Godnatt!

Dålig uppdatering idag, jag vet! Förlåt för det, men jag har haft fullt upp med att plugga till prov och massa saker med skolan, och så har jag varit ute på lång prommis med Bella idag igen, börjar bli en vana =)
Men nu ska jag göra mig iordning och sedan gå och lägga mig, imorgon kommer massa bilder från i söndags upp, så håll utkik! Imorgon kommer det antalgien heller inte finnas tid till bloggen eftersom att jag har massa skoljobb, men jag kanske slänger in ett snabbt inlägg, eller inte! Vi får helt enkelt se.
Puss ha det bra! ♥

Saknar min Charlotte, som är sjuk! Det funkar inte utan henne. =( 

Måndag

Herregud vad dagarna går fort fram.. Jag måste verkligen ta tag i mig själv och få nånting gjort och ha lite roligt, det behöver jag verkligen!
Jag kom nyss hem från en timmas promenad med Bellan, vi gick runt heeela golfbanan som ligger ganska nära oss och lite till, visst var vi duktiga? Kom till nåt konstigt ställe med en liten fabrik som jag aldrig har sett förut.. Hm, undra vad dom gör där inne egentligen.. Hehe!
Just nu är Agnes och klipper sig, jag skulle kanske ha följt med henne, men jag orkade inte plus att jag har massa prov och läxor som jag måste plugga till. Jag längtar tills jag ska klippa mig, just nu har jag väldigt långt blondt hår, men jag ska färga det jätte mörk brunt och klippa mig till byst höjd. Jag längtar. Ifall det inte skulle bli bra så kan jag ju alltid färga tillbaka till blont, och mitt hår växer faktiskt väldigt fort, så det blir nog inget problem!
Nu ska jag äta middag och sedan kolla på Top Model.
Inget storartart inlägg, men det var allt för ikväll! Ska nog gå och lägga mig rätt tidigt, bara inte klockan blir över tolv så är jag nöjd! =) Vi hörs imorgon, hadet bra! Küsse ♥

Strange ..

Jag har ju gjort om min blogg, men jag har den nyare versionen (vista) och använde en stil som heter Rage italic, som bara finns på den nya, jag var hemma hos Agnes och hon har inte den nya, och där såg alla rubriker och allt det andra ut som typ aftonblandets rubriker, wtf. Hur ser det egentligen ut ? tacksam för svar.
Var bara tvungen att slänga in det är sista inlägget innan jag går och lägger mig, så Godnatt och sov sött!

Sämst uppdatering!

Förlåt för att jag inte har skrivigt nåt idag. Andledningen till det är att jag och Agnes gick upp jäätte tidigt och fixade iordning oss för vi skulle in till stan och kolla runt lite, vi skulle kanske träffa hennes kompis Erika. Vi gick runt och tittade lite, och jag måste bara få in att jag älskar monki. Dom har ju typ världens ballaste kläder!!
Vid fem tiden så gick vi till sergelstorg och såg att dom hade lagt ut söda mattan vid bion, och så kom vi på att det skulle vara High School Musical premiär, och nej jag är inte värsta hsm freaket, kunde bara vara kul, och en väldigt bra tillfälle att äta världens godaste kebab på I <3 kebab. Iallafall där stod vi ute i kylan och väntade på alla kändisar, haha, och redan innan visste vi att Zac Efron och Vanessa Hudgens skulle komma. Så vi väntade på dom kan man väl säga, iallafall så kom bl.a Ola, typ några från What up!, Robert Wells och Arne Weise (Respekt!), det är dom ända som ploppar upp i mitt huvud just nu, men det var betydligt många fler. Juste hon från Adam & Eva (den lilla versionen) var där, hon var typ min idol nar jag var liten, haha. Vad vi hade hört så trodde vi att dom (Zac & Vanessa) skulle komma runt fem, men nej, dom kom ju typ en timme försent. haha aja, lite ballt iaf är att jag var minde än en meter ifrån Vanessa och hon var as nära att ge mig autograf (jag vet, värsta geeken som tar med sig papper och penna, menmen ibland måste man låta sig vara lite töntig, hehe) det tycker iaf jag var lite coolt. Och jag måste bara säga att Zac verkligen är så snygg som han är på bilder! haha. Aja efter det så tog vi tåget hem och vi var hemma vid ca halv åtta tror jag. Jag har kollat på film och just nu sitter jag här framför datan och lyssnar på musik.
Ska även tipsa om två bloggar jag tycker väldigt mycket om =)
oseriosa.blogg.se - mina två bästavänner!
mango.blogg.se - bara för att hon har typ världens coolaste stil! 
Det var allt för mig ikväll men vi hörs imorrn, då det även kommer upp massa bilder från idag, hadet bra! Puss =)♥

Tokio Hotel = Kärlek !

Jupp, som ni kan se så har jag fixat en liten Iphone till min blogg och en ny header, visst är jag duktig? Haha, egentligen är det Agnes som har gjort allt, men nu vet jag iaf hur man gör, typ. Så jag ska lägga in lite fler låtar osv. Fast det vart inte super snyggt eftersom att den är så jävla bigg, men det är ett stort plus att man kan se vissa videos, så därför valde jag iphonen istället för ipoden. Men vi får se hur det blir senare med det. =)
Jag har precis städat klart mitt rum och snart ska jag dra till Agnes igen, hehe.
Och väldigt roligt att statistiken har höjt, det trodde jag faktiskt inte =D
Och jag vet att många har nåt visst emot Tokio Hotel, men jag bryr mig inte. Haha! För mig betyder dom obeskrivligt mycket, no talk about it! Jag tänkte mest på att jag har proppat hela iphonen med TH, men det kommer mer musik för dom som inte gillar dom!  Plus att det kommer ännu mer TH musik, men det får ni helt enkelt stå ut med, can't get enough! =) Nu ska jag ringa Agnes och se om hon har städat klart. Puss vi hörs ikväll! ♥

Goodnight!

Agnes är här och vi ska snart gå och lägga oss tror jag. Vi förlorade iaf med 3-1, men det viktigaste var ändå att jag kämpade och gjorde det bästa jag kunde. Iochför sig kunde jag nog ha tagit i lite mer, men iallafalla.. Jag orkar inte skriva mer ikväll eftersom att jag är jätte trött, så godnatt och sov gott, vi hörs imorrn! Küsse =)♥

Fredag = helg !

Yes, äntligen fredag, och framför allt, äntligen helg!
Vi fick sluta lite tidigare idag, halv två , superskönt, efter det stannade jag charlotte och emma kvar i skolan och snackade lite medans jag packade i alla mina skolsaker som jag ska jobba med över helgen, eftersom att vi har ca två prov nästa vecka plus att jag måste göra omprov på so:n eftersom att jag inte klarade sista bladet, jag fick 3,5 och för att nå upp till målet var man tvungen att få 4, så jag vart inte lite irriterad på det eftersom att den frågan jag fick 0,5 på kan jag ju och jag vet exakt vad det är för något. Aja, det är bara att kämpa på. Jag har precis ätit lite inför min allra sista match, tror jag iaf. Vi måste verkligen vinna eftersom att jag vill sluta med glädje, men jag vill iaf känna att jag har gjort mitt bästa, då blir jag nöjd! Samlingen är om en halvtimma, så jag ska byta om och sedan börja dra mig ner mot centrum.
Ikväll ska jag ringa Agnes och så får vi se vad som händer. Men vi hörs senare, puss =)♥ 

Lägger in några bilder från i somras när jag och min familj var i Ystad och
 hälsade på mina kusiner, som vi gör varje år.
Dom är ju inte dirket avslöjande.

Jag och min kusin.


Längtar tillbaka till Ystad. See u next year! (Jag vet, mina bikini trosor är förstora, haha)

Top Model

Kollade nyss på Top Model, och jag höll på att garva ihjäl mig åt Anya när hon snubblade ut ur bussen, hahaah!
Hon pratar så hiiimla roligt, och hon värkar vara så snäll också, enligt mig tycker jag att antingen Anya eller Katarzyna ska vinna. Aja nu ska jag kolla på typ världens bästa program Heroes, iochför sig har jag redan sätt alla avsnitten på canal + för ett tag sen, men jag kan inte få nog av dem, så jag säger godnatt till er nu eftersom att jag inte kommer skriva mer ikväll tror jag. Puss, hadet bra! ♥
Kollade också på idol i pausen och fan att alexander inte gick vidare, var inte det här hans tredje år han sökte? =(  Aja, hoppas han blir något stort på egen hand, för jag tycker han är så grymt bra!

Önskelista mahaha

Ja som sagt så fyller jag år snart, den 10 oktober =) Då blir jag tonåring! mihihihi
Haha jag älskar att vara barnslig, för jag lovar, jag är typ världens töntigaste och barnsligaste människa! haha.
Så därför ska jag skriva önskelista, here it comes! mihihhi fast jag skriver inte 1, 2, 3 osv för jag har ingen aning om vad jag vill ha mest. höhö
Navel piercing & ögonbryns piercing, jag skrev ju för ett tag sen att min mamma och pappa gick med på att jag skulle få pierca mig, men det var kanske nån månad sen jag skrev det men iaf, så fort jag fått ihop lite pengar så blire piercing i både navel och vänster ögonbryn (inte ring, utan två pluppar vill jag ha) Men jag har fortfarande inte gett mig, jag tjatar fortfarande på mamma om piercing i tungan eller i läppen men det leder no where. Men jag ger inte upp, haha.
Sen vll jag ha en system kamera, dom verkar så otroligt bra, och man får så himla fina bilder med dom.
Massa pengar såklart, dom ska räcka ända fram till jul. (om man bortser från 50kr jag får en gång i veckan)
Present kort på kicks. 
3 stycken mörkmörk bruna hårfärgningar. 
Vita converse från stadium
Bärbar data
IPod
Mer minne till mobilen 
Vita / Rosa Skullcandy hörlurar.
Ljusa UGGS 
Det var allt, haha, nu ska jag bara ge min önskelista till mamma och pappa. =)  Pusshej
 


Torsdag

Idag har jag inget intressant att skriva, ska nog bara spendera hela eftermiddagen till att lyssna på massa musik, jag lever helt seriöst för musiken! Skulle må skit utan den, och den har hjälp mig genom svåra perioder. Musiken är min älskare, haha.
Vet inte om jag ska gå på träningen ikväll, det lutar åt det, men jag har inte bestämt mig helt än. Får spela in Top Model. En grej jag hatar är att Top Model och Idol är på samma tider, varje dag! Så jag kollar på Top Model och i pauserna så byter jag till fyran, som tur är har dom aldrig reklam samtidigt. I Top Model tycker jag att antingen Anya eller Katarzyna ska vinna, båda har bra personligheter och blir extremt bra på bilder, vet inte varför jag skrev det där sista(?) hehe 
Gissa vad, jag har faktiskt läst idag, på fritiden! I vanliga fall hatar jag och läsa, för jag kan inte koncentrera mig och håller på med annat, och sen har jag tappat bort vart jag är, men nu har jag hittat en bra bok (tror jag iaf) den heter Min vän Walter, handlar om "Jack - the ripper" lite små läskig faktiskt, och den blir ju ännu läskigare eftersom att det har hänt på riktigt. Asså fatta, Jack - uppskäraren, fatta vad han håller på med.. Ja ni kan ju lista ut det genom namnet. Usch att det finns sånna människor.. Aja vi hörs antagligen senare ikväll, Küsse =)♥


GratisMakeUp.se bli medlem nu!

GratisMakeup är en sida där du kan värva vänner och samla ihop poäng, när du samlat in en viss summa så får du present kort på kick hemskickat till dig dirket i din post låda, låter inte det bra? Gå in på den här länken nedan och bli medlem och börja samla poäng, för vem säger nej till gratis smink egentligen? Inte jag iallafall.
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=128202
Låter ju som värsta reklam(?)snubben, kanske har jag en ljus framtid inom reklam karriären, vem vet! Haha. Aja imorgon börjar jag tio i nio, så det är bäst jag börjar göra mig iordning till sängen nu, ska bli skönt att sova bort alla beskymmer! Puss och Godnatt, Sov gott! ♥

Jag är verkligen dålig på rubliker!

När jag kom till skolan så var det bara jag, challeballe och emma och två till som hade kommit, så vi var tvungna att åka utan alla andra. Men när vi hade kommit till gillbo pizzeria som ligger typ granne med skolan, så börjar min cykel fucka sig totalt och tjuta och sen tog det bara stopp. Jag försökte fixa det, eftersom att jag är sååååå duktig när det gäller cyklar (hehe not) men det gick inget vidare, så jag ringde pappa så fick han komma och hämta mig och sedan köra mig till fäboda. Jag kom dit och hittade charlotte och emma och sedan körde vi igång. Kände mig som världens skogsmulle när jag kom dit med ryggsäck och allt, haha. Men iaf jag charlotte och emma ägde på orienteringen och vi kom först i mål, precis som jag hade trott. Eller inte, jag tror vi kom sist av alla i våran klass, kanske för att vi tog en liten mat paus i mitten, haha geeks! Men vadå, man måste ju äta eller hur?
Vi var klara runt typ tjugo i tolv, men eftersom att jag inte hade någon cykel så fick jag gå en liten bit och sen kom pappa och hämtade mig, så vi fick sluta jäääätte tidigt! =).
Nu ska jag plugga lite till no provet, även fast det är långt kvar, det är ju bra att ligga bra till! hehe
Vi hörs kanske senare, är inte helt säker eftersom att jag har dans sen. Puss ♥
Förrästen, jag fyller år om 16 dagar! yeeeey!


Onsdag

Godmorgon !
Om en tre kvart ska jag vara vid skolan och sedan ska jag och nåra till cykla bort till fäboda för att ha orientering. Usch!
Förrästen, imorse när jag vaknade blev jag så jävla ledsen, jag hade drömt om att jag träffade Bill, Tom Georg och Gustav, och jag var överlycklig. Vi gick ut på kvällen och så bytte vi telefon nummer och bestämde att vi skulle träffas nästa dag också (jag vet, det var verkligen en dröm, för det skulle aldrig hända i verkligenheten) och vi blev typ värsta bra kompisar. Åh, bara det kunde hända när jag blir lite äldre.. Men jag ska inte ge upp hoppet, nån lycklig tjej kommer ju antagligen att bli deras.. Nu ska jag packa ihop min väska så jag är klar och sen ska jag kolla på MTV =)
Jag längtar efter att få äta min goda kycklingsallad till lunch, haha fetto!
Ikväll har jag dans igen, yes! Det är super kul tycker jag, men vi hörs senare så berättar jag hur det gick på orienteringen, om inte, så är jag väl fortfarande kvar i skogen och försöker hitta stämplar.. Puss ♥


Goodbye my lover, goodbye my friend, u have bine the one!

Nu har jag kommit fram till ett beslut. Jag har tröttnat på att spela fotboll och så har jag kännt rätt länge nu, det börjar bli väldigt lång tråkigt, och jag blir ändå inte något bättre i mitt nuvarande lag, så det känns som bara waste of time.
Men, istället för att sluta helt och hållet så har jag och mamma beslutat att jag ska ta ett uppehåll och se om jag får tillbaka suget att spela!
Det kommer ändå att kännas väldigt konstigt att inte spela längre för jag har spelat fotboll sen jag var typ 5år, kommer kännas lite tomt och som att man har förlorat en nära vän.. Men det är väl också andledningen till varför det börjar bli tråkigt, jag har helt enkelt spelat för mkt. 
Hela eftermiddagen har jag suttit vid datan och försökt att få in en gullig liten ipod vid sidan på bloggen, men hur jag än gör så hittar jag inte URL koderna till låtarna, jag har gått in på olika sidor, men det har bara fuckatup sig helt och hållet, så jag hade ingen lust att fortsätta. Men jag får fråga Madeleine eller Challeballe om hur man gör imorrn! Tillsdess ska jag bara lyssna på skön musik och låta tankarna sprida sig i huvudet och komma på något roligt att skriva om imorrn! Lät som värsta poeten typ (?) haha, men that's life.  
Imorgon ska jag och nåra till samlas på skolan kvart över nio och ska sedan där ifrån färdas på cykel till fäboda, där vi i högstadiet ska ha orientering, jag hatar orientering, det är bara inte min grej. Idag på gympan hade vi orientering, och tack och lov att jag och challeballe var med Emma och Hanna, för annars hade vi kommit in på helt fel spår, eftersom att jag gick på magkänslan. Hehe, jag ska aldrig mer lita på magkänslan när det kommer till orientering, jag och charlotte gick bara och virrade runt och skojade och skrattade, och jag trodde att något läskigt skulle hända, så jag och charlotte gick runt och trodde att allt var gjort av wax (jag har nyligen sett House Of Wax, cooling), låter värsta töntigt, det var det ju ioförsig, men vi var ju heller inte fullt seriösa. Hehe, vi får helt enkelt se hur det går imorgon. Jag tror jag kommer vinna hela skiten och komma först i mål! Helt ärligt.

Jag kom precis på att jag borde börja skriva önskelista. Vadå, klart man skriver önskelista, ofta mamma och pappa kommer komma ihåg allt vad jag önskar mig. Så det ska jag tillägna min tid till, Ha-ha! Puss ♥

Tisdag

Skoldagen idag kan beskrivas med tre bokstäver, s-e-g !
Efter skolan åkte jag, challeballe och emma till sollentuna c. för att dom skulle köpa godis och lunch tills imorrn, då vi har orienteringsdag, suck.. Jag ska nog köpa nåt senara ikväll som jag ska äta till lunch, kanske bagette eller nåt =)
Jag har inget mer intressant att tillägga, men vi hörs ikväll som vanligt! Puss ♥


 Här är min hund Bella, är hon inte för söt?


Pics are coming! Promise..

Godkväll alla glada!
Klockan är nu halv elva och jag kom precis ut ur duschen. Vi vann med 5-0 förrästen, det förtjänade vi så duktiga som vi var =)
Mina planer för kvällen är väl att vänta på att mitt hår ska torka, medans så ska jag sätta mig vid tvn med en kopp te och måla naglarna. Härligt! Har sett hur tråkig min blogg ser ut, ioförsig ska jag fixa till den, men jag menar själva inläggen. Dom ser bara allmänt tråkiga ut, utan bilder osv, men jag lovar, det kommer komma upp bilder mer och mer, så håll utkik! Jag har bara inte nån bra kamera men eftersom att jag fyller år snart ska jag önska mig en system kamera som värkar så himla bra, man får skit fina bilder med dom! Jag tror i och för sig inte att jag kommer att få en eftersom att dom kostar en hel del, men om jag får pengar kan jag börja spara. Jag vet heller inte vart min mobil sladd är som man laddar upp bilder med, men jag får helt enkelt fortsätta leta vidare.

Vi hörs imorrn, då kanske det kommer dyka upp nån bild, vi får se! =)♥ Sovgott, puss!


Herregud..

Satt nyss och kollade igenom gamla inlägg från min förra blogg, vars namn är hemligt (hihi..), vågar inte visa det offentligt, och gud vad man kan förändras som person. Här är ett gammalt inlägg som jag kopierade och i genomsnitt så såg nästan alla mina inlägg ut såhär.. piiiinsamt


FREDAG=ELVERKET

jag hade samtal på morgonen, det var tråk, ssen vare rast m.m jag hade spanska, blab lab la
det e iaf rätt okej, vi bytte platser och dom sög, fick inte sitta med charlotte utan brevid några andra...
ikväll ska vi dra t elverket, ska bli fett kul <3
jag ska duscha, sen kommer agnes till mig efter att hon slutar. jag slutar vid typ ca halv två, FEETTT TIDIGT :)
sen ska charlotte och emma komma till mig, då fixar vi våra tröjor, (klipper urringning skriver pea) sen ska vi fixa oss. pusshej <333
btw synd att emelie erica linn och lydia inte kunde komma med

Hehe, ja där kom det! Pinsamt men rätt kul såhär i efterhand, mihihihhi! vi hörs ikväll somsagt. Küsse! ♥


Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen, har spanska glosor tills imorrn, men jag glömde böckerna i skolan så jag får ringa challeballe och så får hon ge mig glosorna! Hatar verkligen spanska, alltså det är ju inte något problem med själva språket, jag ångrar mig bara så otroligt att jag inte tog tyska.. Fan asså! Men jag ska lära mig tyska hemifrån har jag bestämt! Med lite hjälp från mamma och internet ska det nog gå bra! =)
Klockan åtta ikväll har jag matchen som vart inställd i lördags, fuuuuck, den håller på i en timme och sen tar det ett tag att åka hem från djursholm, så jag blir kanske hemma runt halv tio, sen duschar jag och det tar ca 20 minuter, måste sedan låta mitt hår torka och det kan ta upp till en timme.. I värsta fall får jag ta fönen, egentligen vill jag inte det för det sliter så mycket på håret, menmen. Jag ska kanske färga mitt hår mörkt brunt, har funderat på det ett tag eftersom att jag vill få ett mindre slitet hår, kämpar verkligen med att få bort mitt fjortis-hår.

Aja, nu ska jag ringa challeballe och sedan försöka koncentrera mig på läxan, hörs ikväll! Puss ♥

Tjo!

Trots min hemska huvudvärk sitter jag här framför datan, inte det bästa att göra men om jag är sjuk eller, som nu, ont i huvudet kan jag inte bara ligga ner och vila, utan då brukar det oftast sluta med att jag ligger i soffan framför tvn eller sitter vid datan. Egentligen borde jag städa nu men jag pallar inte det för om jag går upp och rör mig så blir jag bara snurrig, så jag hade tänkt fortsätta med att vara stilla. Hehe
Idag gick jag upp och gjorde mina vanliga "helg rutiner", vilket är att först hoppa in i duschen, sedan äta frukost medans jag låter mitt hår torka, sen plattar jag luggen för det mesta, sminkar mig gör jag bara om jag ska nånstans. Idag hade jag inget för mig, förutom att jag hade tänkt kolla på min brorsas "Green day - Bullet in a bible" dvd när dom har konsert. Bara för att jag tycker dom är så grymt bra. Men mina (stora) planer förstördes när min mamma skulle åka och kolla på mitt lags match som skulle spela inne i stan nånstans, jag fick reda på att Kathy skulle med, eftersom att Michelle skulle spela, så då följde jag också med.
När vi kom dit träffade vi Patricia som också var och kollade på matchen och vi snackade massa, hon är riktigt skön asså! Mamma släppte av mig, Michelle och Kathy hemma hos dom och då passade vi på att göra lunch. Jag stod för mackaronerna, eftersom att det typ är det enda jag kan laga, haha! Sen slog vi oss ner vid tvn och kollade på film. Ett öga rött, den var faktiskt bra, Ett plus för att Mikael Persbrandt var med lite, hehe!
Efter filmen chillade vi och sedan drog jag hem. Nu sitter jag här med huvudvärk och ett ostädat rum (som driver mig vansinning), kan det bli bättre? Skulle inte tro det..
Resten av kvällen ska jag nog bara knarka massa Tokio Hotel låtar, sjunga otroligt högt och falskt, så jag har nånting att irritera mina familjemedlemmar med! Super kul. Ha-ha.

Lägger in nån bild som får mig på andra tankar än Bill och Tom, ett tips! Börjar aldrig att tycka om dom, det bästa och värsta som har hänt mig i hela mitt liv. Plåtsamt, men samtigt helt underbart..  Nehepp, då funkar det inte att ladda upp bilder heller, perfekt. helt jävla perfekt!  Hoppas att ni är på bättre humör än vad jag är på just nu, Puss!

Helveeteeeeee

Blir såååå jävla irriterad, agnes hade nyss gjort en helt ok header till mig på paint och sparat (trodde jag), så jag kryssade ju ner allt , smart som jag är!  Vart faktikst rikigt nöjd med den, men nu är allt all gone! Eftersom att jag suuger rent utsagt på datorer och texter och sånt så fick Agnes hjälpa mig med att fixa min header, men nu har hon gått hem så jag får försöka att fixa detta själv! Wish me luck.
Klockan är ett och ska antagligen börja dra mig mot sängen eftersom att jag inte fick mycket sömn igår natt, så blir jag piggelin imorrn.  Pussar !

Need some sleep

Nu är klockan snart tre, jag är skit trött, har ont i huvudet och känner mig bara allmänt seg.
Morgonen började med att jag gick upp vid åtta, hoppade i en kall dusch satt jag skulle vakna och sedan åt jag frukost, klädde på mig fotbolls kläderna och sen åkte jag och mamma till matchen. När vi kom dit så hade motståndarna lämnat återbud att dom inte hade tillräckligt med spelare så det blev ingen match mot dom, så vi spelade mot oss själva, hehe, och sedan hade vi ett litet möte om vad som ska hända med vårt lag osv. Efter det skyndade jag och mamma oss hem för att byta kläder och sedan dra och kolla när min brorsa körde amerikansk fotbolls sm-final nånstans inne i stan, och dom vann med typ 34-6 eller nåt sånt, så nu är dom svenska mästare, haha!
Måste liva upp min blogg lite, och jag har sett att vissa har en ipod i deras blogg, så det tänkte jag fixa! Då kan ni komma med förslag på vad för musik jag ska ha med. För min del kommer jag ha med lite TH, Rihanna, Pink och annat blandat!
Så, langa musik förslag.  Ikväll får vi gäster. Agnes & Towes familj, det ska bli näzz !

Nu ska jag "hårinpacka" mitt hår och kolla lite på tv, sen ska jag städa så jag får lite money!  PUSS
Ett vill ha!

Fredag

Hej bloggen!
Det var ett tag sen, men jag har bara inte orkat, jag skriver liksom nån gång ibland när det är nåt viktigt, och senast jag skrev var det något väldigt viktigt, nåt som betyder världen för mig! Det är den nittonde september idag, inget roligt har hänt dirket, förutom att vi fick sluta fem i ett, varför kommer jag inte ihåg, antagligen för att våran lärare skulle iväg på nåt möte eller för att vi hade långt prov igår som tog rätt lång tid för vissa, hehe.. Det var iallafall dagens stora plus enligt mig, hela den här veckan har varit, faktikst förvånad att det här kommer från mig men, helt okej, nästan bra! Kanske beror på att jag har varit på bra humör, och haft bra inställning till det mesta. Förtom spanskan, matten och no! Men det funkar det också antar jag. Har blivit sjukt trött på min design, ska nog fundera ut något nytt så får agnes hjälpa mig med det, hon visade mig för nån vecka sen., men jag har glömt hur man gör .. opsi !
Juste, äntligen har jag sett The Notebook , en riktigt bra film, nog en av dom bästa jag har sett, det är verklgien så riktig kärlek är, eller rättare sagt, ska vara. Jag och agnes satt och bölade som små bebisar, haha.
Nu ska jag kolla på film, ha en fortsatt trevlig kväll / puss från mig !


VMA MTV Best New Artist !

Grattis Tokio Hotel ! Fyfan vad jag var nervös igår, men så .. the winner is .. Tokio Hotel ! Fatta vad jag grät. Av lycka såklart ! Var bara tvungen att gå upp inatt och kolla. från 2 till 5, sen efter 5 la jag mig, men kunde inte komna så jag somnade typ vid 6 tiden, men jag var inte ett dugg trött, och jag är faktiskt inte trött nu heller, konstigt nog.. höhö.
Dom lovade att om dom vann Best New Artist så skulle (ska) dom ha en fan-träff någonstans i europa, och dom ska också vara där, och det gjorde mig ännu mer nervösare. Fast jag kmr ändå inte få gå på den, iof har jag inte snackat med mina föreldrar,  men ofta en 13 och 15 åring (agnes vill ju också) får åka nånstans i europa ensamma och härja ! hehe.. Det kostar ju en hel del att flyga osv och jag kan ju säga att varken jag eller mina föreldrar har råd att köpa flygbiljett till mig .. aja jag får ta ett snack med dom senare, he-he ! men man kan alltid hoppas på det bästa och att jag får ordna det på nått sätt, men jag e verkligen inte inställd på att "få åka", men om jag inte får så blir jag inte glad iaf.
Jag är en sån som vill ha det jag inte kan få.. hehe, men man får ta det man får.  / puss

Älskar Tokio Hotel över det mesta i hela världen! Och grattis Gustav =)


Herzlichen glückwunsch zum geburtstag meine liebling (ar)

Jag skrev i måndags, men det publicerades tydligen inte, så här kommer mitt måndags inlägg, det här blir ett kort, bara tillängnat Bill och Tom Kaulitz som fyllde 19 år 1 september, det firade jag och agnes med att käka massa muffinsar, vi tänkte baka kladdkaka med sprutgrädde på och sätta på små ljus, men jag hade träning så det blev inte av. iallafall, grattis mina älsklingar, hoppas ni fick en rolig födelsedag där borta i usa!


RSS 2.0