfekta Kenza kommer att vara", aja kul för henne att hennes dröm bli sann om hon träffar TH.. Jag kommer säkert bara börja gråta igen när jag kollar på det.. Skit samma, jag gör det ju för Tokio Hotel. Ich liebe ihnen, für immer! ♥

Music and Dance - my wednesday

Om en kvart kommer Agnes och hämtar upp mig, då ska vi åka till dansen!
Jippie, har inte dansat på 1 vecka, önskar jag kunde dansa hela mitt liv. Det är min befrielse. Musik + dans, kan det bli bättre? Nej nu ska jag gå, kommer hem halv tio, då ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag hitta nåt att kolla på tvn.
Puss hej alla sötnosar! ♥

Thank u!

Okay leute, här kommer det! Jag är så glad. Det var länge sen jag kände sån här lycka..
Såg igår kväll på thsweden.blogg.se  och jag började stor böla. Ni vet den här fan-festen som ska hållas i Hamburg den 30 november var det ju 16 års gräns på! (Eller ja, det är det fortfarande, men hör här!), Dom har nu ändrat "reglerna" eftersom att det var så många under 16 som ville gå! Då har dom nu bestämt att om man är under 16 år så får man vara med att tävla om biljetter, om föräldrarna registrerar sig och tävlar. Om föräldrarna vinner så får föräldrern och barnet + en kompis åka till Hamburg (dom måste betala resa + hotell själva såklart), fatta vad bra det är!

Igårkväll när jag såg det här skrek jag på mamma att hon skulle komma, och vi pratade lite osv, och sedan sa hon att om hon skulle vinna så kunde hon tänka sig att åka till Hamburg med mig! Det är antagligen jätteyttepytte liten chans att man vinner, men what ever, man kan ju alltid testa, right? Kompisen som man tar med sig måste också ta med sig en förälder, men aja! Tacktacktack ni som gav oss under 16 en chans! TACK.

Det ändra problemet är att min dans uppvisning är den 30 november =( Klart jag är glad över att jag har uppvisning, men om jag nu skulle vinna (jag vet, liten chans) så skulle jag ju vart tvungen att åka till Hamburg! Ofta jag skulle offra den chansen liksom. Men min dans tränare sa att om man inte kan vara med så måste man säga det nu så hon kan fixa med platserna.. Fan att alltid nåt ska komma imellan.. Men.. Om jag vinner.. Om .. Så blir jag tvungen att åka.
Det skulle vara en dröm! ♥


Väx upp!

Måste bara säga att folk som beter sig så omoget att dom kommenterar folks utseende från emo till fjortis, och alla andra stilar det finns, har dom inget bättre eller snällare att komma med ? Eller ingenting alls istället för att hålla på. När det går så långt att man till och med börjar kasta grus på folk har det ju gått över gränsen! Man måste lära sig att respektera och acceptera andra, hur dom än är. Jag menar, hur roligt vore det om alla såg likadana ut? (Okej, dagens ungdom ser nästan exakt likadan ut, men ändå), Tänk på det en stund innan ni säger nåt. Folk blir faktiskt sårade av elaka och onödiga komentarer, även om dom inte visar det. Så, sluta viska och peka på någon som ser antingen annorlunda ut, eller precis som alla. Det är bara så omoget och barnsligt. Väx upp ungdomar!

En grej som jag hatar är skitsnack, förekommer oftast mellan unga tjejer eller killar ibland, dom säger det om kompisar, till kompisar! Jag har själv varit med om det när ens egen kompis säger nåt om ens "andra kompis", det är inte ok! När man snackar skit om någon handlar det bara om att man har dålig självkänsla och självförtroende och att man vill boosta upp sin egen genom att trycka ner andra!

Tisdag!

En helt vanlig tisdag i guess. Har inget att tillägga, skriver senare när jag får nåt mer intressant på huvudet!
Ska gå ut på promenad med Bella, klockan åtta är det Ugly Betty och sedan Desperate. .! Pusshej. ♥

See you!

Ska ta ut Bella på en liten promenix runt kvarteret, när jag kommer tillbaka ska jag sätta på vänner och sedan hoppar jag i badet! mucho-najs! =)
Godnatt på er sötnosar.

Måndag

Skolan var trist som vanligt. Lärde mig inget nytt, som vanligt igen! höhöh
Kom hem för ett tag sen, har bara kollat på tv och suttit vid datan, en vanlig eftermiddag antar jag?
Åt middag nyss, jag åt kidney bönor med nån sås och majs, inte så värst gott, såsen förstörde allt!
Jag har ju blivit vegetarian, trodde inte det skulle gå bra alls, men jag var iofs villig att offra det för dom stackars djuren, men det har gått jätte bra, har ätit sjukt goda "kött-liknande" saker, fast det är vegetariskt! Fast nu har mamma och pappa sagt att det börjar bli dyrt att köpa 'vegetarisksnabbmat' så jag måste lära mig göra egen mat. Okej, vi får se hur det går med det. Ska ta reda på lite goda recept som man kan göra =) hihi..

Jag har tänkt på en sak, jag har blivit värsta rebellen i min släkt! Asså, min släkt är rätt "fin" av sig, t.ex när min kusin hade satt i en fejk piercing i läppen och mormor såg det började hon gråta.. Såklart sa min kusin att det var fejk och mormor kunde pusta ut, men ni förstår vad jag menar! Hur kommer hon reagera när jag, som är yngst av alla kusiner, kommer pierca mig? Herregud.. Men jag är nästan lite spänd på hur hon kommer reagera. mamma har sagt att jag inte ska bry mig och vad mormor och morfar kommer att säga, men hur ska jag undgå det. Dom är ju min mormor och morfar, klart jag bryr mig om vad dom säger, men jag ska pierca mig ändå, ingen tvekan! =)

• Färgat mitt hår intill svart,

• Blivit vegetarian,

• Ska pierca mig,

• Lyssnar på helt annan musik än innan.

Big change, but i like my new me!


Not sure..

Igår kväll satt jag och röstade ända fram till tolv! Men det jag inte visste var att man tydligen måste uppdatera sidan efter varje gång man röstar. Faaan! Så alla mina flera hundra röster som jag hade röstat under dagen räknas bara som 1.. Usch vad irriterande! Hoppas att dom vinner ändå. Ich liebe Tokio Hotel! =)

Söndag

Nyss kollade jag på Viva la Bam, nu börjar Jackass, so funny!
Såg nyss Darin på mtv, måste säga att han verkligen har växt upp! Han var ju faktiskt rätt snygg =)
Idag åkte Evelina hem, kommer sakna henne. Men jag kommer träffa henne i december igen, hihi!
Tänker inte babbla på om min dag, det blir bara segt. Jag tycker inte om att läsa bloggar där dom skriver vad dom har gjort hela dagen. Så det ska jag sluta med =) Var förbi punk shop i stan där köpte jag två små knappar / "pin" med TH på och en jättestor affich på TH! Kommer lägga in kort på dom sen. Jag är nöjd =)

Vi hörs imorrn sötnosar! Puss och Kram ♥


Lördag

Dagen har gått skit fort idag. Jag sov till 11, sen tvingade mamma upp mig, sedan åt jag frukost och sen drog jag, Ewe, mamma, pappa och Bella ut på en promenad. Jag och Ewe visste inte att vi skulle ta 'skogs vägen' till Marianne (min faster) så vi vart lite smått sura över det.. Men jag ska hämnas nån gång! Mohaha..
Andledningen till varför vi skulle gå den här jobbiga promenaden i skogen var för att vi skulle hämta bilen hos Marianne, min faster, som mamma och pappa var hos igår kväll, och dom hade ju druckit så då kunde dom inte åka bil hem. Aja, slutsnackat om det. hehe =)

Bion igår kväll var bra, lite seg ibland men visst fick man sig ett gott skratt imellanåt. Ikväll blir det skräckfilm igen, det blir antingen "The Grudge" eller "When a stranger calls", hoppas bara att dom här är bättre än dom andra jag har sett i veckan. "Fredagen den 13" var inte alls läskig. Det handlar ju om den här Jason med hockey masken, om ni kanske har hört om den förut ? Jag får världens adrenalin kick av skräckfilmer och så blir jag helt sprallig, hihi =)

Agnes ska komma och kolla med mig, Ewe och Björn på filmen ikväll, Björn är inte hemma nu, inte mamma och pappa heller, dom är hos några och äter middag och blir fulla, haha! Nejnejnej, mina föräldrar är sååååå duktiga =) Iallafall, jag och Ewe har laddat upp med godis och läsk så det ska nog bli bra.
Den ena filmen börjar 22.30 (The Grudge på 5 eller tvärt om) och den andra 23.00 (When a stranger calls på 3 eller tvärt om), och mamma och pappa kommer nog inte hem än på ett tag, så det blir naaaajjs , haha =)
Hörs imorrn snyggingar. I <3 Halloween. (Jag vet att det var i torsdags) Fan att jag inte gick bus eller godis. Är jag för gammal för det eller ? Nej skulle inte tro det, man kan aldrig bli för gammal för det. Får ta det nästa år med Agnes, vi skämmer gäärna ut oss. Man kan ju alltid vara pornstar eller nåt liknande.. hohohoho nej, nu ska jag sluta. Pussis ♥

RSS 2.0