You give me strenght.


Åh den här låten kan inte beskrivas i ord. Jag älskar den, texten, musiken, allt!!

That's not my name

Lyssnar på det här just nu! Gryyymmmttt brrra!!! =)=)=)
Gud känner att jag vill lägga in maaasssaaaa musik på bloggen just nu. Bara för att. haha! Do you mind?

I got another confession to make..

Skolan har varit riktigt seg idag. De sista timmarna kände jag hur trött jag var och min huvudvärk blev bara värre och värre.. När vi hade musik sista timmen funderade jag och Charlotte på att gå hem istället, min huvudvärk blir ju inte precis bättre av att lyssna på någon som inte kan spela trummor/elgitarr/ bas. Men vi bestämde oss sedan för att vi skulle vara duktiga och gå på lektionen, kom dock några minuter försent men bättre det än att skippa hela.
Vi ångrade oss iallafall efter ca 10 minuter och önskade att vi hade gått hem. Ibland kan man allt vara smart - dum.

Duschade för ett tag sen och om någon timme kommer mamma hem och då ska vi åka och simma. Ska ringa Agnes och kolla om hon kan följa med =) Imorgon kväll ska somsagt jag, Charlotte och Emma på premiären av "I Taket Lyser Stjärnorna", Madde, Jennie och Elin ska också på den så innan ska vi alla äta någonstans inne på kista. Det blir nog inte donken, men vem vet vart vi slutar tillsist.. haha!

Min bror har fixat nya högtalare till datorn som är på nedervåningen (den jag sitter vid nu) så yeeeesssss, nu kommer jag att kunna lyssna as högt på muuuuuuussssiiicc. =) Happpyyy.. Datorn på övervåningen har inget ljud, och innan så hade denna dator svagt ljud och lite sådär knastrigt.. Men nu är det bra.. Yes nu blev jag helt plötsligt på bättre humör. Love

I will follow you wherever you go

Dagen har varit helt ok, efter skolan åkte jag Victor och Charlotte till kista centrum och bokade platser till premiären av "I Taket Lyser Stjärnorna". De åt på donken och efter att ha gått runt ett tag så åkte vi hem.

Gud jag får snart ett hysteriskt anfall på allt och alla som kommer i närheten av mig. Bitchighet leder ingen vart! Om någon säger ett skit till mig känner jag på mig att jag kommer att bryta ut. INGEN har sett mig när jag är riktigt sur.. hahahahha! Jag känner att jag bara vill slå någon. Seriöst kan inte rå för det men så känner jag. Hela dagen har kännts som ett stort jävla i-lands problem.. Mitt hår vill inte bli som jag vill det, försökte locka nederdelen av håret med hjälp av plattång men det gick inte bra precis..  Plus massa små oviktiga grejer som att det inte fanns cremefresh hemma så blev jag bara så sur så jag ville inte äta något.. Tycker synd om den som är i närheten av mig just nu, speciellt min mamma då jag nästan alltid tar ut all ilska på henne. Vet inte varför..

Måste lyssna på lite musik och lugna ner mig men såklat så har inte min mobil batteri och datorn har inget ljud. Ja jag klagar på det mesta just nu men allt kännes bara.. allmänt jobbigt! heheehhehe.. Töntigt jag vet, men vattnet har runnit över bägaren. =) Allt kommer nog att kännas bättre tills imorrn det känner jag på mig. Har sovmorgon och det hjälper alltid lite.. Nu vill jag tvätta av mig sminket.

Min blogg är typ färg-död. Känner att jag måste ta mer bilder men hur många gånger har jag inte sagt det egentligen?! .. Love

When the stars go blue

Skol dagen var helt ok, skönt att jag var ledig igår då jag kände att jag var helt seg som helst när jag skulle gå upp hos Agnes.
Var hemma hos Charlotte med Frida, vi har fikat massa (som vi alltid gjorde efter skolan i 6an) och bakat choklad bollar. Mummsssss!!!

Ska snart ut med Bellan och sedan läsa klart "I Taket Lyser Stjärnorna", förrästen ska jag och Charlotte, kanske Emma gå på premiären av den på fredag. Den verkar så grymt bra .. faktiskt =) Orkar inte skriva mer. Är inte på blogg humör. Love

Pretty Baby


Behöver jag ens förklara varför jag älskar den här videon?
Kan man bli sexxxigarreeeeee!? AAAhhh.. Låten är grym också "Silly boy, gonna make you cry. Now hold on to me pretty baby, if you wanna fly!"
Hmmm... Det pirrar i magen varje gång jag tittar på honom... Får ett leende på läpparna ..... Och vill bara skrika..... =)

When the wrong feels right

I lördags var jag med mina älsklingar som Agnes och Grecia brukar säga. Vi kollade på "Saw 3" och efter halva så klarade vi inte av mer så vi satte på "Hot Fuzz" istället. Jag somnade, filmen var ingen höjdare om man säger så. När jag vaknade så gjorde vi inte mycket, filmen hade precis slutat och eftertexterna rullade. Snacka om timing. Mitt huvud tänker <Nu är den tråkiga filmen slut. Vakna!> 
När vi vaknade runt 11 så hade Grecia gått och köpte bröd så vi fick en god frukost. Efter sjöng vi singstar tills klockan var 2  sedan åt vi lunch och såg sen klart på "Saw 3". Herrejösses vilken äcklig film.
1 & 2 är med klockrena, speciellt 1an, 3an var mest äcklig och jag mådde faktiskt riktigt illa ett tag. Men nu är filmen som bortblåst i mitt huvud, det blir alltid så efter att jag sett klart skräckfilmer, jag tänker inte alls på de.

Igår fyllde min bror 16 år så vi firade honom med mormor och morfar, när klockan var runt 9 gick jag till Agnes och vi kollade äntligen på "Caught on camera" tillsammans för första gången. Ah jag har inte ord. Otroligt! Kan inte längre bärga mig tills deras nya skiva släpps.

Idag ska jag och Agnes gå på bio och göra lite andra små saker. Vi hade tänkt se "Benjamin Buttons otroliga liv", vi får se hur den är, hoppas på det bra! =) Brad Pitt är ju med så man får iallafall underhållning på ett eller annat sätt, haha!

Som ni märkt har det blivit dålig uppdatering på sistone, antar att jag är så stressad när jag egentligen inte borde vara det.. Juste, igår kväll när jag duschade märkte jag att jag tappade jättemycket hår (har pågott i ca 3 veckor), kan någon någon hjälpa mig  förstå vad detta kan bero på? Börjar bli orolig.. Love

Seems like its been forever since I saw you

Idag var det då öppet hus i min skola, det var lite tävlingar och smått, inget speciellt egentligen!
Dagen var ändå rätt chill, behövde ju inte anstränga mig så mycket direkt .. =)
Man fick gå hen runt elva så då gick jag hem och sedan åkte jag och mamma nästan direkt till Rudbeck och kollade lite. Min bror ska börja där så vi ville se hur det ser ut.. Efter det åkte vi till stinsen och bytte storlek på min tröja, där var även min bror och några av hans kompisar och "representerade" våran skola, har nog aldrig sätt så många människor på där!
Vi handlade lite mat och jag köpte 2 ansiktsmasker, sedan åkte vi hem och nu ska jag nog städa rummet lite och sedan packa ihop en väska till ikväll med kudde, tandborste mm. Ska ju sova hos Grecia och Belen, (berättade lite igår) med 5 till tror jag, vi ska somsagt kolla på "Saw 3", omg hur ska jag klara mig?! Har redan kollat på 1 & 2 plus masssaaaa andra skräckisar, och då tyckte jag inte det var så läskigt, men nu känner jag att det kommer "syner", alltså det känns som att jag ser äckliga personer lite här och var, mest vid lycktstolpar, och när jag ligger i min säng och ska sova känns det som att "The Ring" tjejen ska kräla sig fram över mitt golv, upp till min säng och hastigt greppa tag om min fot och dra ner mig. Jag tycker inte alls att "The Ring" är läskig, det är ju fanimej en thriller, men just nu känner jag bara såhär.

Kanske har jag en viss gräns att när jag sett ett antal skräckisar så säger min hjärna stopp!.
Vi hörs antagligen imorrn, min bror fyller 16 så jag ska fira honom. =) Love


Everytime I see you..

Dålig uppdatering idag, men jag har varit väldigt stressad!
Skoldagen var helt okej, jag har kommit fram till att om man har rätt vänner (roliga) så klarar man sig igenom lektionerna rätt lätt.. =) Efter skolan gick jag och Agnes hem till mig och gjorde inte så mycket, sedan åkte vi till stinsen och jag köpte en vanlig svart tröja. Kan lägga upp bild på den sen men jag känner mig fortfarande rätt stressad. När vi kom hem så gick jag och Agnes ner till Grillen och åt middag, haha! Gud kan inte ens berätta vad som hände där, egentligen inget speciellt men ja.. Känner mig väldigt glad och energisk =)

Vet inte vad jag och Agnes ska göra nu, ta det lugnt, och imorrn är det Öppet hus i skolan då börjar jag 9 och slutar 12 efter det ska jag nog till Rudbeck och kolla lite. Varför? För att min bror ska börja där och jag har alltid varit lite nyfiken på hur det ser ut =) På kvällen ska jag och Agnes hem till Grecia och Belen, vi ska ha en till filmkväll med Saw 3 och nån annan film, det blir nog jag, Agnes, Patrik, Adam, Hugo, och en tjej som heter Lovisa samt Belen och Grecia såklart! Ska sova där så det blir nog inte så mycket till uppdatering! Nu ska visst jag och Agnes ner till kiosken och köpa tuggummi! Får en liten promenad på köpet =) Vi hörs, Love ♥


Did you even know? ..

.. Att det är 1 år sedan våran favorit joker gick bort?
Heath Ledger, jag kan verkligen inte förstå att en såpasst ung person är död! Såklart är det många unga som dör (tyvärr..) och som kanske inte uppmärksammas på samma sätt. Men jag kan bara inte fatta att ena dagen sitter man i soffan och kollar på t.ex "Casanova" och andra dagen är han död. Nu känner jag ju inte han och det vore ju dubbeltdubbeltdubbelt så mycket värre om det varit någon nära till mig.
Men jag är bara så van vid att se honom på film så man kan inte förstå att han verkligen är död! Usch.
Hoppas att döden är trevligt iallafall! =) ..


Ser han inte lycklig ut här? ..

Where did our love go?


You are not who i thought you were

Trög uppdatering de här skoldagarna. Torsdagen avklarad, skönt! Dagen har gått fort, enda sega lektionerna var matten (såklart) och NO:n, trots att den bara var i 25 minuter..

En grej jag är så stolt över mig själv över är att jag nästan snart kan gå ner i spagat! Jag har typ alltid varit världens osmidigaste människa men sen i måndags började jag och Madde att testa gå ner i spagat och jag lyckades (nästan) efter bara att ha testat några gånger.. Känner mig så duktig! Men så igår kväll när jag skulle visa mamma så typ sträckte jag mig eller nåt. Det gör iallafall jätte ont och jag kommer inte ner alls långt längre. Kanske skulle ta det lite lugnt några dager, eller åtminstone några timmar och sedan testa igen!

Ska börja stretcha på kvällarna och "öva" några gånger så kommer jag säkert att lyckas =) Sedan blir nästa steg att gå ner i splitt, svårare men jag ska klara det! Ikväll ska jag och mamma åka och simma, Agnes kunde inte då hon har så mycket skolarbete, så vi får lite träning! =) Love

Pick me, choose me, love me!

Kollar på Top Model just nu. Tycker inte det är lika kul menmen..

Idag efter skolan åkte jag, Charlotte och Madde till Sollentuna centrum, Charlotte skulle köpa lite grejer och vi kollade runt på olika affärer. Vi hade jättekul, måste säga att det finns sjuuuukt många konstiga människor där.. 
Alltså typ killar/gubbar mellan 15-60 höll på att "ragga" på oss.. Kändes inte bekvämt men vi fick oss ett gott skratt efteråt haha! Imorgon börjar jag 8.50, väldigt skönt med tanke på att jag alltid börjar 8.00!

Nu ska jag föna håret lite med sval luft och sedan äta mandariner tror jag. Bra att få i sig nåt på dagen iallafall. Få se.. Vad har jag ätit idag? Nej det tänker jag inte säga då känner jag mig bara misslyckad för att jag har bestämt att jag ska äta minst 2 måltider per dag. Vi vägde och mätte oss och jag är 1.51! ÅÅhh varför växer jag inte?!?! Antar att det kommer med åren.. Tänker inte säga hur mycket jag väger! =) Vi hörs imorrn, Love


Här är Miley Cyrus tights, de är så grymt snygga och jag hade de jag gjort idag. Jag älskar att stå ut bland mängden med kläder även fast jag inte alltid har pengar till det. Men man får tager det man haver =)

Do you beleive it? Do you feel it?

Det går tydligen inte att ladda över bilder till den här datan jag sitter vid. Men då har jag iallafall lärt mig en ny sak =) Får byta dator imorrn och visa er hur tightsen blev. Och det är nåt strul med bloggen så jag kan heller inte visa er Miley bilden. Men så är det, så ni får helt enkelt vänta till imorrn.
Tror inte att det är någon brådska.. haha!

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Eller jag ska kanske säga först ta bort sminket och fixa huden, som tar ca 20 min, sen måste jag läsa lite i "I Taket Lyser Stjärnorna". Den har precis haft förhandsvisning och när den kommer ut på bio ska nog jag se den. Den verkar faktiskt bra, men ofta är inte böckerna och filmerna lika. But we'll see! =)

Fan, jag vet inte vad jag ska ha för tröja imorrn.. Det är faktiskt det jag brukar sysselsätta min hjärna med när jag ligger i sängen och försöker sova. T.ex vad ska jag ha på mig imorrn, i övermorrn osv. Sen brukar jag alltid tänka mig vad jag skulle vilja ha om jag inte hade några alls gränsen inom pengar, om jag var designer vad jag skulle göra för kläder och sånt. Helt enkelt brukar jag tänka på kläder och accesoarer. Jag vet ganska drygt, men det är kul för man kan ju göra som man vill. Bara lägga till eller radera, precis vad man vill! =) Fun house ..

Vi hörs imorrn som vanligt. Love

Be yourself, and everything will be alright.

Kom hem från skolan för ett tag sen, satte mig vid tvn och tog sedan en sax och klippte hål på mina tights.. Haha jag såg en bild på Miley Cyrus där hon hade en skitsnygg outfit. Kanske inte den ultimata, men den var helt ok! Så jag inspirerades lite av henne faktiskt..

Nu funkar det inte att ladda upp bilder, men jag kommer lägga upp en bild på henne senare, tar sedan en bild på mina tights när min kamera är färdig laddad. Hålen är vääldigt stora men jag tycker det är skitsnyggt. Har just nu på mig dom, ett långt, svart linne och en TH tröja. Jag gick ner till min bror som jag ibland brukar "rådfråga" om kläder. Om det ser bra ut osv, eftersom att han är kille så borde ju han kunna säga till om vad han vill se på tjejer, (kanske inte hans lillesyrra då menmen) jag brukar oftast köra på det jag vill ha på mig själv men ibland så. Iaf då gick jag ner till honom och visade och sa mer, ι Titta vad jag har gjort med mina tights!! Är det inte coolt?! ι och ler as mycket, då säger han ι Om du vill bli kallad emo så! ι, jag sa ι Men jag är inte emo!! ι, då säger han ι Om du har de tightsen så blir du nog det.. ι.

Men jag tänker denna gång inte lyssna på hans åsikt utan göra som jag själv vill. Kommer att bli skit snyggt med det jag har på mig nu, ett par käng/klackskor och lite små lockigt hår (inte krulligt utan långa, slarviga lockar). Så imorgon får jag bli berädd på att bli kallad emo i guess?! (haha) Men sen när började jag bry mig egentligen. Jag behöver inte bevisa för några töntiga fjortisar i min skola vem jag är. Olala vilken bra inställning jag har! =) Oj, ganska långt inlägg, knappt så jag själv inte orkar läsa igenom det med min jobbiga textstil. Haha! Vi hörs. Love

It's you, only you.

Dålig uppdatering idag men så blir det när det är skola ..
När jag slutade runt 3 gick jag till Agnes som också slutade då, vi gick hem till henne och satte oss vid datan, vi håller på att göra en Bill Kaulitz video och lägga in på youtube, vi har tagit några av de finaste bilderna på honom och satt ihop till en video, vi är amatörer så jag vet inte hur det blir. Men bilderna är såklart söta så det ska nog gå bra. =)

Vi gick hem till mig senare och satte på Twilight igen, var tvungen att se den!! Det är fan en av de bästa filmerna jag sett. Den är så fin. Vi hann dock inte se klart hela då vi skulle äta middag, sedan gick Agnes hem och jag följde henne en bit med Bella. Hade mina "uggs" på mig, leggings och tjock dunjacka, och på vägen tillbaka så halkar jag runt lite hur som helst, tänker <Jag får inte ramla, jag får inte ramla!> och gissa vad jag gör? Jag halkar och gör världens vurpa och landar rakt på rumpan. Bella stod bara och kollade på mig medans jag satt och as garvade.. Typiskt mig! hehe..

Kom nyss ut ur duschen och ska föna mitt hår lite lätt nu. Sedan ska jag göra glosor och läsa lite i "I Taket Lyser Stjärnorna" som vi fick på svenskan idag. Måste bara tipsa om ett jättejätte bra schampo och balsam som heter Fruktis. Ni vet den gröna förpackningen som luktar jättegott?! Den är iaf jätte bra och håret blir silkeslent. Vi hörs imorrn. Love 



Jag använder Volume Boost och håret blir verkligen lent och fint! Ett bra tips till er som hat slitet och skadat hår. =) 


Music is my drug

Den här låten var med i Twiligt och jag ska berätta en liten grej för er:
Jag var ute och gick en promenad i skogen (tro det eller ej..) för några dar sen och lyssnar på musik såklart, när jag bläddrar igenom alla mina låtar ser jag en låt titel: "Supermassiv - Muse - Twilight", jag undrar ι Vad är detta? ι För inte är det jag som har lagt in den låten på min mobil. Visste knappt vilka Muse var (läs: hade hört talas om dom) så hur fanimej har den kommit dit? Det var som att Twiligt kallade på mig. Jag blev ju påmmind om att jag var tvungen att se filmen. Så hur kom den dit?
Det vet jag fortfarande inte.. I't was supposed to happened i guess..

I wanna take you high



HAHAHAHAHAHA!
Har jag berättat för er att jag är "Queen of the reality" ? =) Victor är spontan, det gillar jag! haha..

Don't know anything at all.

Jag och mamma satte oss i soffan med varsin kopp med varm choklad, tog datorn framför oss och satte på "Twiligt". <Gissa om jag blivit beroende> Kvalitén var bättre än jag hade trott dock fanns det ingen text men jag är faktiskt bra på engelska så det funkade. Folk varnade mig om det men jag tror ändå inte att jag har blivit helt mental-crazy. Fast jag måste nog se den snart igen, känner att jag på nåt sätt glömt den men hur kan jag ha gjort det när den är i mitt huvud hela tiden.

Min lilla djävul som sitter på min vänstra axel vill göra mig galen, <det är hans plan>. Han har gömt den i bakhuvudet och det kommer han att fortsätta göra varje gång jag tittat klart på filmen, tills jag har blivit psyco. Den onda jäveln.

Nu låter jag inte alls det minsta galen, Nejnej! som pratar om min djävul. Men alla har en god och ond "sida" kan man kalla det. Den onda sidan säger ι Om du inte hinner förbi busken innan bilen kör förbi så dör du! ι, Och när bilden har kört förbi dig och du står en meter ifrån busken säger den goda ι Nej det var bara på skoj, klart du inte kommer att dö! ι .. Så tänker iallafall jag..

Juste, har fått ont i magen. Och jag får alltid jätte ont i magen när jag tänker på vissa saker, dåliga saker, deprimerande saker. Där kommer den < onda sidan / goda sidan> upp igen. När den onda sidan börjar tänka på dåliga saker så säger den goda sidan stopp. Men då är det redan för sent. Jag får skit ont i magen några minuter men sen går det över. Då tar onda sidan över igen. Och så fortsätter det så. Ond / God. Ond / God. Det är som att jag tävlar mot mig själv. Jag kallar dessa dåliga saker för <oro>.
Hoppas bara inte min bror smittat mig då han mådde jätte dåligt igår kväll. Nej det får inte ha hänt!
Någon borde stoppa mig från att prata så mycket onödigt ibland. Men alla behöver onödigt ibland. Hur ska jag ha det?
Jag är den enda som kan stoppa mig. Det är jag som kontrollerar mig och det är jag som bestämmer över mig. Vi hörs.  Love ♥ 

Look up in the sky and you will find your answer


Det här är del 2. Om ni vill se del 1 så scrolla ner lite. =) Vilka killar säger jag bara. Trodde inte de fanns nån som de. Dock känner jag dom inte så jag kan inte säga att jag älskar deras personlighet (fast av det man får se älskar jag deras personligheter ändå haha)  då man som fans bara fått se Tokio-Hotel sidan av dom. Det finns ju en riktig Bill, Tom, Georg och Gustav bakom allt. =) Enjoy.

You always miss a bestfriend

Igår kväll sa ju jag att jag kanske skulle kolla på Twiligt, men det blev changed plans. Victor och Charlotte kom till mig ca halv nio, sedan gick vi ner till video butiken och hyrde film, vi var där nere i centrum i nästan 1 timme, mest för att vi hade svårt för att välja film och sedan för att vi ville ta bussen hem. Men vi träffade nåra av Charlotte och Victors kompisar vid busshållsplatsen så vi fick lite sällskap, hrmm.. =)

Vi kom hem till Victor vid 10 tror jag och satte på filmen. Den var 3 timmar lång så Charlotte somnade såklart, haha! Men jag skrattade nog heeela kvällen igår, hade jätte kul. Charlotte skrattade så mycket så hon var tvungen att sätta sig på marken på en parkering mitt i centrum.. heheheh... Kom hem vid halv 2 och tvättade av mig sminket och gick sedan och la mig. Somnade vid 2 och vaknade nyss.

Hoppas ni hade en trrrrevlig kväll. Love

Something has to change

Jag kom hem för ett tag sen från simhallen med Agnes. Vi simmade 500 meter som vanligt och man känner, vad ska man kalla det, "smärta?" i benen, magen och armarna efter.  =)

Ikväll är jag ensam, ingen Agnes, hon skulle sova hos hennes syster så jag hade tänkt att kolla på Twiligt!!! =) Min bror har laddat ner den, egentligen tycker jag inte om nedladdning men han har övertalat mig att de tjänar på det.. Så jag lyssnar som vanligt på min kloke broder ;) Eller så ska jag göra en annan grej men det är in bestämt så jag återkommer.. Love

It's time to run

Hej bloggen!
Vi har suttit och kollat på massa videos på Tokio Hotel, och skrattat jätte mycket! De där killarna asså..
Iallafall, igår pratade jag ju lite om min fjorts-tid som jag skäms så otrloligt mycket över, så ni ska få se några bilder.. Varför? För att det är för min egen skull välidgt roligt att kolla tillbaka på bilder som jag nästan hade glömt, och för eran skull då jag tyckte att ni skulle få se hur jag verkligen såg ut för ca 1-2 år sen.. (De här bilderna är för 1 år sen)
Och det är också för att bevisa att man verkligen kan ändras. Insidan och utsidan.




Detta är bara kanske 1% av alla bilder jag tagit på den tiden, det finns så otroligt många men jag skäms så mycket så det får räcka med de här, för nu iallafall =) Måste bara påpeka att jag tycker mitt hår var ganska fint här.

Snart ska jag och Agnes göra oss iordning för att åka till simhallen och motionssimma. Vem hade kunnat tro att jag och Agnes, världens lataste, skulle bli så motiverade till att träna. Vi har också bestämt att vi ska börja med Power Yoga och Spinning. Ser fram emot det =) Vi hörs så länge, Love ♥


I find it hard to beleive

Kom hem till Agnes för ett tag sedan, fram tills nu har vi bara kollat på massa Tokio Hotel videosar och jag förstår inte hur man kan vara så perfekt som Bill och Tom är. De är bara för mycket, varje gång jag tittar på nån bild/video på dom så blir jag helt sprallig, jag får gåshud, jag vill bara skrika och jag får alltid ett stort leende på läpparna. Det bara blir så.. Helt sjukt, inte visste jag att man kunde älska (ja, älska..) någon såhär. Jag visste inte att denna känsla fanns förrns jag fick upp ögonen för dom.. Ganska jobbigt att vara olyckligt kär, men men.. Finns inget jag kan göra mer än att hoppas på att det blir vi någon dag, haha! i wish.. =)


Kan sitta och skratta åt det här i timmar. Allvarligt. Blir så glad. =) Del 1.

Nu ska vi göra oss iordning, borsta tänderna, ta bort sminket osv. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. Love ♥

You can't make me stay

Sitter hemma hos Agnes och vi åt middag för ett tag sen.

Vi kollar igenom massa gamla bilder på mig och Agnes 1-3 år gammla, för 3-2 år sen var vi VÄRLDENS wannabe fjortisar, jag lovar. (Då var man ju ändå lite såhär töntigt söta). För ca 1 år sen blev jag hel-fjortis, inte ett dugg sött bara fult och omoget. Varför var jag ens så? En fråga jag aldrig kommer få svar på då jag inte ens vet själv.

Vi gör små kollage med några bilder från fjortis-tiderna. Så ni får se hur jag verkligen var förut. Hade ju en annan blogg då, och det är verkligen kul att titta vad jag skrev osv, så grymt töntigt. Vet inte om jag vågar lägga ut adressen här, men den finns kvar så nån gång kanske jag kan avslöja namnet.. =)

Snart ska vi äta lite glass och sedan ska vi ner till mig och hämta grejer för natten. Tycker att jag borde få en egen låda där jag har kläder osv, bor ju praktiskt taget här på helgerna. =P

Bilderna kommer senare under helgen, så håll utkik! Ni kommer nog att bli chockade..
Men nu blir det glass. Love

Im lost in you

Skolan idag har varit piss som vanligt. Smsat med mamma om allt mellan himmel och jord, är så glad för att jag har min mamma, och min familj. De och Agnes är seriöst allt jag behöver för att klara mig. Utan dom hade jag inte haft någon livskraft kvar alls.

Juste, jag blev äntligen klar med RM idag så nu ska jag få mina belöningar =) En special tryckt tröja och nåt mer litet. Inte helt bestämt än. Vad har ni för planer inför helgen? Jag ska nog träffa Agnes, och vi hittar väl på nåt som vanligt =)

Vi hörs ikväll, puss!
Love


I will be there soon

Måste göra om designen!!
Agnes, du vet vad du ska göra ;) Nej, nu måste jag verkligen gå. 4 "inlägg" på en dag, ett tecken på att jag inte har nåt att göra. Juste, jag måste ut med hunden. Love

I'm bored..

Jag sitter och kollar runt på olika bloggar, klickar in på kissies och ser att hon har en tävling!! Vem vill inte vinna 500 kr på HM om inte jag? =) Kisse är najs..

Ja, jag är uttråkad.. =) Hohohho..


Sånt här får ni se när jag är uttråkad.. Eftersom att när jag är uttråkad och trött så blir jag flamsig och bara vill få ur mig allt.
Så, kolla vad lång nagel jag hade för nån vecka sen!! Just nu har jag plåster på det fingret då jag råkade komma åt nåt så det  nästan börjat blöda, kan få en hysteriskt attak när nån av mina naglar går av! Nästan så man känner hur hela kroppen kokar av ilska.. Vilket I-lands problem.. Varför tog jag ens upp detta?!
Strunt samma, nu ska jag ut med Bella och har precis tagit av mig sminket. Varför vet jag inte, kanske för att jag vill ha rosiga kinder.. =P

U don't know whats behind these blue eyes


Fråga mig inte varför den är på sidan.. Har själv ingen jävla aning, haha!
Hörs senare ikväll i guess. Love


I have loved you from the start

Gissa vad jag gör just nu? laddar upp bilder.. =) Äntligen vet jag hur man gör, trög som jag är, heheh..

Skolan idag har varit seg, det ända roliga var på idrotten då Jennie det busfröet drog ner mina byxor .. Aaarrghh, det kunde jag självklart inte tillåta så jag försökte dra ner hennes byxor (läs: försökte) men jag lyckades inte.. Den dagen kommer; Den dagen, den lyckan =) ..

Idag har jag lyckats med att:
Dricka massa vatten och ätit en gång (2 om några ärtor räcknas) - Det sista ska det bli ändring på!!! Brra att jag är motiverad iallafall ;P
Ikväll ska mamma och jag kanske åka och simma, Agnes kanske följer med om hon kan =)

Love

Look into my eyes

Okej, jag är inte precis teknisk av mig och jag och datorer funkar bara inte ihop. Jag förstår verkligen inte hur jag ska få över bilderna till datan. Jag har hittat sladden och satt in den i kameran och i datan, men inget jäkla skit händer. Hur ska detta sluta?

Det mina vänner får ni reda på imorgon då jag SKA få in bilderna i datan. That will be a mysteri ..
Imorgon ska jag få hjälp av min brorsa som jag hoppas kan hjälpa mig.
Första lektionen imorrn är gympa och jag börjar 8.50, slutar dock 15.00 med musik.. Jaja, life - school - is what you'll make it  =)

Ska nog försöka sova snart, mitt mål är att sova minst 8 timmar per natt.
Så, idag har jag gått ännu en lång och snabb promenad med Bella, jag har druckit mer än 8 glas vatten, (nackdelen med det är att man måste springa på toaletten stup i ett) dock gick det inte lika bra med måltiderna, har ätit 2-3 pankakor till middag och några frysta hallon på förmiddagen. Men det är bara för att jag var hemma idag.. Då glömmer jag att äta och går och tuggartuggumi hela tiden. Det ska det bli ändring på ;)
Nu ska jag nog göra mig iordning för läggdags, tror inte jag kommer att kunna somna så därför ska jag läsa lite i "Anne Franks Dagbok" på engelska. Sov gott.

Love

It's not always rainbows and butterflies

Hej bloggen. Idag är jag hemma från skolan.
Känner mig väldigt seg och lite hes, har ont i magen stund vis och så. Men imorgon tar jag nya tag, då det är matte prov..
Med tanke på det borde jag plugga nu..

Ligger i soffan och kollar på The OC som jag alltid gör när jag är sjuk. Samma avsnitt om och om igen och konstigt nog tröttnar jag aldrig. Tänkte ladda upp lite bilder till datan senare, är ju så dålig på det så det blir väl bra? Dock bara dålig-kvalite-bilder på mig, men det är väl alltid kul? hehe..

Jag har bestämt ett nytt nyårslöfte, kanske lite sent men alltid nåt. Jag ska bli hälsosam, träna och äta nyttigt. Jag ska försöka att äta minst 3 gånger per dag (ska gå steg vis frammåt). Om detta funkar så blir det jättejätte bra. Hoppas jag kommer må bättre psykiskt och fysiskt.

Hörs om ett tag. Love

I can't take my eyes of you

Oj, har märkt vad dåligt jag uppdaterat nu på senaste tiden. Kanske ska bli ändring på det? =)
Idag var det skola och funderat ännu mer på att byta. Önskar jättejätte mycket att jag och Agnes var jämn gamla och gick i samma klass. Allvarligt, då skulle allt vara perfekt. Skolan skulle bli sååå mycket roligare med henne. Synd är det att vi inte går i samma årskurt, och ännu sämre är det att vi inte ens går i samma byggnad..

Idag har jag gått ett snabbt varv i spåret med Bella. Som igår, hade tänkt göra det till en vana faktiskt =) Tycker om att gå, men jag tycker det är lite läskigt att gå i spåret för det är mörkt, en stor skog och jag är rädd att det ska komma antingen massa ormar, spindlar eller en äcklig gubbe som vill mörda mig. Ja, fantasi har jag ju iallafall.. =) Sedan hjag duschat, tagit ansiktsmask och kollat på Top Model. Känns som att jag hunnit med mycket idag faktiskt. Och, jag har ätit både mellis (ganska mycket) och middag. Förbättringar är bra iallafall ;)


Ska torka mitt hår nu och sedan göra iordning mig för sängen. Hade tänkt sova tidigt idag men vi får se hur det blir med det.. Även fast jag går upp runt halv 7 kan jag inte somna förrns tidigast 12.. Det är jobbigt!

Love


If i find a reason to live..

Ingenting har hänt idag. Samma skit hela tiden..
Jag skulle seriöst vilja byta skola men jag har inte ork till det. Plus jag vet inte till vilken skola.
Har verkligen inget roligt att skriva och jag orkar inte låtsas som att jag är glad hela tiden. 
Kunde inte somna igår kväll, så vid halv 12 kollade jag på South Park och försökte somna till det, men icke sa nicke!
Jag skulle visst inte somna förrns 3 inatt, och i och med att jag gick upp halv 7 så var jag jätte trött. Inte nu längre! =)

Love

This could be the first day of my life

Imorgon börjar skolan igen, suck!
Idag har jag och Agnes pluggat massa matte, vi har lagt in musik på min mobil och gått promenad.

Inte så mycket har hänt idag somsagt, fick hem lite kläder av min mammas jobbarkompis dotter och vissa av dom var verkligen jättefina! =) Ska äta middag nu, skriver kanske lite senare ikväll!

Love

To good to be true

Igår kväll tittade jag och Agnes på filmen "P.S I Love You", men eftersom att vi satte på filmen halv 12 så somnade Agnes efter halva. Jag som inte alls var trött (vilken nyhet va?) fick sitta och gråta helt ensam. Den var jätte sorlig och väldigt bra.

Idag har vi varit och motionssimmat, 500m blev det som i torsdags, och vi ska göra det till en vana att åka och simma minst 1 gång i veckan. Jag ska bli en hälsosam person. =)

Ikväll ska vi kolla på en film igen, men vilken det blir vet vi inte än. Något tips?

Nu ska vi gå till Agnes och äta middag. Love



Feel so untouched


"The Veronicas - Untouched"

Crazy thought

.. Men inte på begravningen! 
Vi köpte blommor innan själva begravningen, och alla var tråkiga och tog röda rosor. Jag frågade om något glatt och blommtjejen tog fram en knallgul ros. Den var as cool! haha, jag förstår inte tanken med att vara tråkig.

Vill helst inte dela med mig av mina begravnings tankar då jag inte vill att nån snor mig tanke (haha..), men jag har nu berättat för min mamma att jag vill ha 3 av Tokio Hotels låtar. Dom finaste och mest betydelse fulla (enligt mig), då skulle jag vilja ha: Ich Bin Da/An Deiner Seite, Spring Nicht och Hilf Mir Fliegen.
Jag vill inte att folk ska vara ledsna på min begravning utan dom (bara min mamma, pappa och bror som får komma) ska istället vara glad för min skull och tänka på mig. Tanken av mig ska göra dom glad. Såklart får dom sörja, haha!
Men, bara min mamma, pappa och bror får komma på begravningen, sedan efter ska alla som kände mig komma. ALLA! =) I mitt liv har jag som mål att sprida glädle och få folk att skratta. Våga göra bort mig. haha =)


Jag har ju tjatat om mitt rum i flera dagar och jag har heller inte berättat vilken färg det blev, och jag skrev ju i inlägget innan att jag skulle lägga upp bilder, så nu kommer några bilder på mitt rum! =) Är så nöjd.








Bilderna är tagna av Agnes. Och, fotöljen ska bort inkl. kläderna på den som ska in i tha wardrobe! haha..

Efter middagen ska jag träffa Agnes och vad vi hittar på blir ett senare problem. Vi har ändå alltid kul så det spelar ingen roll =) Love


Live your dream!

Idag, fredag, var jag ledig från skolan för jag skulle somsagt på begravning.
Först kände jag mig glad och ganska pigg, hade inte fått in själva tanken på att det verkligen var det sista "farvälet" av min farfar.

När vi väl kom in i kapellet (det var ingen kyrka) och hade hälsat på alla i släkten så satte vi oss på bänkarna, och prästen började prata om farfar vad han tyckte om att göra osv. När sedan min pappa, hans 3 syskon plus farmor gick fram till kistan och la sina blommor på dom kunde jag inte stoppa tårarna. Jag grät inte för min och farfars relation (eftersom att vi inte har varit så nära, då han alltid varit ganska gammal och jag var liten), jag grät för min pappa och hans syskon, och farmors relation till honom. Det är deras pappa, och farmors livspartner som begravdes. Det kändes bara så tungt som att jag just i det läget hade <hela världen på mina axlar>. Vet inte varför men så var det..

Några bilder kommer om nån minut...
Love

All tears are over.

När mamma kom hem frågade hon mig och jag och hon skulle åka och simma efter middagen, jag var först lite tveksam eftersom att jag är så himla lat, men sedan så nappade jag. Efter att jag slutade på fotbollen har jag inte tränat ETT ÄNDA! Jag som tränade ganska mycket förut.. Så det kan bli =)

Imorgon är jag ledig från skolan, ganska skönt, men med tanke på att jag ska på begravning är det inte lika kul sen eller hur? Men jag är inte så ledsen, kanske kommer det några tårar imorrn, men inte mer. Har redan haft min sorgliga stund då jag tänkte på farfar, alla tårar är slut! Och jag har insett att han var så himla gammal och alla dör ju någon gång. Han levde ett lyckligt liv, vääldigt länge!

Nej, nu ska jag och mamma bege oss mot simhallen och bränna lite kalorier såhär efter middagen =) Souns good, don't u think? Love

Some day, someone will love you as you are

Skolan idag var tråkig, den här terminen kommer jag att ha hemkunskap, och sedan kommer jag på torsdagar att ha musik. Förra terminen hade jag bild och det är såå mycket roligare, då på torsdagarna fick även min grupp sluta klockan 2 då den andra gruppen hade musik. Men denna termin är det våran tur att plågas, i guess..

Det är så grymt tråkigt att skriva om sin vardag, och min blogg är så "bild-lös", men jag lovar det ska bli en ändring på det nu när jag hittat laddaren till kameran. Nu ska jag leta efter överföraren också =) hehe..

Juste, måste bara säga en sak!
Kissie är bäst! haha. Hörs ikväll. Love ♥


Why don't you love me?

Kollade nyss på Top Model och nu är det Grammisgalan 2009 som gäller =)

Idag åkte jag och Agnes med min pappa och bror till stinsen, då min bror skulle klippa sig.
Agnes lämnade tillbaka ett par skor och sedan köpte Agnes 2 nagellack och jag köpte 2 ansiktsmasker.
Vi åkte hem och tog det lugnt ett tag, sedan tog jag på den ena ansiktsmasken och jag minns inte vad den hette. Men jag tycker att den var väldigt bra och mitt ansikte är lent som en bebis rumpa =)

Idag har jag också städat undan i mitt rum och det är så himla fint nu. Okej, Agnes hjälpte mig lite, heheheh..
Jag ska lägga in bilder på rummet så får du se hur det ser ut nu =)

Idag var det sista jullovs dagen, jag viiiillll iiiinnnttteeeee tillbaka till skolan. Fast ganska skönt är det att jag börjar 8.50, imorrn. Alltid nåt iallafall! Sedan är det 2 lov innan sommarlovet, och den här terminen har gått läskigt fort. Måste börjar ta vara på dagarna bättre för man vet aldrig vilken dag som är ens sista.

Love ♥


I don't want to wait forever

Usch, kom precis på att begravningen är på fredag. Hur ska jag klara mig?
Jag är inte bra på att ta farväl, men jag vet att jag måste.

Sitter och lyssnar på det här just nu, loooovvvveee ittt!
Är på ett blandat humör just nu. Ena stunden glad och energisk, och sedan sätter jag på en sorlig låt, och då känner jag hur tårarna bränns bakom ögonlocken. Det är en jobbig känsla. Att känna <ingenting>.

You can't stop me

Om en timme börjar Americas Next Top Model 11, alltid lika kul varje gång!!

Igår var jag, mamma och pappa på IKEA i uppsala där mitt skrivbord skulle finnas, vi köpte även ett nattbord (vad heter det egentligen, natthusbord, nattusbord eller nattbord?) och lite andra små saker. Nattbordet monterade vi upp igår kväll (och med vi menar jag mamma och pappa), och dom håller på med skrivbordet just nu. IKEA är billigt och bra, men det är svårt när det kommer till att montera upp sakerna. Tacka de för instruktionerna.. =)

Imorgon är det sista dagen på lovet och jag har inte mycket planerat, ska fixa lite grejer hit och dit.
Min kamera laddare är äntligen upphittad så den är laddad nu.

Har inget annat att skriva så vi hörs väl imorgon eller ikväll!
Juste, ikväll kommer Agnes hem. Love ♥

Im not compleated without you

Nu är vi klara med rummet! Är så jävla nöjd. Har målat en stor del själv, och jag kan säga att min framtid som målare kommer att lyckas!! heehe.. Till och med mamma och pappa tycker det var väldigt snyggt. (Dom, speciellt pappa trodde det skulle bli för mörkt med den färgen.)
Tyckte först inte att nyansen på färgen var helt rätt, men sedan när den kom upp på väggen och hade torkat så blev jag skit nöjd. Det är perfekt, precis som jag ville ha det!!

Imorgon ska jag och mamma till IKEA och köpa skrivbord, nattbord eller en lång/låg bänk, en matta och lite accesoarer =) Haha, jag tycker det är super kul att göra om rummet, nu kommer det att kännas mycket "varmare".

Jag gillar att göra om i rummet lika mycket som jag tycker om att byta hårfärg! Så nu ska mamma färga mitt hår, vilken färg det blir får du veta om det blir bra och jag får till en bra bild.. Med tanke på det måste jag hitta min kamera laddare, och sedan ladda kameran, aja det får bli ett senare problem..

Love  ♥

So now its ok to call?

Har inte uppdaterat på hela gårdagen och inte nån gång idag heller. Har inte haft nåt kul att skriva om på sistone. (sen när skrev jag om nåt roligt egentligen..?)

Igår åkte jag och mamma till coop och köpte en "test-målarburk", när vi kom hem målade vi på lite på väggen, men såg sedan att det var helt fel nyans, så idag åkte vi till coop igen och köpte en "test-målarburk", den nyansen heter "Kakao" Kan gissa vilken färg det ska bli på 2 av väggarna? =) Det kommer bli så jäkla snyggt. När vi hade flyttat in i det här huset för ca 2 år sen ville jag egentligen ha den färgen, men jag var inte helt säker först, så vi körde på 3 vita väggar och 1 mörkgrå.

Vi köpte också en hårfärg till mig, vilken färg får du reda på när jag själv har sett resultatet, ska göra allergi test 2 dagar innan så vi inte får en chock när hela mitt huvud börjar klia och jag får bulor på det.. Men, även om jag är allergisk (vilket jag 80% är) så kommer jag att färga det ändå. Hehe.. =) Och, vi köpte den hära nya tandkrämen som påstår sig att ens tänder ska bli vitare redan efter första borstningen. (Det var förrästen bullshit) Men jag är en sån som måste testa nya grejer och se om det verkligen funkar, jag går på reklam-skiten helt enkelt, haha!
Jag vet inte om mina tänder blivit vitare, jag har inbillat mig det, men jag vet faktiskt inte.. hehe =)

Om .. Oj, en kvart, ska jag + föräldrarna till våra vänner, det är alltid lika kul hos dom, så jag vet inte när jag kommer hem. Saknar Agnes, vad ska jag nu sysselsätta mig med på dagarna? Jag har ju inga andra vänner jag kan umgås med haha.. Men jag behöver ingen mer än Agnes. Och, om du ser detta nu (Agnes) så ring mig på mobilen jag har så mycket att berätta som jag inte kan hålla inne snart. Jag kommer att explodera..  Love


Everything I do, I do it for you.

Har absolut inget vettigt alls att skriva. Har inte gjort mycket idag, gått en promenad, kollat på Vänner och bara.. Vandrat runt i huset känns det som?! Haha.. Nej men det är ganska kaos här hemma för min bror ska till Sälen imorrn, så alla springer runt (förutom jag dåra som sitter vid datan och slappar..) och letar efter en vante hit, och en socka dit..



Meeen hallåååå, varför har inte jag fååttt heem en sååån lixxxoom?!?!
Nej, men ser du vem det är? =) Undra vart man kan får tag på sånna? ;)

Kill the silence

Igårkväll satt jag i mitt fönster och kollade ut på alla fyverkerier, jag kollade på frosten på taket under mig som lyste upp varje gång ett fyverkeri kom, min högra fot som dinglade i luften tappade jag känseln i, och när klockan stod på 0:00 så kom minsann några tårar ner från kinden. Egentligen ville jag inte vara ensam, men just då kände jag mig fri.

Kvällen var till en början totalt misslyckad, men när min brorsa kom hem runt halv 2 så räddades hela min kväll. Tyvärr kan jag inte berätta vad som hade hänt, men jag hade så jäkla kul. Ett minne för livet.

Imorse vaknade jag halv 12 och då såg jag min bror ligga i soffan och kolla på vänner, så jag joinade honom. Det är det jag har gjort istort sett hela dagen. Mamma och jag ska nog till coop eller något liknande senare och kolla på färg till mitt rum. Ja, jag ska måla om 2 väggar, just nu är 3 väggar vita och en mörk grå, men det ska det bli ändring på. Vilken färg det blir får du se när det är färdigmålat.. =)

Och, mitt ena nyårslöfte är ... Godis löööööftteeeee!!!! Förstår inte varför jag gör det egentligen, men det är nåt craazy-stuff som jag och Agnes gör tillsammans. Vi får se hur det går helt enkelt =) hohohoh..  Love ♥


RSS 2.0