This year has made me: Åsa


Vore inte detta ganska häftigt/mäktigt att se? Den känslan skulle iallafall jag få.
Ut med 2008 och in med 2009!!

Vid 12 slaget skulle jag vilja sitta uppe i ett rymdskepp ute i rymden och kolla ner över Sverige, undra om man kan se alla fyverkerier från rymden? Skulle vara coolt.

Vet du om nyår firas i hela världen? Jag har för mig att det firas i USA iallafall, men fler länder vet jag inte. Kanske skulle jag kunna ta och bli lite mer allmänbildad nästa år? Haha! 

Gott Nytt År bloggen! Hoppas du får ett bra år. =) Love  ♥

Ms. Lonley

Om en ca en halv timma slår klockan 0:00 och då kommer nog hela Sveriges himmel vara fylld av stora och färgglada fyverkerier, alla kommer nog att samlas ute med vänner/familj och skrika "Gott Nytt År", och höja glasen.
Men inte jag nej, jag sitter nog bänkad framför South Park och ropar "gott nytt år" till de där nere.

That's life, mamma brukar alltid säga till mig : Det blir inte bättre än vad man gör det till själv.
Så jag har egentligen inget att klaga på. Men, det här är ändå inte mitt val, att fira nyår ensam. Jag vill ju inte precis gå ut själv och .. Aja =)

Nu är det snart en halvtimme kvar, ska nog ta chipsen nu, för efter 12 kan jag ju inte ta de.. Kan du gissa vad mitt (ena) nyårs löfte är? Fan, jag kommer verkligen inte kunna klara det, men jag ska försöka. Jag trodde ju trots allt inte att jag skulle att klara att vara vegetarian, men, titta på mig nu =) Jag är för jävla bra ibland asså!

Chipsen kallar nere från skåpet, jag hör att de viskar: ät oss, ät oss. (Det där påminnde mig om Sällskapsresan, haha)
Säger till dig nu, om jag inte skriver igen om ca 25 minuter, GOTT NYTT ÅR!

Hoppas att 2009 blir bättre än 2008, men så säger man väl varje nyår?

Jag menar det, hoppas verkligen det! Mycket bra har såklart hänt 08, t.ex jag hittade min dröm kille (låter fjantigt, jag vet, men jag kan inte rå för det), Bill Kaulitz! Jag började lyssna på Tokio Hotel som betyder så mycket för mig.. Jag har gjort massa, maassa, maaaaasssssaaaa saker, bra och dåliga, som jag aldrig kommer att glömma. Och jag skulle aldrig byta ut år 2008 mot nåt annat år. Love  ♥


Tonight im not feeling allright

Jag börjar med något väldigt posetivt, det här kommer att bli den värsta nyårsafton någonsin!!!

Kom ut från duchen för ett tag sen och har precis satt på mig kläder. Vad som ska fixas idag är väl att jag ska städa mitt rum, tvätta Bella och så kommer det bli massa annat plock..
Ikväll ska det komma massa kompisar till mamma och pappa, ingen utan dom har barn, och det jag kommer att göra är att gå ner och hälsa på dem när de kommer, sedan går jag upp till tvn (min allra bästakompis), senare är det middag, då hoppas jag att jag kan äta lite, sedan går jag upp till tvn och sitter där resten av kvällen! Jätte roligt!!! Verkligen asså!! Verkligen INTE.

Hoppas att jag blir trött innan 12 slaget så går jag och lägger mig och sover bort hela helvetet! Jätte många säger att de personer man är med på nyårsafton kommer man att umgås med mest på hela nästa år, och jag hoppas verkligen inte att det är sant. Eller.. Egentligen gör det inte så mycket för jag brukar vara ensam mest.. Jag har väl runt tre kompisar och bara en av dom umgås jag med efter skolan. Det är Agnes, oj vad jag är glad över att ha henne!! =)

Så den här kvällen blir som vilken kväll som helst.  


Your the light when i feeling dark.


Thank you, for everything! Your my only hope. Finelly someone who understands..

Keiner weiß, wies dir geht
Keiner da, der dich versteht
Der Tag war dunkel, und allein
Du schreibst Hilfe, mit deinem Blut
Obwohl es immer wieder wehtut
Du machts die Augen auf, und alles bleibt gleich

Ich will nicht störn,
und ich will auch nicht
zu lange bleiben
Ich bin nur hier um dir, zu sagen

Ich bin da, wenn du willst
Schau dich um, dann siehst du mich
Ganz egal, wo du bist
Wenn du nach mir greifst, dann halt ich dich

Dein Leben Sinnentleert, deine Schatten Tonnenschwer
Und alles was du jetzt brauchts, hast Du nicht
Du suchts den Regenbogen
Er hegt tot vor dir, am Boden
Er hat so lang es ging gestrahlt, nur für dich

Ich will nicht störn,
und ich will auch nicht
zu lange bleiben
Ich bin nur hier um dir, zu sagen
Du bist nicht alleine,
ich bin an deiner Seite

Ich bin da, wenn du willst
Schau dich um, dann siehst du mich
Ganz egal, wo du bist
Wenn du nach mir greifst, dann halt ich dich

Wenn du die Welt nicht mehr verstehst,
und jeder Tag im Nichts vergeht
Wenn sich der Sturm nicht mehr legt,
und du die Nacht nicht mehr erträgst
Ich bin da wenn du willst, ganz egal wo du bist

An deiner Seite, nur eine Weile

Ich bin da,
Ich bin da, wenn du willst
Ich bin da, ganz egal wo du bist
Ich bin da, schau im dich rein dann siehst du mich
Ich bin da,
Wenn du nach mir greifst dann halt ich dich
Ich bin da wenn du willst, ganz egal wo du bist

An deiner Seite, nur eine Weile
Du bist nicht alleine

What the hell is going on?


Det här är inte den riktiga videon, men jag tycker bara att den är så .. lugn och fin antar jag =)
Har för mig att låten ,som heter Chasing Cars av Snow Patrol, har varit med i antingen The Oc eller One Three Hill. Any Way, I Love It!

I'm worried I wont se your face light up again.

God morgon bloggen!

Sovit gott? Det har jag, bortsett från att min bandspelare tickade hela natten.. Jag måste sova med ett band eller nåt, annars känner jag mig ensam! Så, det har varit både en bra och dålig natt.
Drömde konstiga drömmar, egentligen var de inte alls läskiga, men jag hade en obehaglig känsla hela tiden. Var ute på vattnet vid mitt landställe, och ja, jag vet inte riktigt vad drömmens budskap var. Den kanske inte hade nåt? Eller så ville bara drömmen få mig att inse att jag är rädd för vatten.. Har ingen aning, haha!

Väcktes upp av en tunga som slickade mig i ansiktet ,(dålig andedräckt) tänkte för mig själv: "Men Bill, det där kan vi ta senare, efter att du borstat tänderna!!" .. (hahaha!) Men icke, det var lilla Bella som var jätte glad över att hon och pappa skulle gå ut.. Så planerna för idag.. Gissa!? Borsta tänderna på Bella!! Det kommer att bli en utmaning eftersom att hon inte tycker om att man ska hålla på och peta i munnen på henne. Men det ska nog bli lite lättare eftersom att det står på hund-tandrämen att den har smaken av leverpastej.. Som tur är ska jag inte borsta med mina pingrar utan med en liten hund-tandborse, heheheh!

Vi hörs senare, Love ♥

Where are we?

Nu måste jag stänga av datorn, ska nog gå upp och sätta på en film. Denna gång kanske det blir "mamma mia" ?
Tycker inte den var så värst bra, men alltid nåt iaf! =) Får annars se på det brorsan kollar på..

Godnatt och sov sött! Dröm om mig =) Love


Im open, but your closed

Idag har jag haft förvånansvärt många unika läsare =) hohoohoh!

Har typ slut på ord, kan inte annat än le åt Tokio Hotels ljuva musik, faaaaaaaaaaan vad jag älskar "Ich bin da/An deiner seite", kan verkligen inte tröttna på den.
Känns som att jag är den ända som inte köpt "Caught on camera", jag och Agnes har bestämt att vi ska köpa den tillsammans, eftersom att vi spenderar så mycket tid tillsammans finns det inte tillfälle för att se den ensam, då vi alltid är med varandra typ. Jag gjorde det nyss komplicerat, även fast det inte är det! hrm, haha..

Känns också som att jag är den ända med att inte ha sett filmen "Twiligt".. Alla säger att den är så grymt bra.
Tyvärr är det åldersgräns på 15 år, (fattar dock inte varför) så jag får vänta tills den kommer ut på dvd. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;) Love ♥



Bild tagen för ett tag sen, det här är det jag mest vill ha nu! Musik och värme..

Cuz you are my best friend.

Är hemma hos Agnes och vi gör inte så särskilt mycket. Men det är mysigt på en söndag.
Agnes känner att hon börjar bli lite små-sjuk, så hon har proppat i sig vitlök, och du kan ju förstå hur det luktar.. Tyck synd om miiigggg!!! Hahahahaha, men det går bra om jag håller mig undan från henne ett tag framöver, höhööhöh.

Så igår åt jag middag hos mina kära morföräldrar. Mormor hade fixat några veggo-biffar (inte allt för goda men det är tanken som räknas) och när jag kom hem gjorde jag iordning en IKEA kasse med kudde och lite annat bra att ha, sedan lunkade jag hem till Agnes i en stor marinblå tjocktröja med en snögubbe på (och på luvan är det små öron), ett par förstora mjukisbyxor som jag har vikt upp i midjan, ett par uggs som också var förstora eftersom att jag inte hade sulorna i, mina wayfairs-liknande glasögon, dunjackan och en stor IKEA kasse fullproppad med saker..
Som tur är tar det ungefär bara 4-5 minuter att gå till Agnes, så sannolikheten att någon såg mig är lika liten som att jag skulle träffa Bill Kaulitz mitt ute i ökenen.. =)

Nu ska jag och Agnes ta en liten promenad runt kvarteret eftersom att vi inte ens har stoppat huvudet utanför dörren. Ses ikväll. Love


Heres the day you told me never come

Sitter nu hääär hemma hos A to the S =) Vi lämnade åsa-mansion för en natt och ska nu sova hos Agnes. Min kamera har inget batteri så några pics blev det inte idag. Ska försöka ragggaa upp Agnes och låna hennes kamera så du får se lite bilder. Kort inlägg det här. Puss och Kram vi hörs imorgon. Love ♥


Fotot taget i måndags, jag hade fullt upp med att slå in julklappar då Agnes kör upp kameran i ansiktet på mig..

Does your mother know

Igår kväll var min kusin Karin här, hon åt middag osv .När hon åkt hem gick jag och Agnes en liten promenad med Bella, när vi kom hem tog vi det lugnt och kollade på tv, när klockan var runt halv ett bestämde jag, Anges och mamma oss för att spela singstar, det var as kul, efter ett tag joinade min bror oss. Jag och Agnes vann! =) hehe..

När klockan var halv tre gick jag och Agnes ner till köket och drack julmust. Vid tre gick vi och la oss, efter några minuter somnade vi.

Idag har vi varit i Väsby centrum och Agnes köpte en mössa, nagelpensel och ett par skor, som hon troligtvis ska lämna tillbaka. Snart ska jag och min familj åka till mormor och morfar, när vi kommer hem ska jag träffa Agnes som vanligt =) Vi hörs senare, Love

When you try your best but you don't succeed.

Dålig uppdatering idag igen, annars brukar jag ha så tråkigt att jag tycker det är så kul att blogga, men idag och igår så har jag varit ganska upptagen.

Idag började mellandags rean och såklart var jag och Agnes på plats, i Stinsen. hehe!
Jag fick ett presentkort på gina tricot av mormor och morfar i julklapp så 300 kronor gick åt till en skit snygg tröja. Köpte även ett par skor på Dinsko. Det var som en känga men med klack. Jag har skrivit om dom i ett tidigare inlägg, väldigt långt ner. Jag hade nästan gett upp hoppet på dom, men när vi sedan gick in på Dinsko och såg dom blev jag över lycklig, dock fanns de bara kvar i storlek 39 men, när man hittar "De" skorna. Du vet, de perfekta skorna som verkligen känns som du. Så kände jag. Och jag är super nöjd. Lägger upp bilder imorrn, och på mina julklappar som jag sa skulle komma upp idag. Men, det får bli imorrn. =)

Vi ska nog åka till nåt shopping ställe imorrn också, kanske får jag hem nåt mer ;) Man måste ju passa på nu när det är rea. Ses imorrn bloggen. Love

Want to make you feel beautiful


Det här var min julklapp till min pappa. På baksidan stod det jag älskar dig med liten text. Blev väldigt nöjd med tanke på att det är jag som har skrivit =) Lägger upp fler bilder på de andra julklappar jag gav bort, och på de jag fick, måste först ladda kameran och sedan ta kort på allt. Bara för din skull!
Hur var din julafton?
Min var som vanligt, Kalle Anka, sedan mat och efter det julklapparna! Men det viktigaste är att familjen är samlad och att man har trevligt. ..Och att alla blir nöjda med sina julklappar.. hihi!

Idag har jag och Agnes sjungit singstar, ABBA som jag fick i julklapp bl.a! Så jävla kul det är asså. Och vi har gått en liten promenad. Igår kväll gick jag och Agnes en promenad och snackade, gick sedan hem till henne och kollade på hennes julklappar och även lite teckningar som vi gjort när vi var yngre.. Men de är alldeles för brutala för att läggas upp här..
Skriver snart igen när mi familia kommit hem från min farbror satt jag och Agnes kan dra till henne ett tag och hämta hennes saker inför kvällen =) Love

Here in your arms



Är det snö jag seeeeeeeeeeeeer????? AAAAAAAAAAAHHHH, vad glad jag blir!!!
Tomten kanske finns ändå.. Han läser ju min blogg (?) *blinkblink*

Merry fucking christmas


Säger jag till er alla! Ha en riktigt god jul och njut av dagen med familjen, vännerna, paketen och såklart maten!!! =) Love you.
Bilden tagen i fö

I cried for you

Äntligen. Känner mig ganska lättad just nu. Är klar med det mesta och allt små pyssel får ta och vänta tills ikväll. Oj, klockan är redan 21.44, så istället för ikväll blir det.. Senare!

Mormor och Morfar är här och fikar lite, de har lämnat alla julklappar. Så med granen fullt pyntad och julklapparna under granen börjar det kännas lite.. Vad hette det? Juligt?! Precis. IIIIih för första gången på hela december börjar jag känna något som kallas julkänsla. Det ända som saknas nu är snö.
Snälla Tomten, ge mig snö. Åtminstonde till imorgon. Önskar Åsa! =)

Jag skriver nog senare, om inte så får du ha en riktigt god jul! Love ♥

All i want for christmas is you!


Tyckte att den här låten passar in nu! Dom gör den så perfekt.
My Chemical Romance - All I Want For Christmas Is You.  

And the reson is you

Igår kväll råkade både jag och Agnes lägga oss i knäck.. Först var det Agnes hemma hos henne, sedan var det visst min tur att sätta mig rakt på en.. Och vi märkte det inte ens först, de hann bli stela, kletiga och härliga! Så nu har jag en brun liten fläck på min "gula-dress". Kissade nästan på mig så kul det var.

Så, vad händer idag då? Se inlägget under 
Om ett litet tag ska vi åka till stinsen och köpa tre eller fyra julklappar till. Vad får ni kanske se imorrn eller på torsdag. Puss och Kram ♥

Theres only two types of people in the world

När vi hade kommit hem från stan började vi att fixa lite med rimm och sånt på julklapparna. Känner mig riktigt nöjd med mina julklappar som de andra i familjen ska få. Imorgon kommer det bli väääääldigt hektiskt hemma hos mig. Och mycket att göra.

• Göra oss iordning och sedan åka till stinsen för att inhandla de sista julklapparna. - Ja, jag är sent ute! Men sån är jag.

• Slå in resten av julklapparna.

• Klä granen med julpynt osv.

• Hjälpa Agnes med julskinka. Fast jag kommer inte att röra den. hehehehe..

• Städa rummet

• Fixa ihop nån vegetarisk-skit till julafton som jag kan äta..


Efter att vi var klara med rimmen osv så satte vi igång med att göra knäck! Eftersom att Agnes mamma var med och hjälpte oss blev de ändå ganska lyckade. Skit goda var de iallafall och vi får hoppas att de räcker några dagar till.. haha!


I tried so hard

Efter en ganska lång dag i stan kom både jag och Agnes hem nöjda med dagens inhandlingar.
Två julklappar blev köpta, ett ******* till min bror, och ett par ******** till min mamma. Jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa till min pappa då, men efter att ha sett lite tips på en tjejs blogg så vet jag exakt vad jag ska leta efter imorrn. På torsdag kan jag lägga upp bilder på allt jag köpte idag (och imorrn). Eftersom att mamma/pappa läser min blogg.


Chokladmunk på plattan varje jul - Tradition


Mammas och Brors julklappar. hehehehehe....


Mamma, om du inte vill veta vad din julklapp är - läs inte!

Nikon D69 - Take a chance!



Digitalkameror har just nu en tävling om att vinna en systemkamera Nikon D69.
Tävlingen avslutas den 31 december, bäst att ni skyndar er! =) För vem vill inte vinna en asbra systemkamera liksom?
Gå in här för med info om hur ni tävlar. Lycka till.

And she said..

Godmorgon!

Agnes och jag hade ställt klockan på halv nio, bara för att vi skulle vakna till. En timme senare gick Agnes upp, och 45 minuter senare gick jag upp. Det var ganska svårt att ta sig upp, eftersom att jag somnade runt halv 2, men nu är jag iaf uppe =)
Så, planerna för idag är att åka in till stan och handla lite julklappar. Jag vet vad jag ska köpa till min mamma och min brorsa, men jag har ingen aning om vad jag ska köpa till pappa. Jag får leta fram min kreativa sida och komma på nåt innan onsdag, då det är julafton! Jag kan inte fatta att det har gått ett helt år sedan sist. Tiden bara rinner iväg..


Vi hörs senare bloggen. Juste, Agnes har tagit med sig hennes laddare, så nu är min kamera på laddning. Så jag kommer att ta massa bilder idag i stan. Puss och Kram ♥


Tell me baby

Klockan är just nu 00:13  och vi satt nyss på madrassen där Agnes ska sova och tog massa fula, och då menar jag fula, bilder på oss! Imorgon ska vi nog in till stan och julhandla lite. Hoppas man får lite julkänsla, då jag absolut inte har någon nu. Det närmsta julkänsla jag får är väl när jag äter pepparkakor..

Vet inte vad vi ska göra nu, vi säger väl att vi ska sova snart men både jag och Agnes vet att det inte blir så.
Klockan är inte så mycket, men vi vill upp i tid imorrn. Och för att det ska hända måste vi sova snart.. Undra hur det kommer att gå.. Bara jag inte drömmer nån random dröm inatt så är jag nöjd. Puss och Kram =)♥


And he hold me..

Igår morse var jag, mamma och Björn på min mammas jobbarkompis sons barmitsva. Det började i synagogan klockan 9 på morgonen och slutade runt 12, efter den åkte vi hem och fixade lite grejer. Sedan gick jag hem till Agnes i nån timma och sen kom min familj och hämtade upp mig.

Vi åkte till nån resturang inne i stan som de (mammas jobbarkompis + familj) hade hyrt för kvällen. Klockan var då runt 7. Det var sjukt mycket folk där, och alla kände på nått sätt familjen. När vi kom dit var det först "mingel" och sedan fick man se bordsplaceringarna. Ingen i min familj satt vid samma bord, så jag gick till min plats. Jag satt brevid en tjej som hette Matelli, tror jag,(judiskt namn som jag inte riktigt hörde vad hon sa) och en kille som hette Ludde. Alla som satt vid mitt bord var i samma ålder som mig, så det var skönt!

Till en början var det ganska stelt, men sedan började vi prata ganska mycket, 3 till satt vid mitt bord, Elvira, Jonte och "Barmitsva pojken" Tomer. Matelli, jag och Elvira snackade nog mest, och de var riktigt trevliga!
Först var det förrätt, sedan huvudrätt (då jag bara åt potatis eftersom att jag inte äter kött eller fisk) och till sist, efterätten. Allt var väldigt gott, och sedan blev det dans.
När klockan var kanske 11 började folk åka hem eftersom. Efter ett tag bestämde vi också oss för att bege oss hem, då vi ser att två av tanternas, som varit med på kvällen, taxi inte har kommit så mamma och pappa skjutsade hem dom. Då fick jag och Björn vänta inne på resturangen med dom som var kvar. Så vi fick sällskap av Shiran, Britt och Ben, vi satt och pratade i hallen ett tag, sedan kom mamma och pappa så då åkte vi hem =) Kvällen var jätte rolig och alla var så sjukt trevliga, hoppas verkligen att jag träffar vissa av dom igen nån gång.

FAN, tror att jag kommer att bryta en av mina längsta naglar. Jag som kämpat så mycket.. Hehe, vet att det låter bitchigt, menmen.. Ska snart äta middag och ikväll ska jag träffa Agnes igen. Får se var vi hittar på. Love ♥


Cold as ice

Kallt och blåsigt men ingen snö. Vilken vinter.. På onsdag är det jul och jag har inte köpt några julklappar än. Iofs har jag bara 3 stycken att köpa, så det ska inte bli några problem.
Dagen har varit väldigt seg, gick upp vid 11-halv 12 och duschade, kollade på tv och och bara tagit det lugnt. Sen kom Agnes över och jag mamma och Agnes åkte till IKEA, vi skulle kolla på lite ljus och små saker. Jag har fått värsta ideerna till mitt rum nu. Ska nämligen göra om lite. =)

Lägger in ett inlägg senare om igår, efter att jag kommit hem från en promenad med Bella. Vi ska följa Agnes hem, men vi ska höras senare efter att hon ätit =) Kiss kiss sweat ♥

Eventhebestfalldownsometimes

FANJÄVLASKITOCKSÅ!!!!!!!!! ORKAR INTE MED DETTTTTTTTTTa. jag hade fan skrivit en as fin text och den var typ 3 sidor lång. Jag kom åt nån jävla knapp och så försvinner allt skit. fanfanfan vad jag hatar detta. Den var skiiit lång och allvarligt, när jag skrev texten höll jag på att börja gråta typ. Blir så irriterad på allt just nu!!! Hejdå och sov gott. ♥


Andyourtearscomestreamingdownyourface

Så, nu är det jullov i .. Hur många dagar var det? Lite mer än två veckor va? Sjukt skönt iallafall.
Vad ska ni göra dom här veckorna? Själv ska jag vara med Agnes en massa (hoppas jag iallafall) och sen är det ju julafton och nyår. På julafton ska min farmor komma på dagen och sedan på kvällen kommer en vän till familjen.
Hade hellre velat "fira" med kusinerna, men så blir det inte.. Men det är fint när hela familjen är samlad och man delar med sig av sina presenter och får se hur andra fulls av glädje av deras presenter de får =) Såklart älskar jag att få presenter, och om man tänker posetivt med att det kommer nån och hälsar på på julafton är att man får en present + , haha!

Dagen har varit skit mysig, började 10 somsagt och vi städade lite osv sen kollade vi klart på "The day after tomorrow", sen vare lunch, jag Charlotte, Karro, Madde, Jennie, Amanda och Elin gick ner till kiosken och köpte lite godis, vi hade kul. haha! Sedan vid halv 2 gick vi ner mot kyrkan och då hade vi våran avslutning! Alla som uppträdde var jätte duktiga, det var nåra som uppträdde med en låt som jag älskar men jag kommer fan inte på vad den heter.. Haha aja, min brors band upprädde och dom var bra också =)

Orkar inte skriva mer återkommer senare med vad som händer ikväll =) Inget bestämt än.
Det är svårt att skriva när man chattar på msn! haha vi hörs puss ♥

Yourimpossibletofind

Skit skön skoldag i dag =) Började nio med idrott då vi bara körde massa lekar och slutade klockan två med nån sorts trög film/repotage. Vid halv åtta åkte jag och mamma till Kista och kollade runt i olika butiker. Behövde kläder till imorrn och på lördag då jag ska på en BARMITSVA (?) =) Det blev tillslut en kjol som går upp till bysten (sjukt fin, i fell in love) med två rader knappar på. Från gina tricot, sedan fick jag en foundation från KICKS kommer inte ihåg vad den heter, men jag kan lägga in en bild och skriva om den var bra eller dålig.

Har så mycket jag vill skriva om men jag måste äta nåt nu. Har bara ätit nudlar idag mums!
Imorgon börjar jag 10 (!!!), yes, u heard me, 10! Så det blir väl lite städning och våran lärare lovade oss att vi skulle få se klart på "The day after tomorrow". Avslutning ca 2 då ska min bror och hans lilla band "uppträda" =) Haha jag kommer ba ställa mig upp bland alla människor och skrika: DET DÄR ÄR MIN BRORSA! HALLÅÅÅÅÅÅ!

Glad allra-sista-skol-dag-innan-lovet dag! Vi hörs imorrn sötnosar! ♥
Skulle hemskt gärna vilja lägga upp massa bilder, men eftersom att jag inte vet vart laddaren är till min kamera går inte det just nu.. =( Men jag letar förfullt. Pusssis

Causesnotrouble

Hej bloggeeeen! Allt bra ?
Onsdag har varit okej, första lektion syslöjd som jag inte är så bra på! Iofs äre inte alls så svårt, men jag måste ha någon brevid mig som säger att jag gör rätt! Det beror inte på dåligt självförtroende utan mer det att jag vill inte att det blir fel. Jag är perfektionist(a?) och ibland är det jobbigt faktikst Allt måste gå precis som jag vill, annars funkar det inte! Haha..

Andra lektionen NO, läraren sjuk så vi får kolla på "Day After Tomorrow", en sjukt bra film tycker jag. Realistisk, men det krävs lite hjärna för att fatta. (iallafall för mig hööhö), sedan hade vi svenska och våran lärare var borta (igen) så då fick vi kolla på "Shrek" .. Men hellre det än att jobba. Det var väl bara jag och Charlotte som pratade.. Eller jag satt mest och klagade på att det var obekvämt (försökte lägga mig i Charlotte knä men det gick som det gick..)
Ja sen var det lunch och då gick jag hem för att rasta Bellan sedan gick jag tbx till skolan då vi hade matte, ligger efter lite men ska ta igen det snart! =)
Efter matten var det.. Hmm... Klassråd och det var chill, sedan livskunskap då jag hade robomemo så det missa jag =D Sen slutade vi 14.20 typ. Eftermiddag var seg. Rutin, kolla på tv samma program. Usch hatar det, men har typ inget annat att göra. Trögt att vara med kompisar. Men jag tycker om att kolla på tv för det är en annans liv man följer. Slipper man sitt egna ;) hehe..

Den här låten vet jag inte hur jag hittade, sökte på youtube och denna kom upp. Secondhand serenade - Fall for you! Så fin, så äkta, och så verklig. Känns som att det är den här låten jag har letat efter typ.. Hehe! enjoy, and i mean it, you will not be dissapointed. ♥

Why?

Alla som bor i Sollentuna, kolla hit NU!

Om ni inte redan visste så är det en random gubbe som kör runt vid skolorna runt om i Sollentunas område. Förra veckan var det 3-4 personer som råkat ut för mannen som sitter i en vit skåpbil, och det sägs att han har svart skägg och att det är graffiti på bakluckan. Han är antagligen pedofil eller nåt liknande, och frågar "om du vill följa med hem och kolla på mina jätte söta hundvalpar"! Än sålänge har ingen följt med honom, men vem vet! Det finns säkert nån liten förvirrad unge i 3-7 års åldern (tror inte att ungdomar förljer med honom, eftersom att dom borde veta att man inte ska följa med främlingar hem) som som jätte gärna skulle vilja ha en liten katt/hund valp, och så vips stiger dom in i skåpbilen.. Polisen är redan kontaktad, och vi har fått hem lappar i skolan och i brevlådan om detta.
Varför finns det såna här människor? En fråga som aldrig kommer att kunna besvaras.
Ikväll på insider 21.00 kommer det att handla om bl.a "Arboga-kvinnan" och mannen som dödade Engla.. Usch, fy och blä. Blir så irriterad på detta, att man kan döda någon. Okej om det är självförsvar, men frivilligt? Nej.
Tror inte jag kommer kolla på det, kanske i reklamerna. Det är ju Grey's anatomy! .. hehe. Skriver ett till inlägg strax.

IfIcouldchoose

Jag såg lite på tv imorse innan jag bytte till Vakna med The Voice, och de sa att det hade varit ett jordskalv i skåne, där mina kusiner bor. Antagligen inte allvarligt, men man vet aldrig. Hoppas att ingen kom till skada bara =)

Kollar på Ugly Betty, tycker att det var ett bra avsnitt. Musiken var grym, och jag håller inte med om när Betty sa att hon inte var vacker, visst det är bara en tv serie men ändå, så höll jag inte med henne. Jag tycker däremot inte att hon är liksom snygg, men jag tycker att hon är söt, och vacker! Om någon skulle fråga mig hur jag är (t.ex är du söt/snygg/sexig) så önskar jag att jag kunde säga att jag var vacker och sexig! Ioförsig är jag bara 13, men ändå! Jag är bara söt, ibland.. Men, livet är för kort för att hålla på att klaga på sitt utseende! =)

Om ni fick välja vilka tre kvinnliga personer (vilka ni vill) som ni tycker är söt/snyggast/vackrast, vilka skulle ni då välja? Jag skulle nog säga Jessica Alba, Adriana Lima och Fan-nu-kommer-jag-inte-på-vem-det-var? Kanske Christina Aguilera eller Angelina Jolie.. Om ni skulle välja killar då? Jag skulle lugnt säga Bill och Tom Kaulitz, den sista blir svår..
Finns så grymt många snygga!


Jag menar, kolla bara vad vacker hon är. Adriana Lima


Hon kan även vara.. ja! Tycker dock hon ser lite drogad ut. menmen..


Oj, den här bilden blev liten! Men Angelina Jolie, hon ÄR vacker!


Jessica Alba.


"You are beautiful!"

Ska nog ta en kvällsmacka och kolla på Titanic! Vissa tröttnar kanske, men jag tycker det är en fin film. Leonardo är en mumsbit också. Haha! Godnatt och sov gott. ♥

Iftheresnotomorrow

Hej, hur är det ? Jag kan verkligen inte hitta laddaren till min kamera! Det är därför jag aldrig har några bilder att lägga in. Och min web cam funkar inte heller.
Skoldagen har varit chill, började med NO som blev en kort lektion för mig, sedan var det bild då jag, Charlotte, Emma och Madde lyssnade på musik och dansade i klassrummet. Så det var kul =) Sedan var det lunch och då gick jag, Charlotte och Emma hem till Charlotte och dom åt lunch. Sedan kom Karro och vi satt och snackade på Charlottes rum. Kvart i ett gick vi ner till Rotebro hallen där det var innebandy. Hela högstadiet var där och det var lärarna mot elverna. Var inte så insatt i matcherna så jag vet inte resultatet. hehe.

Nu måste jag göra lite matte, ligger efter! Hur lyckas man liksom? Aja, Puss skriver mer snart. ♥


Saturdayfoodandjacuzzi

Jag skrev väl i förra inlägget att jag inte skulle få möjligheten till att blogga så mycket i helgen? Om inte så får du ursäkta mig, Har haft skit kul och därmed inte tid med dig! =) Det här blir ett långt inlägg, väldigt, väldigt, väldigt, långt.

I lördags var min familj, min moster + familj, min andra moster + familj och min mormor och morfar på spa. Morfar fyllde år och bjöd hela släkten på mammas sida. Vi åt först en god lunch på Scandic hotell i Södertälje, och sedan gick vi mot spat som låg en våning upp. Redan första timmen var det tre stycken som fick gå in och få behandling. Det rullade på och var timme var det tre stycken som fick behandling. Man kunde välja om man ville ha "hot stone", "nån chocklad grej" "sport massage" "aroma massage" osv. Eftersom att jag var under 15 fick jag inte nån behandling, men istället fick jag manikyr.
Tjejen fixade till mina naglar, filade dom, smörjde in dom i nån olja etc.  Sedan skulle jag få välja vilken färg jag ville ha, och då frågade jag om jag kunde få fransk mainkyr (ni vet med vitt på kanten), hon sa att det var möjligt men att mina naglar är olika långa (dom bryts ju av lite titt som tätt), och att det då kunde se lite konstigt ut. Så då valde jag en mjuk krämig rosa färg, ganska stark, men inte chockrosa, påminner faktiskt om godis/glass, för att stå ut lite nu när alla andra kör på rött! Oftast brukar jag ha svart, vitt eller orange nagellack men två av dom fanns inte, plus att jag ville köra på nåt nytt, så det passade perfekt med rosa! Jag älskar den och jag får känslan av att den smakar jordgubb/hallon. Vill bara äta upp nagellacket, så fint är det! haha! Det kommer bilder på hur resultatet blev.

Det fanns två jacutzzis, en vanlig pool, en liten skit kall pool, en vanlig bastu, en ång bastu, sedan fanns det jätte sköna "solstolar" men madrass på. Och små rum där massagen var. Vi lämnade hotellet ca 18.30 och åkte sedan hem. 40-50 min bilsfärd. När jag kom hem kände jag lite stress, packade ihop mina saker och sedan gick jag till Agnes. Där var alla redan, Belen, Grecia, Patrik, Julia och Adam. Och såklart Agnes =) Hon hade hyrt "Saw 2" och "Silent Hill". Ingen av dom var särskilt läskiga, bara äckliga! Men jag är en sån person som bara tycker det är läskigt medans man kollar på filmen, sedan är det bortglömmt liksom. Adam och Patrik stack hem lite efter 1 och då kollade vi andra tjejer som var kvar lite på tv, vi stängde av tvn efter nån timma, och då försökte vi somna. Det gick inte och tror att vi alla somnade runt 4. För en gångs skull var det inte bara jag och Julia som var vakna.. Haha! Agnes väckte mig i natten för att hon såg gestalter i mörkret, och jag som var helt utslagen tänkte inte efter ens och säger tillbaka: "Väck mig om det blir värre." Haha, vad fan är det för svar egentligen. Men det löste sig, hehe..

Vi vaknade och åt frukost sedan gick Belen och Grecia hem, jag och Julia stannade kvar lite men sedan gick även jag hem. Städade massa (mamma om du läser detta, du är nu skyldig mig 150 spänn, mohaha =)) och sedan kvart över tre åkte jag + familj till min moster i Täby där hela släkten var samlad igen. Vi körde Wii, och sedan var det middag, flera stycken höll tal och när min morfar höll tal så började han gråta.. Det var så gulligt! Tror nog att alla blev lite smått tårögda. Körde lite mer Wii och sedan efterrätt. Allt var jätte gott och åkte sedan hem vid 22.00 mätta och glada. Haha!

Shit vad långt det blev, aja händelserik helg helt enkelt. Har haft fullt upp, men det gillar jag! Skriver lite mer snart. So long. ♥

Youhavenoideaabouthowifeel

Igår kväll var jag och mamma bänkade framför tvn hela kvällen, det var ju idol!!!
Röstade på Kevin såklart, som är så himla söt, glad och charmig! OCH HAN VANN! Blev överlycklig. Tror jag har fått en liten små crush på honom. Killen från Malta som kom till Sverige för ett år sedan. För kärleken! Och han pratar as gulligt!
Och hon Katblabla Kblalbla, vet inte ens vad hon heter, var med i eftersnacket! Vad tycker man om henne då? Ja du, det vet jag faktiskt inte. Har inte fått så bra intryck från henne.

Du kanske undrar varför jag sitter och bloggar nu, klockan är snart bara tio. Det är för att vid halv elva åker jag och min familj och lämnar över Bella till några nära vänner som ska passa henne, sedan åker vi till Arlanda för att bege oss mot USA! ... Haha, nej i wish! Vad dum jag var nu, nej, men vi ska åka och lämna Bella hos några nära vänner sedan ska vi åka till Södertälje (men det är ju minst lika ballt som USA, ellerhur? ;)) och så ska vi möta upp hela min släkt på mammas sida och gå på spa! Massage behandlingar och hela kittet! MEN, här kommer men:en, det är åldersgräns på 15 år, och jag då som är under 15 får inte någon massage behandling.. Buhu, dumma åldersgräns!
Men min moster fixade så att jag skulle få en manikyr. så det är jag skit glad för. =) naaaaaaajs!
Vi ska först äta lunch där och sedan tar behandlingarna hela dagen! Jag får sitta och tare lugnt i poolen hela tiden .. Haha!
Sedan på kvällen ska jag till Agnes där det nog är lite folk, inte helt säker på vilka, hon ska ha en till filmkväll och kolla på skräckisar! Den här gången blir det kanske Saw 2 och 3 (?). Förra såg vi ju 1:an och den var grrrryyyymmmttt bra. Ett hett tips till dig som inte har sett den. Nu måste jag dra, vi hörs kanske imorrn. puss! ♥


Iminlove

   

Hittade dessa klänningar på en sida! Och allt jag kan säga är! GIVE ME, PLEASE!

Den i mitten är nog finast, men den är inte så "julig". Ah det där gjorde ont.  Tycker att alla är EXAKT lika fina! Hihi. =)
Dagen har varit allmänt ointressant, måste bara säga att tiden går väldigt fort nu förtiden. Det är sjukt! Imorgon är det redan fredag (yes!) och då börjar vi klockan 8.10, i vanliga fall brukar vi börja 8.00, men inte imorgon för då är det JULPYSSEL hela dagen! haha jippi! Tråkigt ska det bli, måste ju sitta och klippa och klistra. Nej, det kommer bli roligt, det ska även vara lucia uppträdande har jag hört. Hoppas jag får lite mer julkänsla då.. Det är ju bara en vecka kvar och sedan är det jullov. Har inte köpt några julklappar än.. Har ni? Vad kan man ge en snart 16 årig kille som är intresserad av musik? Inte för dyrt. Vi hörs imorgon, så ska jag berätta om helgen! Kommer bli så jävla kul! ♥ Much love


I'vefinallymadeit!

   
 
Vill du bli min nya bastavän?
1) Vad heter min hund?
 Ella
 Nobella
 Zingy
 Maxim
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com


Har kämpat med det här ett tag, men jag tänkte det kunde vara en kul grej! Allt är inte seriöst, men what the hell. =) Btw frågan: Vad vill jag bli när jag blir stor? Det rätta svaret är 1 / A! Vill göra nåt kul med mitt liv , och jag ska ju försöka övertala mamma om att jag ska få börja på Emmas teater! =) hihi.

Tomeitmeanssomething


Queen har gjort många bra låtar, men den här min vän, är nog den bästa!
Lyssna bara på hans röst! Refrengen, och även låtens namn "Don't stop me now!" säger så mycket på nåt sätt. Den här låten är inte en sån man sitter och stor bölar till. Den här låten ger en styrka och en adrenalinkick! Det händer iaf mig. Much love to you.

Todayidon'thavethestrangetodosomething

Idag har jag varit hemma för imorse kände jag mig väldigt sjuk. Men nu är jag frisk igen och jag kommer gå till skolan imorrn. Eller, sjuk och sjuk, ibland känner jag att att jag inte har lust eller styrka att gå till skolan, för att gå i min skola krävs skinn på näsan det kan jag säga dig! Du ska veta hur mycket pikar (eller iaf förut) jag har fått genom åren av ungdomar som är äldre än mig(vissa samma ålder)! Killar och tjejer, (främst tjejer) kan vara riktigt elaka, men jag har lärt mig att inte ta nån skit, från nån. What's the word? RESPECT Y'ALL!

Och idag är det ju nobell-dagen, och jag tror inte att du vet om att min lilla älskling blev gjord för exakt två år sen. Lite creepy att tänka på just det, men det är ändå en fin grej! Alltså min hund, Bella, heter egentligen Nobella, och hennes syster hette Alfa (nu heter hon maxim för den nuvarande ägaren har bytt), andledningen? Alfa = Alfred, och Nobella = Nobell! Jag tycker att det var lite sådär smart! =) Så, grattis Min älskade Nobella, om denna dag inte hade funnits hade du kanske inte funnits, eller så hade du helt enkelt inte hetar Bella (Nobella). Fast, när jag var liten, kanske 5-6 år så bad jag till Gud (NEJ, jag är inte kristen, och har aldrig varit det, men du vet hur man är i den åldern) att jag ville ha en hund när jag blev 12 år och den skulle heta Bella, dock ville jag att det skulle vara en schäfer (men jag är så mycket gladare för att det blev en liten malteser), men ändå, det tycker jag är lite ballt, för jag fick en hund när jag var 12 år och hon heter Bella! Det visste du inte va? =)

Nu ska jag bege mig mot tvn igen, det är Grey's anatomy, har tillbringat nästan hela dagen där, och kommer nog att göra det minst två timmar till. Hehe, kanske ta en promenad senare, eller vad säger du? Ska nog baka en liten chocklad kaka till min kära familj som jag faktiskt älskar mer än något annat! Många tonåringar "hatar" deras föräldrar men inte jag. Vi ses imorgon bloggen, puss! ♥

I stopped my self

Såg nyss på msn.se att Coldplay kommer till Sverige i augusti 2009! Är inte det helt underbart? Såg även att om kanske 1-2år ska Coldplay, ett av mina favorit band, splittras. Sångaren i bandet som heter Chris Martin sa att han tyckte att man var för gammal för att vara med i ett band när man är över 33. Kan förvisso hålla med om det, men när man är så bra som Coldplay så är det förbjudet att lägga av. Men jag vet inte, det här var bara nått jag läste, antagligen är det sant, men man vet aldrig, de kanske bara tar en liten paus ett tag och sedan kommer tillbaka? Man får iallafall hoppas. hihi.

Nackdelen med det hela är att det är lite knapert med pengar just nu.. Hehe, eller typ alltid?
Men, jag kan ju alltid önska mig det i julklapp eller tidig födelsedags present (väldigt tidig) hihi!
Får lösa det på nåt sätt, hoppas jag iallafall!

Skoldagen har varit helt ok, tog mig igenom dom jobbiga lektionerna på olika sätt. På NOn satt jag mest och drömmde, och på spanskan var jag först på Robomemo (sånt som vi speciella ungar måste hålla på med. haha, nej men dom med koncentrationsproblem mest, och för minnet), sedan gick jag till spanish och det ända jag hann var att sätta på datan, som tyo ca 15min och sedan skulle vi avsluta så jag stängde av datan. Hann inte göra nåt på mitt spanska arbete, menmen, ganska skönt om jag ska vara ärlig!

Ska gå ner och kolla vad det blir till middag, är skit hungrig, har bara ätit en klubba och två små mini chocklad bitar, bara onyttigt haha! Juste, har druckit lite cola också såklart. Haha! =) Det var det ända och sista inlägget för idag, så vi hörs imorrn! PUSS ♥ Ikväll äre Desperate House Wifes, säsongsavslutning, det kommer bli mucho spännande!


The end has begun.

Kom precis ut ur duschen så nu känner jag mig fräsch. Jag granskade nyss mitt ansikte noga i spegeln, och jag ser då inte så himla farlig ut utan smink. Om man tittar på vissa kändisar (nu menar jag självklart inte alla) så ser dom helt hemska ut! Men jag tror att det är för att man är så van vid att se dom med smink, sedan kanske dom har väldigt mycket smink också, så det ser väldigt ovant ut! Aja.

Igår var jag så jävla stressad, tappade bort massa saker och jag kan verkligen inte hitta laddaren till min kamera! Det är andledningen till varlör det är så jäkla dött här i bloggen! Själv tycker jag inte det alls är kul när man går in i någons blogg och ser att det inte är några bilder, eftersom att jag inte brukar läsa vissa inlägg, men det varierar från blogg till blogg. Men jag menar, ni vet ju nästan inte hur jag ser ut. Visst, jag har väl lagt ut nån bild, men inte alls många! Skitsamma, jag ska fixa det, får annars låna nån annans kamera och lägga in på datan.

Skoldagen behöver inte nämnas, den har inte varit nåt speciell. Imorrn är det tisdag och därmed den skönaste skoldagen. förutom NOn och spanskan. Juste, har spanska glosor! Hasta la vista baby! =)♥

Vi hörs imorrn eller senare ikväll, efter prommis med Bellen!


Im the most tired

Har ingen aning om vad klockan är, men jag har gjort SO hela kvällen och blev nyss klar! Skit jobbigt, men mitt arbete om Rom som blev fem sidor långt är äntligen klart, och det är det som räknas!
Känner mig helt utslagen så jag ska borsta tänderna och göra mig iordning sedan ska jag dirket i säng!
Var på middag hos mormor och morfar, det var gott! Fick falafel med tillbehör =) Lämnade även min önskelista i tid och då bådar det gott! Haha..

Nej nu ska jag sova snart hoppas jag.
Bara jag inte drömmer lika hemska drömmar som inatt, drömde att jag blev anfallen av massa ormar! Som tur var vaknade jag innan jag blev uppäten, haha! Nej men seriöst, det är tredje gången jag har drömt om ormar denna vecka! För er som inte vet så är jag livrädd för ormar, det (nästan) värsta jag vet. Uuuhhh, bara tanken av det och jag ryser.
Det har varit en väldigt stressig dag, jag är nämligen en ganska stressad människa (!), som ni får höra mer av imorron, bl.a teater tappat bort massa grejer och mycket skol arbete. Men känns som att det släpper lite nu.
Mamma ska kolla igenom SOn sedan ska jag i bingen! Äntligen skriker jag! hihi.. Puss sov gott. ♥

What to write about ?

Kom nyss hem från en uppfriskande promenad med Bella, när Björne har kollat klart på sin film som han kollar på som slutar tjugo i elva så sätter jag dirket på 4an där det är en dokumentär om självaste: Britney Spierce, jag är inget fan av henne, men jag måste säga att hon verkar vara en jävligt intressant person, som antagligen har varit med om väldigt mycket., så vi får se vad hon har att erbjuda!

Ikväll har jag inte gjort mycket, bara tillbringat lite tid framför tvn kollandes på Stjärnor på is, tycker inte att det är kul att kolla på men Berg och Gynning är ena sköna brudar! Var ju också tvungen att spendera lite tid med familjen. För er som inte vet så har Gynning en blogg, jag älskar den. Tycker inte alls att hon framstår som en "fd bb tjej, som har varit blond med stora tuttar, och framför allt, stor mun", nej hon skriver väldigt poetiskt på nåt sätt, jag gillar det iallafall. Tycker hon verkar vara så rolig och härlig, och är inte rädd för att skämma ut sig! Men jag vet inte =)

Nu börjar dokumentären, ska bli kul att se vad hon delar med sig av.
Brits Womanizer, den är grrryyyymmm tycker jag, kanske rätt lik hennes andra låtar, men jag gillar den ändå =) enjoy.

If I die, I take u with me!

Idag är det då Lördag, och jag har så sjukt tråkigt. Samma igår!
Jag har inte varit ute på hela dagen, så jag kanske ska ta en promenad med Bella-Bus snart. Önskar jag hade Guitar Hero nu, så hade jag kunnat visa mina dolda talanger genom att rooocckkaa loooossss!!! höhö.. Nej, men det är så jäkla dyrt väl? Hade ju kunnat sjunga singstar men eftersom att jag bara har låtar från 80 - talet typ så äre inget kul! hehe.. Kanske borde jag göra SO arbete som ska vara klart på måndag, och jag har bara gjort ungefär 1 sida, och det ska vara ca 5-6 sidor.. Ojojoj! Noot good.

Känner att jag vill göra nåt kul, men ingen har tid för mig. haha! Önskar jag hade en tvilling som man kunde göra ALLT med. Faattta vad roligt! Då skulle man aldrig känna sig ensam.. Senare ska jag kanske sätta mig ner och läsa lite av Anne Franks dagbok, som vi har fått en period i engelskan, det är en förkorttning av hela dagboken och den är på engelska. Men det är inga problem för mig, jag är faktiskt väldigt bra på english! hehe..

Så ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antagligen sitta hemma och ruttna framför tvn =) Men det gillar ju jag så det är ok. Sen har jag ju inte dirket nåt annat val så.. ;) hehe Ska gå ner snart och ladda ner lite musik till datan så ska jag föra in musiken till min mobil.

Aja, vi hörs imorrn annars hörs vi ikväll om jag har tråkigt! Puss hej♥ Gud vilket segt inlägg, det har tagit mer än 20 min att skriva, så går det när man snackar med folk på msn , hihi! =)

Who am I ?

Känner inte mig själv längre, det är som att nån annan konstig lite läskig tjej har tagit sig in i min kropp. Men jag vet inte. Jag vet inget längre. Jag vet att jag har skrivit sånahär deprimerande inlägg förut men på ett sätt är det det som min blogg är till för. Att bara få skirva ut ens känslor när det inte finns nån annan att prata med.
Jag skrev inte igår men det var bara för att det inte hände nått intressant, jag skriver inte om min dag idag heller för jag tror inte att nån är intresserad. Men vi hörs väl nån gång i helgen om jag inte kollar på tv eller spelar tv spel.. Finns ju inget annat att göra här i livet.. Aja, vi hörs.. Kanske.. Nu äre SCRUBS som gäääller, äntligen nåt som förgyllar min fredags eftermiddag. Usch, jag fryser även fast jag har duntofflor, tjocktröja och mjuckisbyckor. Jag e konstig.. See u ♥

Funny - said a bunny ?

Idag till på Fredag har vi elevensval. Jag, Charlotte, Emma och Amanda (det var ju ungdomar från hela högstadiet med såklart)) fick museum. Så idag var vi på besök på Tekniska och Etniska. Tekniska var helt ok, blev uttråkad efter ett tag, eftersom att vi inte fick gå runt själva, men Etniska! Det kan jag säga er att det är det tråkigaste museumet jag har varit på. Har iofs inte varit på så många museum, men det här slår alla! Det var så tråkigt att jag och Charlotte tog av oss våra skor (finns en andledning till det också, hehe) och hade en liten tävling med varandra att man skulle springa på knä runt rund grej och sedan komma ifatt den andra. Fatta då vad tråkigt vi hade! Haha.
Andledningen till varför vi (iaf jag) tog av oss skorna var att mina skor, jag hade högklackat och förstår inte på mig själv ibland (?), gjorde ont som satan! Det tröck på stortån och det tröck på lilltån, min hälsena gjorde det också as ont i, så vi tog helt enkelt av oss skorna. Konstiga vi är men inte är vi rädda för att skämma ut oss! Speciellt inte på ett "fint" museum. Hehe.. En grej jag störde mig på (angående min rubrik) var att en kille gick runt med bunny - öron! Hur töntigt är inte det? Men, han är väl som mig och Charlotte, inte rädd för att skämma ut sig. För det var precis det han gjorde! (Jag vet vem killen är, så jag dömer honom inte. Men jag nämner inga namn! *wannabe*host. hehe vad elak jag är just nu..)

De här elevensval dagarna börjar vi fem över nio och slutar runt två - halv tre, Sköööönnnttt!!!
Så när jag kom hem från skolan drog jag på mig ett par duntofflor och satte mig vid tvn. När sedan våran tv började hacka och sen till att inte fungera alls så tog jag en promenad med Bella för att lugna ner mig. Jag menar, tvn dog, klart man blir sur. Haha. Men den burkar va så ibland så den blir bättre, det vet jag! När jag kom hem satte jag mig vid tvn igen, fast då inte samma tv, och sedan badade jag. När jag låg i badkaret som var fullt med vatten, såklart, så hade jag tagit med mig min mobil + sladd för jag ville lyssna på musik. Klumpig som jag är (det var inte tillfälligt,. jag ÄR klumpig) så tappar jag mobilen i vattnet.. Men jag märker inte att flera av knapparna inte funkar, så jag fortsätter att lyssna på musik, häpen av att den inte gick sönder! Men när jag sedan ser att Emma har ringt och ska ringa upp henne så kan jag inte trycka på OK knappen. Förbannad över mig själv, lägger jag mobilen på stekplattan i förhoppning om att den ska bli vatten lös och börja funka igen! Åh ibland kan jag vara så patetisk! Haha. När vi ändå snackar om klumpighet och otur så tappade jag min vita stickade vante i en lerpöl hem från tåget! Vadå bad luck? Pölen var kankse 1 - 2 dm lång och det är större risk att den hade hamnat på asfalten. Men eftersom att det står (läs ironisk) "ÅSAS VANTE" på den så har gud bestämt att den ska hamna rakt i lerpölen. HAHA! Får helt enkelt tvätta den förhand
Pusselipuss ♥
 Fina converse skor där ibörjan förrästen! =)
Får hoppas att det är rätt låt, har inget ljud på denna data.. Dom har egentligen en riktig musik video men den gick inte att lägga in, så ni får nöja er med denna! Om inte, gå in på youtube och sök på The Hoosiers - Worried About Ray! Det är låtens namn. Har ingen ordentlig motivering till varför jag tycker om den här låten, jag gillar den bara på nåt sätt! hihi

Shoes and blues.

Tisdagar är jäätte sköna, förutom första och sista lektionen, då det är NO och spanska. Annars har vi bara bild i två timmar, och just nu håller jag, C, Madde och Emman på med  .. Vad kallas det när man är inne på en data och inte gör nåt speciellt svårt och kan ta det as lugnt? Juste, chillar. Nej men vi försöker göra en liten rolig South Park grej på datan. Svårt att förklara men det är inte så svårt. Eller det är jobbigt, men eftersom att vi har 2 h på oss så äre helt k!
Sedan har vi lunch då man inte heller behöver anstränga sig till det yttersta, iaf senast jag kollade!
Efter lunchen har vi idrott, och idag var jag inte med på idrotten för det känns som att jag börjar bli sjuk, men vem vet, jag är komplicerad. Iaf, då lyssnade jag på musik på Maddes mobil samtidigt som jag hade på mig Maddes SKITSKITSKIT snygga skor. Seriöst dom snyggaste (iaf ett par av dom) skor jag har sett. Det var som kängor men med hög klack. Jätte lätt att gå i och dom var lite smått punkiga. Perfekt! Men jag vill ju inte ha likadana skor som henne, men.. När det är ett sånt här tillfälle som bara händer 1 på miljonen att man hittar ett par sånna skor så måste man ju slå till. Eller.. Jaja, jag får se =) Iofs är dom köpta på DinSko och det är ju en väldigt vanlig butik. Men dom här skorna var inte vanliga, det kan jag säga er! Jag är förälskad. Haha!  Iaf sen hade den andra halvklassen mentorstid så jag, Elin, C, Madde och Emman (Vet inte varför jag skriver C och Emman till Charlotte och Emma, men det har blivit en vana för idag. Haha) passade på att tare extra lungt efter gympan och vi sölade tillbaka till skolan efter ett tag. Sedan har vi espanol men då har jag Robom. så då missar jag ca en halv timma. Skkkööönt!

Oj, långt inlägg. Och väldigt tätt. Fan vad jobbigt! Hehe...

My Chemical Romance, även kallade MCR är ett band som jag älskar djupt! Dom ligger på delad plats med Coldplay och då är det allvarligt. Haha! (Tokio Hotel är på en helt annan nivå för mig så jag gemför inte dem med andra band. Även fast jag tycker dom är bäst ;)) Den här låter heter I Don't Love You, och jag kan nog deras flesta låtteter uttantill. Bl.a Cancer, The Black Parade, Teenager, I'm Not Okay och Mama! Det finns många fler, men dom här är dom bästa enligt mig! Så, enjoy people! =) Ska kanske äta middag nu men vi får se.
Ha en fortsatt trevlig tisdag med Vänner, Ugly Betty och Desperate House Wifes! Puss ♥

No cry today, jippie hay!

Idag har jag varit på prima humör känns det som! Eller det är klart jag var det i skolan, men även nu när jag är hemma! Big change. Tänkte göra om min design nu eftersom att jag har en annan data än jag brukar, men så hittar jag inte paint. Dumma, nya kompilicerade data!

Hade dans uppvisning igår och jag måste säga att det var en jävligt härlig känsla att komma upp på scenen när alla kollade på. Först var jag jätte nervös och jag och Agnes satt lite för oss själva och gjorde konstiga pipiga ljud, hehe! Och sedan när dom kom och hämtade upp min grupp och sa att vi skulle uppträda om nån minut så knöt det sig i magen. Men när jag sedan hör Maneater börja spelas upp så blev jag helt sprallig och bara ville rusa upp på scenen. Kul för mig det, för tillskillnad från mig så var Agnes jätte nervös hela tiden. Både innan och efter! Men det brukar gå över när man har uppträtt några gånger. =)
Har nagellack på nu så det är svårt att skriva, hehe.. Skev inget igår för jag var helt enkelt upptagen, med dans, fotbad osv. hihi! =) Juste, hade spanish prov idag, det gick väl.. Ah jag vet inte, vi får se på resultatet om en vecka.

Jag är med och tävlar om ett peace armband hos henne, var med du också ;) haha..

När jag ändå snackar om dans uppvisningen och våran låt så kan jag lika gärna lägga upp den.
Nelly Furtade sjunger och den heter Maneater, tycker den är ganska bra faktiskt. Gammal, men bra! =) Somsagt, bra låtar tröttnar man aldrig på =)

Ja, eftersom att den här datorn är konstig (men den enda datan som har ljud) så funkar det inte att lägga upp musik. Gör det imorrn istället när jag har den dåliga datan, hihi! =) Ha det bra sötisar. Pussar och Kramar! ♥

RSS 2.0