Why?

Alla som bor i Sollentuna, kolla hit NU!

Om ni inte redan visste så är det en random gubbe som kör runt vid skolorna runt om i Sollentunas område. Förra veckan var det 3-4 personer som råkat ut för mannen som sitter i en vit skåpbil, och det sägs att han har svart skägg och att det är graffiti på bakluckan. Han är antagligen pedofil eller nåt liknande, och frågar "om du vill följa med hem och kolla på mina jätte söta hundvalpar"! Än sålänge har ingen följt med honom, men vem vet! Det finns säkert nån liten förvirrad unge i 3-7 års åldern (tror inte att ungdomar förljer med honom, eftersom att dom borde veta att man inte ska följa med främlingar hem) som som jätte gärna skulle vilja ha en liten katt/hund valp, och så vips stiger dom in i skåpbilen.. Polisen är redan kontaktad, och vi har fått hem lappar i skolan och i brevlådan om detta.
Varför finns det såna här människor? En fråga som aldrig kommer att kunna besvaras.
Ikväll på insider 21.00 kommer det att handla om bl.a "Arboga-kvinnan" och mannen som dödade Engla.. Usch, fy och blä. Blir så irriterad på detta, att man kan döda någon. Okej om det är självförsvar, men frivilligt? Nej.
Tror inte jag kommer kolla på det, kanske i reklamerna. Det är ju Grey's anatomy! .. hehe. Skriver ett till inlägg strax.

Kommentarer
Postat av: sara/My

Hej:) fin blogg!

checka gärna in vår.

kram<3

p.s lämna gärna en liiten kommentar:)

2008-12-17 @ 18:44:41
URL: http://weloveandhate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0