Fredag - 14:30

Hello everybody! Här är det smått stressigt, men jag skriver ett litet inlägg innan vi ska iväg till bussen.

Eller inlägg och inlägg, jag måste dra nu, bussen kommer om minder än 5 min, ops(!) skyndaskyndaskynda! Hejdå för idag, vi hörs imorrn!
Puss och Kram ! ♥

Torsdag / Halloween (?)

Lite dålig uppdatering men jag har haft mycket att göra =)
Igår åkte först jag, Evelina och Björn till götgatan runt klockan två kanske, sedan mötte vi upp mamma och vi gick till nåt café och fikade. Eller jag fikade inte, jag satt och halvsov i deras mjuka soffa, jag blir välidgt trött av pillrerna mot allergi. Sedan kollade vi runt i olika affärer, och började sedan dra oss mot tågen, när vi kom hem var klockan runt sju och då åt vi middag osv, kände inte för att blogga. Var även hos optikern på S-tuna c. och det är nu bekräftat att jag ska få läs /och titta på tv glasögon. =) hohoho..

Dagen idag började med en frisk två timmars lång promenad med lilla Bellan, när vi kom hem tog vi det lugnt och kollade på tv, åt etc , haha =) När mamma kom hem åkte jag, Evelina, Björn och mamma till Väsby c. och kollade på jeans och mobil till Björn. Vi skulle ha kollat på glasögon till mig men smart som man är så hade jag glömt mitt recept hemma.. Köpte en kofta från gina tricot och sedan åkte vi hem. Go'a och glada =)

Det är väl Halloween idag (?), iallafall så ska jag, Ewe (Evelina) och Björn kolla på "Fredag den 13" tio över tolv inatt, mihihi spännande! Hoppas den är bra och riktigt nervkittlande. =) Imorgon får vi se om jag får in nåt bloggande eller inte, det kommer vara fullt upp! På morgonen ska vi först in till Väsby c. igen och kolla på bågar (glasögon) till mig, nånting mer var det som jag inte kommer ihåg.  Sedan åker vi hem och vi får se hur mycker klockan blir, här kanske jag kan blogga lite, vid två ska jag, Ewe och Björn till mormor och morfar och umgås och vara sociala, vet inte vad vi ska hitta på  =) Vi ska stanna där hela eftermiddagen och äta middag där, sedan vid halv nio ska vi till täby centrum och då ska vi kolla på bio som mormor och morfar har bjudit oss på, vi ska se "Patrik 1,5" =) Kan inte ladda upp några bilder nu eftersom att bilderna är på den andra datan..

Ciao biaaatches ! Nos vemos .. hehehehe ♥ Kramis


Godnatt!

Sista inlägget innan bedtime! Fan min högra sopttkörtel har svullnat upp igen och är ömt som in i helvete. Gud vad allt ska vara så jobbigt, ska till optikern imorrn och kolla synen, ska vara där klockan 10 då måste jag antagligen gå upp ganska tidigt. Filmen som vi kollade på s-ö-g, och inte blir det bättre av att man är tvungen att vara 16 år för att kunna vara med och tävla om biljetter till fan-partyt!
faaaaaaaaaaaaaaaaaan! Vad ledsen jag är, nu är jag faktiskt inte arg utan mer ledsen. Går och bär på en tomhet, men jag vette fan vad det är som saknas. Ett stort hål innom mig som inte går att täckas, hur mycket jag än inbillar mig att jag är lycklig! Tänk vad ett tyskt-jävla-menändåunderbart-pojk-band kan förstöra för en och ändå fylla en med lycka. Det är inte sannt!

Jag ska nog börja skriva dagbok, helt seriöst! Vad säger ni om det va ? Då kan jag verkligen få skriva av mig.
Har ju fått reda på att min mamma läser min blogg. Skit bra, säger jag bara, skit bra! HEJ MAMMA! Inte för att jag skriver nåt personligt, det får man vara försiktig med för det finns sjuka människor där ute, men ändå! Jag kanske inte vill att min egna mamma ska veta vad jag gör varje dag, och att jag svär mycket. Menmen, nu vet hon det! nu vet DU det.

Hatar att klaga, hatar också när andra klagar. Men just nu kände jag mig lite klagig =) hihi.. Vad busig jag är..
Nej men gud, det här blev ett konstigt inlägg.. Är bara deprimerad över det här med TH fan-party och allt..
Förlåt för detta, men jag tror att alla genom går en fas i livet då man undrar en massa över livet osv. Hoppas jag iallafall..
Ni får en godnatt puss av mig bara för att ni står ut med mig. (Mest till min mamma eftersom att hon läser, hoho)
Älskar dig mamma. Och resten av min familj såklart. =)

Gud vad jag är konstig!

Tjo, lääget? =) hihi, det har hänt en konstig grej, jag har blivit svullen mellan mina ögon :o
Ja, ni hörde rätt, svullen mellan mina ögon, ni vet över näsan men under pannan! Helt sjukt, vet inte vad det beror på, antagligen min allergiska chock, men det gör inte ont eller nåt. Åh jag hatar det, ser ut som en tjur/gris! Eller så farligt är det egentligen inte, men det syns iallafall. Usch vad jag är konstig!

Sitter nu här och är jätte nervös för om exakt 14 minuter börjar tävlingen så man kan vinna "en biljett" till Tokio Hotels fan party, man får också reda på vart och när den ska hållas! Antagligen inte i Sverige men nån stans i Europa. Shit, vad inbillar jag mig egentligen, ofta jag skulle vinna, och om jag nu skulle vinna, då skulle jag ändå inte få åka om det nu ligger i ett annat land. Men vet vet, kanske så ;) hohoho...

Kollar på Sex and the city filmen med Evelina nu som jag redan sett än gång tidigare, egentligen tycker jag inte om den så mycket menmen.. Hehe! Skrev i förra inlägget att jag tycker den är bra, men det är serien jag älskar, filmen är inte lika bra! Ikväll ska jag spela in Desperate House  Wifes och så ska jag Evelina och Björn kolla på nån skräckis =) Kulikul.

Skriver nog inte mer ikväll, så vi hörs imorrn! Puuusss puuuusss ♥


Tisdag

Brrr vad kallt det är idag! Drog på mig dunjackan från förra året och "uggs" när jag och Evelina åkte in till stan. Fan vad irriterande det är när tågen är försenade! Men nog om det..

Evelina köpte en väska och "Sex and the city" filmen, som btw är as bra! Efter så fikade vi på Åhlens.
Var bara tvungen att skriva ett inlägg innan jag och Evelina ska ner till centrum och hyra en film som vi ska se med Björn senare ikväll. Jag måste be er om en tjänst.. Ni måste hjälpa mig att rösta på Tokio Hotel till EMA! Även om ni inte gillar Tokio Hotel, så snälla hjälp mig att rösta. Om dom inte vinner så känns det som att det är mitt fel och att dom skulle ha vunnit om jag röstade bara 3 ynka röster till eller nåt sånnt.. Men det är klart, egentligen behöver jag inte oroa mig för jag vet att dom kommer att vinna, men ändå!

Rösta här, taaaack! Jag röstar som en galning, så ni vet! =) Vi hörs senare. Puss och kram ♥

Clean out my closet..

Hej babes, mår ni bra? Mitt problem är fortfarande kvar, but i hanging in there! =)

Idag var jag och pappa på Sollentuna centrum för vi skulle fixa lite grejer. När vi var inne på synsam passade vi på att kolla min syn, och jag ser typ inget på vänstra ögat! Jag ska dit på onsdag igen klockan tio (suck..), och göra en till koll. Den här killen som jag kallar "Tin-tin" (för att han liknar en person som är med där, tror jag iallafall..) som kollar mina ögon sa att jag antgligen kommer behöva läsnings och tv glasögon.. Vet inte om jag är glad eller ledsen. Känner mig lite konstig eftersom att jag är mer glad över att jag ska gå glasögon än ledsen. Strange.. Tror det är för att jag kommer att känna mig smart (eftersom att jag inte är det kommer jag gilla att för än gångs skulls känna mig det)  och lite mer "personlig" i dom. Jag tycker att man får en helt annan personlighet av glasögon. Jag vet, personlighet handlar om insidan, men jag bara känner så där.. Hehe! 

Nu måste jag ta tag i mig själv och städa. Men, städning blir så mycket bättre när man lyssnar på Tokio Hotel i bakgunden! Så det blir bra ändå. =) Vet inte om jag kommer skriva ikväll eftersom att Evelina kommer så jag kommer ha fullt upp =) Isånnanfall hörs vi ju imorrn. Puss och Kram! ♥

Lady GaGa - Poker Face

Hon som sjöng Just dance har gjort ännu en till. Trodde inte hon kunde komma med nåt bättre, men jag hade visst fel.
Min nya favorit låt (om man bortser från mina riktiga favorit artister) för tillfället.

Det är väl rätt låt? har nämligen inget ljud på denna dator :s hehe

Yesterday

Jag skrev inte igår pga att internet strulade! Fast ändå rätt skönt med en data fri-dag.
Jag berättar lite snabbt om gårdagen som var blandad med skratt, godmat och även ett akut-besök på sjukhuset.. 

Vi hade några goda vänner bjudna över på middag, innan det hade vi gått en lång promenad. Jag hade inte varit ute på hela dagen för att jag inte kunde röra nacken, så det behövde jag!
Efter middagen slog jag och Disa ner oss i soffan och kollade på Gossip girl. För ett tag sen tyckte jag att det var väldigt överskattat, men nu är jag glad att jag inte gav upp GG =) Efter ett tag åkte dom hem och jag mådde fortfarande väldigt dåligt (det blev värre på kvällen.) Jag kanske ska ta det från början?
Jag färgade ju mitt hår i torsdags (svart/mörkbrunt från blont), och vi hade inte kollat om jag var allergisk, vilket jag var! Igår kväll fick jag stora bulor på mitt huvud, det kliade i hårbotten, det värkte bakom öronen, mitt högra öra var svullet och rött, och jag var stel i nacken.
Mamma blev lite orolig för mig då jag blev väldigt trött även fast klockan bara var nio på kvällen, och jag var helt stel i nacken och jag kliade i min hårbotten hela tiden. Så hon kollade öppetiderna på Löwet i Uppl. Väsby och dom stängde tio, så vi fick en tid halv tio. Kvart över nio åkte vi och mitt huvud värkte som tusan!
Doktorn som vi fick träffa sa att jag hade fått en allergisk reaktion och sa att det var inte så jätte allvarligt. Mina spott-körtlar hade svullnat upp men han gav mig några tabletter så det borde gå över. Det har det också! (Det mesta förutom svullnaden, lite kliande och fortfarande ont i nackan. men annars mår jag fint) =) Och det är jag jätte glad för! Har lite huvudvärk men det får man stå ut med.
Vad har jag lärt mig av det här då? Jo, att man alltid måste kolla riskerna innan man färgar håret och göra ett allergi test! Men, vill man vara fin får man lida pin.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sätta på tvn! Ikväll kommer Evelina så jag måste röja upp lite i mitt rum. Ett senare inlägg kommer snart då jag berättar om idag - måndag. Auf wiedersehen! ♥

I-LOVE-TO-LAUGH

Fan vad svårt det är med rubriker! Tycker inte ni det ? Hej förrästen, sitter nu hemma hos Agnes och Svea ligger här brevid! (Mycket tjat om lilla Svea, men hon är bara för mycket. Sockersöt)

Idag när vi var ute på en liten promenad hittade vi ett par glasögon liggandes utanför nåns hus som vi hade lite kul med. haha. Och nej vi satte inte på oss dom men vi höll dom intill våra ansikten. Det ser ut som två weird pics, men det är våran humor.. Hehe, jag har bra humor tycker jag, det är viktigt att skratta mycket och kunna få någon att skatta. Det är därför jag och Agnes är så bra vänner, vi kan få varandra att skratta tills vi ligger och gråter. 

Ja, här kommer då vilt levande bevis på våran humor. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag skulle ta korten på Agnes! 





Så vad tycker ni, skulle vi passa i glasögon? haha.  (obs!) vi spärrade upp ögonen, och jag drog på mitt "förvånad" uttryck, så tro inte att jag är seriös och att jag är värsta stel, för i själva verket höll jag på att spricka av skratt, det är bara jag som är så bra skådespelare! ;) Nu ska vi dra hem till mig en snabbis och hämta lite grejer inför natten.
Tror det här blev sista inlägget för ikväll, men vi hörs som vanligt imorgon, då jag ska träffa några gamla vänner till familjen, kulkul =) Puss och kram! ♥

Ny design

Som ni kan se har jag gjort ny design, visst blev den fin?
Haha, som ni ser så är det "en-forna-mig" (blondin) som sitter och tänker, då är det en bild på min kompis Agnes, en bild på min älskling Bella, en bild på mig (i mitt svarta hår), och en bild på Tom och Bill Kaulitz!
Det ska föreställa tankebubblor och allt vad jag tänker på.. Hehe!

Nu ska jag och Agnes ut och göra .. nånting, sen ska vi hem till Agnes och leka med Svea lite. Hoppas eran lördag har varit betydligt mycket roligare än min, tur att jag har Agnes här som underhåller mig, annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till. haha! Puss och kram ♥

Lördag

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår helt okej, sitter här med Agnes och lyssnar på lite musiiiic! Igår blev Agnes dator lite .. Ja vad ska man säga, den blev jätte konstig, jag råkade låsa tangenterna (oops!) och vi visste inte hur man fick det tillbaka som vanligt, eftersom att tangenterna inte funkade så kunde jag inte avsluta mitt förra blogg inlägg. Jag hade inget viktigt att berätta bara att Svea, Agnes nya katt, är helt galen! Fast det är ju nästan alla kattungar, så man får bara suck it up!

Jag håller på att ladda upp lite bilder, så jag kanske lägger in några senare!
Juste, jag håller på att bli as orolig, mitt öra är svullet, och det kliar som fan i hårbotten, har fått små sår eller vad fan det nu är! Svider gör det iallfall! När jag färgade mitt hår i torsdags så stog det ju som vanligt en varnings skylt på "informationen-om-hur-man-gör" att man måste testa sig så man inte är allergisk, men smart som jag är så tänkte jag " men jag testade mig ju när jag färgade det blont, så vafan, det borde ju inte göra nån skillnad" , men eftersom att blond och mörk/svart hårfärg antagligen innehåller helt olika saker så borde man ju kunna vara allergisk mot mörk/svart även om man inte är det mot blont. Men jag och mamma körde på än då för vi orkade ju inte vänta två dagar på att veta om jag är allergisk eller inte. 
Iallafall, så stog det på den här varnings grejen att om man har gjort en henna-tatuering, som jag då har gjort när jag var i Egypten (smart ass), och var man allergisk mot det (vilket jag också var) så rekomenderade dom det inte! Min henna-tatuering blev jätte äcklig ett tag framöver, men sedan blev det ett ärr och efter ett tag gick den bort helt. Tack och lov! Hoppas inte min hårbotten bli så, haha! Nej men det är jag nästan 100% säker på att den inte blir! =)

Oj det här blev ett långt inlägg, ni behöver inte läsa det om ni vill eftersom att det inte står nåt viktigt!
Vi hörs senare babes! Puss och Kram ♥

Godnatt sötnosar! =)

Jag är fortfarande hemma hos Agnes och jag ska sova hos henne. Det var rätt länge sen har jag för mig, minst två veckor, och det är lång tid för mig  och Agnes, haha!
Vi har lekt med Svea för hon har varit helt speed up nästan jämt. Vi har börjat  förstå oss på hennes rutiner. först springa runt och jaga svansen, sen lägga sig ner och tvätta sig, sen ligga ner på rygg och försöka fånga ens finger, sen tror man att hon börjar bli trött, för att hon lägger sig ner, men sen efter ett tag åker hon upp som ett skott och är speed up ca 5 - 10 minuter till. Sedan, efter en lång väntan, så blir hon jätte trött och faller ner på soffan.


HÖSTLOV

Äntligen fredag! äntligen höstlov! Det är här, mitt efterlängtade höstlov!
Just nu är jag hemma hos Agnes och hälsar på hennes bedårande lilla kattunge Svea! Dom hämtade henne idag, och hon är pytteliten. Inte bebis liten, men kattunge liten, om ni fattar =) haha, man vill bara äta upp henne!

Skoldagen idag var inge speciell, det var jätte kul att höra alla kommentarer om mitt hår, bra förstås! Känner mig ganska ovan i svart hår, men jag gillar det på nått konstigt sätt! hehe. Vi hade SO prov / läxförhör, det gick väldigt bra tycker jag!

Nu har jag slut på ord, vi hörs senare, ha det bra puss! ♥


Agnes lilla kissemiss Svea, visst är hon söt?

Skolarbete, färgning och mera färgning!

Jag har inte uppdaterat på nästan två dagar! That's too bad.
Men jag har haft fullt upp med skolarbete osv.. Min (jättebra) ursäkt =)

Och vet ni!
Jag sitter nu här med KOLSVART hår! haha, det var inte väntat, men jag tror jag kan vänja mig.
Igår var jag och mamma i sinsten för jag var tvungen att ha nya jeans och skor. Däremot hittade jag inga jeans, jag är världens pain in the ass att åka och handla jeans med eftersom att inga passar mig! Förra året i typ februari fick jag ögonen upp för uggs, var nära att få med eftersom att det var så sent på vintern så blev det inga! Det här året värkar det ju som att det har blivit värsta modet. Eller, antingen tycker man om uggs, eller så gör man det inte. Det finns inget mittimellan. Jag tycker iallafall att uggs är både sjukt sköna, och snygga! Så jag köpte mig ett par "fejk" par. Vet inte om man kan kalla dom fejk, men.. Kopia kanske är ett bättre ord? Jag ger fan i vad folk tycker om uggs, jag älskar min kopia =) haha. När vi var i stinsen köpte jag även 3 stycken svarta hårfärgningar. För det var vad jag trodde skulle behövas. Men inte, nej det blev svart bara första gången! Lägger in lite bilder när mamma höll på att färga det, då det vart svart på ett ställe, och sedan jätte ljust på några slingor. Men det var bara ibörjan!

Vet inte om jag är nöjd eller inte, jag trodde somsagt inte att det skulle bli svart, utan mer chokladbrunt. Eller först grått, sen lila, sen chokladbrund! Men det blev svart dirket, men det var egentligen så jag ville ha det från början. (Ett tag sen alltså.) Från jätte blond, till svart, på bara en färgning. Vad säger ni om det va? =) hihi. Märket var förrästen Garnier!
Fast, det är liiite ljusa slingor lite här och var, men dom märker man inte! hö-hö

Nu har jag nyss hjälpt mamma färga hennes hår, eftersom att jag har blivit värsta experten på det! Jag vet inte hur många gånger jag har färgat mitt hår.. Bara blont dock, det är andledningen till att mitt hår är ganska så slitet. Men det var mycket värre förut då jag har börjat behandla mitt hår, har det blivit mycket större skillnad, faktiskt! =)
 
Här är några bloggar som jag brukar läsa, vet inte varför! Vissa gillar jag, och vissa "ogillar" jag. Vill inte vara otrevlig nu, haha!

Mango - Hennes stil är så ball, wish i were her!
Milk - Hon är grrrryyymm!
Gynning - Behöver jag ens förklara? Har alltid tyckt om Carolina, hon är den hon är!
Gaybloggen - Beundrar verkligen den här killen! Han är stark.
Kenza - Vet inte varför jag läser hennes blogg ens, kan inte förklara men det är nåt jag inte tycker om med henne! Kanske, att hon är perfekt (visst hon har säkert sina brister), att hon älskar TH, precis som jag, och att hon ska till EMA i Liverpool och träffa dom. Jag lovar att hon kommer ha en liten flirt med nån av killarna, och sedan hålla kontakten eller vad fan som helst! Om det inte hade varit för att hon gillar TH, hade jag nog inte alls haft några problem med henne.. hehe, nej men allvarligt, det hade jag inte!
Tokiohotel.blogg.se - Det är ju Tokio Hotel, haha! Vaför skulle jag inte läsa den? =)
Thsweden.blogg.se - Samma som ovan! hihi
Kissie - Vet inte vad det är, men det är nåt jag tycker är kul med den här tjejen! Hon säger exakt vad hon vill om allt och alla, och på ett sätt tycker jag om det, på ett sätt inte! Det är nåt i mitten av dom, men jag läser iaf hennes blogg.. hoho
Elvin - Bara för att hon är min bästavän, och för att hon är en bra bloggare =) That's it.

Det var iaf dom, finns säkert flera hundra andra bloggar jag läser, men dom här läser jag dagligen =) hehe..
(Jag läser Kenzas blogg för att se om hon har uppdaterat något om Tokio Hotel, kanske att hon ska träffa dom personligen eller nåt.. Skulle inte förvåna mig faktikst.. hehe, det var allt för ikväll, kommer slänga in ett litet inlägg imorgon, men över höstlover blir det nog inte såå mycket bloggande eftersom att min kusin Evelina kommer ändra ifrån Ystad på mån, hon åker sedan hem på söndagen! Ska bli kul =) Take care min söta läsare, Puss ♥

Ny design gjord av Agnes =)

Haha, nej agnes har rätt, jag är inte död.
Bara att jag orkar inte skriva efter skolan, det kallas lathet! Jag uppskattar jätte mycket den nya designen Agnes, men själv tycker jag den är lite för mycket Agnes och inte Åsa.. Hehe! Den innan var ju inte bättre, men jag bryr mig ärligt talat inte om vad andra tycker om min header utan min blogg är till för att jag ska få skriva av mig om allt. Kan inte skriva om det mesta i och för sig eftersom att mina föreldrar försöker hitta min blogg på internet.. Menmen, den är iallafall inte till för att jag ska bli nya "BlondinBella" eller nåt sånt. Bara så ni vet =) hoho.

Idag på bilden i skolan skulle vi skriva våran namn högst upp på ett A4 papper och sedan dela upp det i mitten. På den högra sidan skulle man skriva Negativt och på den vänstra sidan skulle man skriva Posetivt. Sedan skulle man flytta ett steg åt vänster och skriva in det man tyckte passade på den andra personen under Negativt och Posetivt. När alla var klara med att skriva på allas papper fick man se vad alla hade skrivit på ens eget. (Anonymt var det förstås.)
På mitt papper stog det (obs!) bl.a på Posetivt: Galet rolig, snäll, bra kompis, skrattglad, skrattar mycket, fint leende och skratt (haha gulligt) osvosvosv. Det var mer än typ fyra personer som hade skrivit att jag skrattar mycket (vi var halvklass), på Negativt stod det bl.a: Pratar för mycket, babblig, sen hade 3 personer gjort "samma sak tecket", och en person hade skrivit att jag kan vara lite jobbig. Haha! Så, det verkar som att jag skrattar väldigt mycket, men kan även vara väldigt pratig och till och med lite jobbig ibland.. Något jag borde tänka över kanske, att jag pratar mycket i klassrummet t.ex är bara nåt som kommer, jag kan helt enkelt int ehålla tyst ,haha

(Agnes bloggar)

Hej allihopa.

Som ni ser så har jag (elvins.blogg.se) bytt Åsas header, i smyg... Men Åsa har tidigare sagt att den bilden är ok så gör nog inget haha. Jag måste också säga att Åsa är inte död hon är bara extremt dålig på att uppdatera. Det var väl allt, glöm inte att kolla min blogg! Kramar Agnes.

Måndag

Åt nyss middag. Har övergått från kött älskare till vegetarian. Haha! I hela snart en vecka har jag inte ätit kött en endaste gång. Men, jag kommer inte kunna hålla mig länge till, hur skulle jag kunna klara mig utan Mc'donalds goda hamburgare eller pizza ? hehhe.. Men för ett tag sen så såg jag en djurplågeri film på playahead i ett "Anti Djurplågeri" team. Det var så hemskt, och jag blev påmind om det när Agnes började babbla om hur man avlivar en ko för en vecka sen när vi satt i bilen påväg hem från dansen. Jag ville inte höra så jag satt och Lalallalalalallalllla nynnade för mig själv. hehhehe ..

Min dag har varit helt okej, hur har eran dag varit ?
Agnes hittade en piercings studio som det inte verkar vara någon åldersgräns förutom på könsorganen, och där ska jag ju inte pierca mig, hehe! Den heter Eaststreettattoo och ligger inne i stan nånstans. Jag ska ta reda på mer fakta om den och sedan kolla vad andra personer som har piercat sig där tycker. Om ni vet nåt om den eller någon annan piercings ställe så kan ni ju skriva ? =)

Nu ska jag skriva bokrecension till svenskan och sedan plugga lite spanska. Vi hörs imorgon Puss och Kram! ♥

GRATTIS MIN ÄLSKLING!

Idag fyller Jennie tonåring!
Du är bara för bra för att vara sann, love you honey!




                   ♥

Söndag

Vaknade vid kanske 11 idag, inte så sent eftersom att jag kom i säng vid kanske två igår kväll. Inte så farligt faktiskt!
Sedan tvingade mamma och pappa med mig ut på järvafältet, usch! Hade verkligen ingen lust med det idag, och förövrigt så tycker jag inte om att vara i naturen bland alla insekter. I och för sig kan det vara ganska mysigt, nån gång ibland, men just idag. Nej tack!

Tack och lov hade jag mobben med mig (såklart) och musik-sladden, så då kunde jag lyssna på musik. Min räddning måste jag säga. När vi kom fram möttes vi till lukten av häst skit, och inte nog med det så var det gäggit överallt och man sjönk ner när man gick, plus att jag halkade runt lite hur som helt. Bella var helt tokig som fick komma ut i naturen och hoppade runt och skuttade.

Påvägen hem skulle vi förbi Lands nora för mamma skulle lämna nåt brev, och JÄVLAR vad stora hur det är där. Det är äkta The Sims 2, haha! Inte för att det var första gången jag var där, men det var första gången på dagstid och då såg man ju verkligen.

Har varit inne på olika sidor om piercingar och kollat runt lite om det finns nåt ställe där man kan pierca sig när man är 13 år, men jag hittar ingen. Så om ni vet nåt är det fritt fram att skriva =) Och ja, jag har föräldrars tillåte. Vi hörs imorgon, Puss! ♥

Lördag

När jag vaknade idag hoppade jag dirket in i duschen, sedan åt jag frukost, faktiskt! Inte ofta det händer, men när det väl händer, då är det så himla gott! =) hihi, var bara tuvngen att få ur mig det och känna mig lite extra duktig, för det behöver jag just nu.. Lite självömkan..

Sedan åkte jag mamma och pappa in till stan till nåt ställe på kungsholmen där min brorsa boxas. Det var hans första match, och hans sista enligt mamma, så vi ville åka och titta på honom =) Han vann med 27 - 26, haha! Nej men jag tycker han var väldigt duktig. Så det gäller att inte mucka mot mig, då kallar jag på brorsan! hehehhee ..

Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, inget antagligen .. Nu ska jag kolla på tv. Det är ju förfan HSM på 5 an =) hahahhahaa. Lite löjlig tycker jag, men visst, vem skulle inte vilja leva i HSM liksom? heheheeh pusspuss, see u hetingar! ♥

Pallar inte ..

Åh, jag såg för ett tag sen att en viss Kenza ska till Liverpool där MTV EMA ska hållas. Hon ska såklart gå på efterfesten och träffa Tokio Hotel (antagligen?) och kanske till och med intervjua dom.. Fatta asså ! AAAAAAAAAAAH!! Blir så jävla irriterad bara jag tänker på det. Kan hon bli mer perfekt? Svar: JAAAA! =( men det finns inget jag kan göra mer än att intala mig själv hur dålig jag är osv (försöker att göra motsattsen dock).. Kan inte göra nåt åt det, det är mig det är fel på!!!

Förlåt för att jag är på så dåligt humör, but i can't help it! Jag mår fan inte bra asså.. Jag måste erkänna till mig själv hur läget verkligen är .. INTE BRA ASSÅ! blablalblvlaggnjhgjafjgs ... . Nej nu vill jag bara knarka ner mig och bli hög på musik.. Goodbye för ett tag. Antagligen hörs vi imorrn, annars inte.

Måste bara tipsa er om att självaste GAROLINA GYNNING, världens ballaste kvinnliga människa (förutom jag dåra.hehe) har en blogg. Antingen visste ni det redan och att det är jag som är lite efter, eller så har jag nyss gjort er en stor tjänst! Bara för att jag är så snäll. Men glöm inte att just idag och antagligen en period framöver kommer jag vara så jävla olycklig, det har pågått ett tag innan också.. Vill inte prata mer om det.

Sie wissen nicht, was ich um mich zu ..

Hass zu spüren davon.
Hate meinem Leben.
Ich fühle mich so nutzlos.
Hate, dass ich niemals treffen Sie.
Hate, dass ich niemals Sie kennen zu lernen.
Sie sind der Traum meines Lebens.



Wäre nicht übertreiben.
Aber in diesem fall muß ich zum ausdruck bringen, wie ich fühle.
Für wie das ist genau, wie ich fühle. Liebling  ♥

(Fri)day !

Tjenare alla glada!

Idag har det inte hänt nåt speciellt i skolan, tråkigt som vanligt! Men vi slutar ändå så tidigt på fredagar så det lönar sig ;)

Jag vet inte vad jag ska skriva, sitter och kollar på Americas Funniest Home Videos, skrattar som fan!
Halv, alltså om en kvart, ska jag byta till kära MTV där det är The hills som vanligt, ska ta ut Bella på en snabb promenad innan! =) Annars har jag bara jättejättejätte tråkigt!

Ikväll blir det nog en bra film och massvis med godis, hihihi me like !
Åh, kom just på att det är Scrubs klockan halv sju, nu blev jag på bra humör!

Mycket vatten är bra för hyn, så därför sitter jag och klunkar i mig as mycket! Har druckit en hel kanna med vatten som är lite mer än 2 liter =) Också antagligen andledningen til varför jag måste kissa hela tiden, haha!

Nej nu måste jag till toaletten igen och kissa! haha.
Aber wir sprechen Sie mit Ihnen später heute abend, Gifthauch ! / Puss ♥

                                                      
    Simona från the voice och den americanska sångaren Keyshia Cole är så lika! Don't u think?


Go girl!

Nu äre plugg som gäller för mig resten av kvällen, ska först plugga engelska och sedan läsa om typ grekiska gudar. Iofs bara två sidor eftersom att jag läste lite i skolan idag också. Men just nu kollar jag lite smått på "På smällen", den är bara för rolig!

Jag har inget mer roligt att berätta för er. Men innan jag ska fortsätta plugga måste jag bara slänga in typ världens sötaste bild på min lilla älsklings Jennie! Är hon inte för söt?


Tagen av Papparatzi (?) Charlotte på Papparatzi (?) Jennie. Hon har fullt upp med att plugga.
Charlotte och Pennie gick runt och fotade alla när dom inte var berädda, vilket Jennie inte var här, haha.


Nej, nu ska jag återgå till pluggandet. Puss och Godnatt !♥

Torsdag

Sitter nu framför tvn och kollar på The Hills som vanligt, var nyss ute med Bella och hade det roligt bland alla höstlöven! haha. I like to play ;)

Det är en grej jag har funderat väldigt mycket över i de "nya avsnitten" i The hills, Heidi måste ju ha opererat läpparna, för det är nånting med henne som inte är sig likt (sen första säsongen.) Jag har kollat på The hills till och från men så har jag alltid den senaste tiden sett att det är nåt som inte stämmer.. 

Och en till grej jag har märkt är att ibland när jag skriver blogginlägg så har jag väldigt svårt att få ihop meningarna, asså så att det inte låter svammligt (det är ofta att jag pratar lite så.) Men om nu meningarna inte sitter riktigt på exakt rätt ställe och så vidare, så får jag be om ursäkt, och ni får helt enkelt se själva hel heten i det jag skriver. Haha! 

Imorse hade jag sovmorgon (som jag kanske redan berättat i det förra inlägget?)  och då tänkte jag ta mig lite tid till att skriva ett litet blogginlägg, bara för er skull. Och precis när jag har skrivt klart allt och ska lägga in en lite små sexig video på Bill und Tom så stängs hela jävla datan av. Snacka om att jag vart irriterad. Hehe!

Tror att middagen är klar nu, puss! ♥

Rubrik vadå?

Åh, visst blir man trött på att inte komma på vad man ska skriva för rubrik?

Kom nyss hem från dansen, vi ska ha uppvisning den sista november på fjortis-stället-i-sollentuna, suck!
Vi ska vara cat women, sexy sexy! Våran dans tränare sa att vi skulle improvisera lite ibörjan och då sa hon att jag och tre till skulle få gå ner på golvet och vara "sexiga", haha! Kommer dö av skratt.

Nu ska jag hoppa ner i badet, ska bli så skönt! Vi hörs imorrn, right ?
Hoppas ni haft en bra dag, puss ♥

Onsdag


Sitter vid tvn och kollar på The Hills! Var nyss ute med Bellan, och jag kom hem precis i tid till det nya avsnittet, eftersom att det går repris klockan 17:00 och 17:30 går det nya avsnittet, och då hörde jag "Ready, Set Go!" =) Blev överlycklig som vanligt när jag hörde dom på tv (man hör dom ju aldrig på radio precis.) Aja, idag har skoldagen inte varit nåt vidare intressant, så jag tänker inte dela med mig av den. Det blir bara långtråkigt! hehe =)

Ikväll är det dans som gäller, är super taggad som vanligt!
Och bara så ni vet kommer det komma upp massa videosar från youtube eftersom att jag precis har lärt mig hur man gör, och ni vet hur det är när man precis har lärt sig nåt nytt, då vill man alltid visa eller göra det! hehe =)
Nepp nu ska jag äta middag, mammsen har lagat pannkakor! Mums! ♥

Tila Tequila

Sitter just nu och kollar på Tila Tequila, det är så sjukt roligt.
Men nu ska jag fortsätta titta och sen gå och lägga mig, är så grymt trött!
Puss på er alla söta! Vi hörs imorrn ♥

Tisdag

När jag kom hem idag efter skolan skulle jag ta min mobilladdare ur lådan i köket, men innan det var jag bara tvungen att gosa lite med min bebis, sen satte jag henne på köksbänken (det är en lång träbänk som går vid ena väggen) medans jag tog ut laddaren. Sen gick jag upp och satte i mobilen i laddaren och sedan kollade jag på tv i kanske 10 minuter. Sen hörde jag Bella skälla, och jag trodde hon ville gå ut, så jag gick ner och letade runt som en galning men jag hittade henne inte, hon fortsatte och skälla, och jag trodde hon hade blivit inlåst eller nåt sånt, så jag fortsatte att leta, och sen gick jag in i köket för kanske tionde gången och vem om inte lilla älsklingen Bella sitter på köksbänken och skäller. Snacka om att jag fick skuldkänslor för att jag glmde henne, stackars liten. Hehe ...

Hon var en liten surpuppa ett tag men det ordnade ut sig och vi kunde sluta i fred efter en promendag och såklart lite godis, hihi ! =) Nu ska jag nog plugga lite matte, sen ska jag äta middag.
Ikväll är det Desperate House Wifes som ni inte får missa! Vi hörs då, puss ♥
Jag har äntligen lärt mig hur man lägger upp videosar, så här kommer en jag tjatade om att ni skulle lyssna på igår! =) hihi

Godnatt !

Nu hade jag tänkt göra mig iordning och sedan gå och lägga mig (Undrar om jag lyckas?). Jag sover jätte lite nu för tiden, så jag måste verkligen sova! Sen är det ju också otroligt skönt att sova, eller bara att ligga i sängen, det var knappt att jag kom upp ur sängen imorse. Min väckarklocka dampade som vanligt och mobilen som låg i andra sidan rummet ringde, tur var det för annars hade jag nog aldrig kommit upp!

En lite kul grej jag glömde berätta idag var att jag hittade en 50 lapp utanför mitt hus legandes i gräset och skräpade, jag var tvungen att gå till grannarna och fråga om det var deras ..  (Mitt desperata försök att dra ett skämt, det är jag som har dålig humor, hehe)
Tror ni jag är helt dum ihuvet, så blond är jag inte. Klart jag tog den! Hehe, för jag är sååå busig. Nej men ändå, det är ju fan 50 kr. Hehe.. Sen hittade jag en 20kr i min dunjacka från förra vintern, lite vinter fynd!

Fick även ett kort hem från några vänner till familjen med ett present kort från KICK'S med 250:-, så nu har jag 550:- att handla på KICK'S för =) happy! *smile* Min tur dag idag eller ? .. Skulle faktiskt tro det med tanke på att jag fick helt okej på spanska provet. Enligt mig alltså. När jag säger att det gick helt okej betyder det att jag inte får göra omprov, och slipper jag omprov så är ju super nöjd =) heheheh..

Nu ska jag föna håret och sedan göra mig i ordning till min säng. Önskar att en stor dubbel säng stod och väntade på mig i mitt rum, men nej, jag får helt enkelt nöja mig med mina lakan som faktiskt känns som hotell lakan, det är iallafall mysigt! hihihi. Puss sov gott! ♥
 

Skriv !

Ni måste kommentera och skriva vad ni vill att jag ska skriva om för jag själv tycker det är ganska segt när en bloggare skriver om deras tråkiga dag i skolan. Bilder är det självklart att det ska bli fler av, men inte på mig, jag är bara en sån människa som blir extremt dålig på bild. Så, skriv till mig så jag vet vad ni vill att jag ska skriva om.

Måndag

Just nu sitter jag och lyssnar på massa skivor som Agnes kom med igår, både gamla och nya!
Jag har ju fått mer minne till min mobil så då ska jag lägga in massa nya låtar, just nu har jag runt 200 låtar men ska lägga upp minst 200 till =) Fast jag har ju blivit lite emot det här med att ladda upp och sånnt, men vissa låtar går ju bara inte att få tag i så dom har man ju ingen annan möjlighet att få tag på dom, sorry! Så nu ska jag låna kompisars skivor och köpa några jag själv =) bl.a coldplay och tokio hotel, deras gamla, vill ha alla deras skivor, höhöhö.

En låt jag älskar och som jag har glömt bort var Natasha Bedingfields wild horses, den är bara fööööör bra! Jag hade delat med mig av den om det inte vore för att jag inte har nån blekaste aning om hur man gör, nån söt person som vill hjälpa mig ? =) Och kan alla ge tips till mig på massa bra låtar, känner bara för att lyssna på musik just nu!
Gå in på www.youtube.com och sök på chasing cars - snow patrol, natasha bedingfield - wild horses och jose gonzalez - heartbeats! Dom är så grymt bra, kan inte få nog av dom.
Nej nu hade jag tänkt lyssna på musik som jag har tjatat om hela tiden. Gissa vad? börjar på T och slutar på L =)
Pusshej jag skriver nog mer ikväll. Snart ska jag kolla på vänner! ♥

Godmorgon !

Nu är klockan halv åtta och jag måste skynda mig om jag ska hinna i tid. Har spanska som första lektion.. S-e-g-t! Sen kommer dagen bara att rulla på. Hejdå ♥ Puss

Finally

Äntligen funkar det, har varit lite krångel med att logga in, andledningen till att jag inte har uppdaterat på hela dagen!
Kollar på "Se upp för dårarna" just nu på 4an, men nu är det reklam så jag passar på att skriva.

Igår kväll hade vi gäster, mormor&morfar och Marie&Lasse, min moster och hennes man. Av mormor&morfar fick jag en handduk men nåt tryck på, en clinique ansikts rengöring grej som jag brukar använda, har tre stycken olika. Får däremot inte använda den nu eftersom jag har fått en natt/dag behandling till min hy från apoteket, sen fick jag en clinique nessesär, ögonskuggor och ett jätte fint halsband från Hallbergs guld, hoppas jag inte har glömt nåt nu.
Sen av Marie&Lasse fick jag present kort från KICK'S 150:- och två tröjor, en från billabong och en annan helt vanlig grå med knappar.
När gästerna hade gått så satt jag, mamma och Björn i soffan och kollade på film, den hette "Disturbia", jag pallar inte förklara vad den handlade om, men den var faktiskt bra!  Jag satt som vanligt och irriterade mamma och Björn, eftersom att jag måste vara världens pain in the ass när det kommer till att kolla på film med mig. Jag kan inte hålla tyst utan sitter bara och förklarar vad som händer. Vet inte varför jag är bara udda helt enkelt. hehe!

Jag kollade på Idol reprisen från i fredags och jag hejar lugnt på Johan och RobinB. Fast jag tycker att juryn var lite för snälla, många sög rent ut sagt. Yazmine var inte alls bra, hon sjöng faktiskt lite falskt ibland. Hennes röst håller inte för popiga låtar tycker jag. Och RobinB sjunger ju jätte bra och så, men den här gången tycker jag det var ganska platt, ingen rythm liksom! Lars diggar jag, hans röst är väldigt unik, men samma som Yazmine, det kan bli lite falskt ibland, även fast jag vet att det är "hans grej" så var det lite för mycket. Jag missade den andra Robin, men jag tycker iaf att Alice och Johan var bäst. Jag var ju riktigt bra på att kritisera alla, kanske borde jag bli nya Andreas Carlsson? Eller vad säger ni.

Idag har jag annars förövrigt suttit vid datan och kollat på Tila Tequila repriserna, Domenico är ju bara för söt, jag började as böla igen när han åkte ut, även fast jag visste att det skulle hända. Haha, men han har verkligen samma humor som jag, om det inte vore för Bill Kaulitz så skulle jag lugnt satsa på honom. Haha! =) Neeeej..
Sen har jag faktiskt läst lite i "Min vän Walter", även fast jag inte tycker om att läsa, så kan det ibland vara rätt skönt att komma bort från verkligheten och in i en helt annan värld. Rätt kul vore det att skriva en helt egen bok, så kunde man styra och ställa exakt hur man vill, bestämma exakt hur alla ska se ut, exakt vad som ska hända osv. Hihi!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen sen ska jag nog ladda upp lite musik till datan som Agnes kom och lämnade =) Är jätte trött så när jag är klar med allt är det sängen som gäller för mig. Har insett hur skönt det är att sova! Puss puss ♥

My bday

" Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.. "
Ett väldigt trevligt sätt att bli väckt på enligt mig. Igår blev det inget bloggande för min del, jag hade ingen tid och lust, inte för att jag var på dåligt humör, men jag orkade bara inte. På morgonen fick jag två trosor, en bh, en liten prov parfym flaska till Christina Augileras nya, och mer minne till mobilen! Då kan jag lägga in ännu mer musik =)

Skoldagen gick bra, många gratulerade mig och jag fick även tillbaka engelska provet. Det gick bra, fick 95 av 110, men jag hade missat en hel sida, (?) något jag inte fattade eftersom att jag hade gått igenom hela provet när jag var klar med det. Stupid stupid stupid.. Aja, jag var nöjd iallafall. Och jag glömde att berätta att vi också har fått tillbaka våra matte prov, där det inte gick fullt lika bra, hehe. Jag fick 23 av 35 tror jag, mer än tio fel! Men matte är ju som sagt inte min starka sida så jag fokuserar inte på det lika mycket. Men jag är ändå lite orolig för gymnasiet då matte är ett av dom viktigaste, I och försig beror det på vilken inriktning man går i men ändå.. 

Senare på eftermiddagen så kom Kathy (obs hennes bloggnamn) och Agnes, vi gick ner till centrum och hyrde film, Stay Alive, thriller/rysare som jag har hört ska vara bra. Den handlar om några ungdomar som spelar ett tv spel och det som händer i spelet händer i verkligheten, så om någon dör, dör den på samma sätt som den dog i spelet. Rätt läskig, men inte satt man satt och skakade liksom. Den slutade med att spelet börjar säljas i affärer. Otroligt dåligt.. Men dom flesta läskiga filmer brukar sluta dåligt, satt.. Runt nio halv tio gick vi till Charlotte och Axel där Victor var, dom hade hyrt Wallander, men det var en av dom dåliga, satt vi satt mest och hånade Kathy som låg och sov i soffan. Pratade och skrattade väligt mycket också. Sen vid 11 så drog vi hem och fixade madrassen och massa godis =) Medans vi kollade på filmen så somnade Kathy igen, så jag och Agnes kollade ensamma..
När vi vaknade ville Kathy se om den eftersom att hon hade missat typ hela, efter det käkade Agnes och Kathy frukost medans jag duschade, sen åt jag frukost och fixade mig. Agnes och Kathy drog hem och nu sitter jag här.

Igår kväll fick jag lite mer presenter, två par trosor till, en kamera (yes) och minne till kamera. Ikväll kommer lite släkt hem till oss på middag, vi hörs då! Nu är jag tretton år, tonåring. Puss! ♥


Torsdag

Jag fyller år imorgon! Får konstant ett pirr i magen varje gång jag tänker på det. Jag blir nervös men samtidigt exalterad och sprallig. Känns exakt som när jag tänker på Bill och/eller Tom, jag vet att man inte kan vara kär i någon man inte känner, men i mitt fall är det ett undantag! Även fast jag aldrig riktigt har varit kär, så vet jag att jag är det nu, jag bara vet det! Löjligt jag vet..

Just nu kollar jag på The Hills, äntligen lite avsnitt som jag inte har sett. Iallafall, dansen igår kväll gick bra, även fast jag inte sätter alla stegen perfekt än så vet jag att det kommer att komma snart.
Morgondagens planer är inte så speciella, tänkte bara umgås med människor som betyder mest för mig helt enkelt. Synd att Emma åker till Göteborg imorgon, hon är en av dom som jag skulle vilja fira min födelsedag mest med!
Men jag tror jag skulle träffa Charlotte och Victor, honom har jag inte träffat på jätte länge, och Agnes kanske också skulle med, jag har däremot ingen aning om vad vi ska hitta på, hehe. Sen frammåt kvällen så ska jag Kathy och Agnes (om hon kan), slagga hemma hos mig och kolla på skräckfilm, kanske vi kan hyra en sorglig film också. Me liike! =) hehe

Nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, antagligen slappa framför tvn ett tag och sedan göra lite engelska läxa. Oj, ser nu att det var ungefär en timma sen jag började skriva det här inlägget.. Så går det när man är okoncentrerad och håller på med att snacka med folk på msn och annat. Haha!
Hörs antagligen ikväll, Puss och Kram! ♥


Onsdag

Onsdag, vilket betyder att det är 2 dagar kvar (snart 1) till min födelsedag! =) hihi.

Idag var det en helt okej skoldag, på syslöjden är jag äntligen klar med min TH väska. Eller jag vet inte om man kan kalla den väska, liknar mer en liten påse. Den blev betydligt mycket minde än vad jag hade väntat mig, men jag var ändå väldigt nöjd. Sydde fan på hela TH applicationen själv, mycket duktigt åsa!

Annars var dagen helt naturelle, inget spännande. Eller jo en lite kul grej var på livskunskapen då alla i min klass, till och med våran lärare, fick världens skrattanfall! Speciellt jag.. Men jag har jätte dålig humor så det är lätt att få mig skratta.
Iallafall var det så att våran lärare delade upp oss i grupper och man var kanske 4 i en grupp, då fick varje grupp varsin lapp där det stod nåt man skulle försöka "göra sig till", min grupp fick brödrost. Hur fan ska man kunna vara en brödrost? Haha, aja vi fick lite tid på oss och så kom vi på hur vi skulle göra, Carro och Magnus stod på knä med båda armarna frammåt, och mellan deras armar var jag och Alex. Vi skulle då "ploppa upp" på nåt sätt.
Det gick iallafall ut på att dom andra i klassen skulle gissa på vad man var föreställde för nåt. Vet inte hur men dom  andra lyckades gissa rätt, och så var det Elin och Maddes grupp (kommer inte ihåg dom andra två.)'
Deras uppgift var att föreställa en dammsugare, och Elin var själva slangen, så hon låg på bordet och gjorde nån konstig grej med hennes rumpa (skulle se ut som att slangen rörde på sig) men alla andra tolkade det fel, så alla började as garva, och våran lärare stod där och höll för munnen och var helt röd i ansiktet, han började nästan gråta! Det var iallafall väligt kul att se. Haha, Elin är en för jävla kul människa, utan henne vore världen ingenting!

Nu när jag har delat med mig om min händelserika .. dag ska jag äta middag och sedan göra lite matte, sen ska jag iväg på dans! Min mening med onsdagen. Jag tror inte jag kommer uppdatera mer idag eftersom att dansen börjar åtta och slutar nio sen ska jag duscha och sedan kolla på Grey's Anatomy! Men vi hörs imorgon, då börjar jag tio i nio, yay! =) hihi Puss och Kram! ♥


Tv mys

Just nu kollar jag på Ugly Betty, ett riktigt spännande avsnitt, faktiskt! Egentligen hade jag slutat kolla på det, men sen hade jag ändå inget annat att göra så jag kollade lite, och fastnade! Påminnde mig om värsta skräckfilmen när den ena tjejen hade tänt massa ljus och gjort en hel väg av dom. Jag tror faktiskt att Daniel kommer att bli kär i Betty, haha geek !

Idag har det inte hänt något roligt i skolan, spanska provet gick väl sisådär .. Hehe! Jo men nu kom jag på att jag hade ett litet samtal med skolsyster och skolläkaren, så min mamma kom till skolan och vi pratade om matten och dyskalkyli, och det ledde ärligt talat ingen vart. Jag berättade bara att jag har haft problem med matte i stort sett hela min skol gång. Och nu när jag går i högstadiet så börjar man liksom ta det lite allvarligare eftersom att det blir svårare och svårare. Men dom berättade att om ca 18 månader så kommer jag få en tid hos en läkare, som sedan följer till en tid hos danderydssjukhus.. Låter lite creepy eftersom att jag inte har så bra minnen från sjukhus, men det är nog inte så farligt längre, hoppas jag..

Men nu ska jag bege mig till despertade house wifes och äta lite äppelpaj, mums!
Hörs imorgon älsklingar, hadet bra! Puss ♥


Måndag - hemma

Jag har inte pallat skriva idag pga olika andlednignar. Jag stannade också hemma idag från skolan av olika andledningar. Mest för att jag har känt av massa stress från skolan och lite andra personliga saker som jag inte vill gå in på ..  Jag har pluggat massa spanska men det värkar inte löna sig eftersom att jag får ta om allt om och om igen .. Vi får helt enkelt se hur det går imorgon på spanska provet.

Det var allt för idag/kväll men jag lovar jag uppdaterar er mer om morgondagen om det händer nåt kul.
Nu ska jag bara vänta på att mitt hår ska torka och kolla på lite tv medans jag pluggat spanska. Jag kan faktiskt koncentrera mig mer om jag kollar på tv när jag pluggar .. Eller ? hehe
Puss och Kram! Hörs imorrn ♥

Den ända gången jag har varit ute idag var när jag gick en skapligt lång promenad med Bella, och när det är höst så är det massa gula, oranga och röda löv ute, till och med vissa lila, då tror lilla Bella att det är hennes leksaker så då går hon runt med näsan upp i vädret med ett löv i munnen, och så håller hon på att hoppa runt bland alla löv och är på lekhumör hela tiden. Mycket jobb för mig som måste sysselsätta henne  =) Men med henne är jag som lyckligast. Meine geliebten Bella !

Förlåt förlåt förlåt ...

Jag vet det har varit dålig uppdatering på sistone, och faktiskt har jag ingen bra bort förklaring till det ..
 Idag kom Agnes hem till mig och vi satt och gjorde typ inget i kanske 1 timme, eller jo jag pluggade lite till mitt spanska äckel prov, men det gick inte så lyckat tack vare Agnes som störde mig, fan asså. haha =)

Men pga vädret som har varit ruskigt, blåsigt och regnigt så var vi på lite sitta-inne-och-kolla-på-skräckis humör, så det var precis det vi gjorde, eller det tog ett tag att välja film, vi hade väl egentligen inte så mycket att välja på, saw 1, 2, 3 och 4, men när vi kollade på trailerna blev vi lite tveksamma, hehe, och typ scream 1 och 2 (som inte ens är skräckis va?) Hills have eyes 2 mm..Eller okej egentligen hade vi as många filmer att välja mellan eftersom att man kan hyra massa filmer i olika kategorier på min tv, men sen såg vi en film som vi blev lite extra intresserade av, den hette One missing call tror jag, 1 och 2, men sen märkte vi att ingen av dom funkade att hyra (för tillfället) så då hittade vi Stay Alive som jag har blivit tipsad om, men så funkade inte den heller.. Vi vart lite smått pissed, men piggade upp oss när vi följde med Agnes pappa och handlade lite godis, hihi. Sen när vi kom hem letade vi igenom alla filmer jag har hemma hos mig, och jag var helt garanterad om att vi inte hade någon skräck film, men så hittade vi en film som hette Dream catcher, som påstod sig vara en skräck film, så där satt vi i soffan ihop kurade med en skål godis och var jätte taggade på att bli skrämda, men nej, den sög allvarligt talat. Eller asså den var väl helt okej, men den var absolut inte läskig, faktiskt lite rolig vid vissa tillfällen.. Handlade om 5 killar/män (tror jag) som var synska och även bästavänner, och kunde läsa andras tankar åkte till en vinterstuga någon stans i no where, där det händer typ massa skumma saker. En gubbe som typ bajsar ut en tarm eller nåt liknande som är ett monster och äter upp alla och så blir hela staden attakerad av typ utomjordingar. Haha, ja ni hör ju ! Fatta varför jag tyckte det var lite komiskt här och var.

Men nu ska jag nog göra mig iordning för läggdags, och sedan ska jag kolla klart på Zodiac filmen som jag inte hann kolla klart på igår eftersom att jag somnade .. Den går på canal + ikväll igen så jag tänkte passa på. Undra om andledningen till varför jag somnade var att den var lite långtråkig ? Skitsamma, alltid mysigt att kolla på film. 

Fan, imorgon är det skola. Sov gott. Kramis ♥


Ny klippt!

Idag följde jag med Agnes och hennes pappa och kollade på en liten kattunge i Huddinge, det tog ett tag att hitta dit, men när vi väl kom fram så var all bilkörning värt det! Kattungen (ungarna) var super söta, asså seriöst!
Jag vart typ förälskad i en svart katt där som höll på att bita på min hand, eller snarare nafsa, men det gjorde inte alls ont, jag är van vid det eftersom att Bella biter mig i näsan, öronen, händerna och fötterna nästan hela tiden. Haha! Dom bestämde sig för att köpa en liten grå/vit norsk skogskatt, den var jäääätte söt. Fast dom kommer inte kunna hämta hem den förrns typ tre veckor, men det är absolut värt väntan.

Påvägen hem stannade vi till och hämtade upp Agnes storasyster Hanna från hennes skola, och köpte glass, känns som åratal sen! Hihi. När vi kom hem så gick jag hem, för jag hade bestämt mig för att jag skulle klippa mig, har nämligen tänkt på det länge men har kännts som att jag skulle ångra mig. Men så nu idag tog jag mod till mig och bestämmde att jag skulle klippa mig! Så jag, min bror och pappsen åkte till stinsen och så klippte jag mig typ 1dm.. Ett jävla stort steg för mig eftersom att jag typ alltid har haft långt hår, förutom när jag var riktigt liten. Jag kanske lägger in en bild om jag får till en bra! För jag tycker att jag ser helt jävla fucked up ut! Allvarligt. Men jag vänjer mig nog, hoppas jag, det gör jag typ alltid efter nån vecka när det har växt lite.. =)

Ah men nu ska jag kolla lite på tv, tror inte jag skriver mer ikväll, men vem vet ? hihi =D
Glöm inte bort att jag fyller år på fredag! Oj shit, det är bara nästan 5 dagar kvar! (Beror på hur man räknar, och jag räknar på mitt sätt, hehe) Puss hadet bra! ♥

Friday night!

Skoldagen idag var helt okej, en ny kille började i våran klass förrästen =) Hade engelska prov och det känns som att det gick bra, men vi får se!

Just nu ska jag och Agnes bädda min big mama madrass som båda ska sova på, haha. Vi har typ bara kollat på massa bloggar och TH videosar. Surprise va ? =)
Måste bara säga att det typ bor en stor äckel spindel i vårat badrum .. Den vill inte flytta sig från badrummet och ingen vill ta i den, så vi får helt enkelt duscha i duschen ett tag framöver verkar det som, haha! Nej men imorgon ska den jäveln ut. Inte för att jag inte tycker om spindlar, men den här asså, damn, den är riktigt jävla stor!

Imorgon ska mamma och min älskade Bella iväg till landet, kommer saknar min sötnos (syftar mest på Bella, men visst kommer jag saknar meine mama auch! hihi) Sen vid typ ett tiden ska jag Agnes och hennes pappa iväg och kolla på några små kattungar, jag har sett bilder och dom är bedårande! Sen kanske jag ska klippa mig, aaaaaaaaaaah.. Men vi får se om jag har tid osv. Och jag vet att det bara blev ett inlägg idag men det är bara för att .. Ehm jag vet inte riktigt, jag skyller på Agnes som har tagit upp min tid helt enkelt! Haha sorry meine libling.

Jag vet inte vad vi ska göra nu, fortsätta med bäddningen tror jag. Hehe! Sov gott, det hade iallafall jag tänkt att göra.
(Hoppas att charlotte och emma fick sig några bra strul ikväll på galaxen, haha förlåt men jag var bara tvungen att säga det. hihihi)  / åsapåsa =)♥
Haha, märkte nyss att Agnes somnat på bigmama, (kallar min madrass för det, komiskt, jagvet. haha inte) gullunge! Nej nu ska jag väcka henne, inte ska hon slippa undan att bädda! Mihihi, i'm miss evil.  

Skolfoto! bläääää

Men usch, måste bara säga att jag vart as taggad på att få se skolfotot, och när jag äntligen fick se det så höll jag på att kissa på mig! Allvarligt.. Haha, min lugg är långt under ögonen och mitt hår bara skriker : BOOOOOOOOOM! blont och stort (inte fjortis stort) men asså mitt huvud ser enormt ut! usch, vill inte tänka på det. I ettan upp till fyran var jag faktikst söt på skolfotona, men nu, haha det är skrattretande. Men allt jag kan göra är att blunda för det och gå vidare, för just nu känns det så jobbigt (var sarkastisk, låter som om min värld går under, därför, hahah)
Jag såg på min brorsas spex foto och han och hans två kompisar hade klätt ut sig till fjortisar, för att driva med dom, så dom hade tagit as mycket puder, idomin, stora solbrillor, små shorts, tighta rosa tröjor och tagit snören så det skulle se ut som att dom hade string, så jävla kul! Som grädde på moset hade dom klistrat på världens fjortis poser, ahahaha!

Jag hoppas skolkatalogerna kommer imorrn så jag kan se resten av sollentuna, hoppas alla andra blev fulare än mig, miihih! (Bilderna jag såg idag var emmas mamma som hade fått hem gillbos katalog, eftersom att hon är lärare)

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol och sedan Heroes =) Sista inlägget för ikväll, vi hörs imorrn! Puss ♥


- Alla föds som orginal, hur kommer det sig då att alla dör som kopior?
Stämmer in på så många tycker jag!


Bilder mm

Som sagt så hade jag lovat er att lägga upp lite bilder, so here it comes! Alla tagna av Agnes eftersom att min kameras batteri tog slut, hehe.


Arne Weise på röda mattan, ballt asså! haha


Ola Svensson i illgröna byxor, skit coola!


Sen kom Zac Efron och Vanessa Hudgens, här poserar han framför alla kameror.


Såhär nära var jag och Agnes Vanessa Hudgens, inte lite coolt! haha (geeks)


Zac och Vanessa blir intervjuade.


As gullig ju! hehe..


Lite närmare på Zac och Vanessa. =)


PUSS! höhö


Det var inte alla bilder från i söndags, men det får räcka. =)
Här kommer några bilder från dagen innan då jag och Agnes var ute och tog lite bilder =) Även en bild på mig där jag äter kebab, mahaha! Men den bjuder jag på.


Älskar färgen!














Haha, äter världens godaste kebab. Hmr.. Ja vad ska man säga? (Från söndagen)


Lite fuckad bild på mig och Agnes inne på Monki =) Haha!

Torsdag

Just nu är jag hemma hos Charlotte med Emelie. Jag och Charlotte sitter och pluggar till engelska provet imorrn, det går super bra! haha not, vi sitter och lyssnar på musik och snackar strunt. hehe..
Idag hade vi matte prov och jag hoppas det gick bra, men jag vågar inte hoppas för mycket för .. Ehm , ja det gick ju inte så skit bra dirket! Menmen, jag gjorde mitt bästa, mer kunde jag inte ha gjort.

Nu sitter vi och lyssnar på Westlife, haha. Jag älskar dom , jävla pojkband. haha.
Aja, vi hörs ikväll, då lovar jag att det kommer upp bilder från i söndag, som jag skulle ha lagt in typ förrgår(?), hihi sorry for that! Puss, see yah! ♥

Dans

Jag har precis ätit middag så nu är jag propp mätt  =) Ska dra iväg på dans snart, ska bli as kul som vanligt!
Som jag sa igår så har det inte blivit något mycket till bloggande idag heller, eftersom att jag har pluggat as mkt till matte provet imorrn.

Imorgon ska jag träffa Emelie tror jag, gud vad jag saknar henne! Det var jätte länge sen vi träffades, eller okej, vi har ju träffats nån enstaka gång och sagt hej, men det var super länge sen vi träffades och snackade. Jag får slänga in lite pluggande imorrn också eftersom att jag har engelska prov på fre. Egentligen borde jag ha pluggat till engelska provet tidigare så hade jag varit klar med det, men nej, allt ska såklart bli gjort kvällen innan! Jag har spanska prov om en veckan, så i helgen får jag plugga som en galning eftersom att jag har halkat efter lite..

Nu är det dans som gäller, får spela in Top Model, riktigt spännande eftersom att det är final ikväll. Iochför sig vet jag redan vem som vinner, eftersom att Agnes den idioten berättade för mig vem som van! hahahha jävla glädje dödare!
Puss shörs ikväll kanske! ♥

RSS 2.0