Lördag

Dagen har gått skit fort idag. Jag sov till 11, sen tvingade mamma upp mig, sedan åt jag frukost och sen drog jag, Ewe, mamma, pappa och Bella ut på en promenad. Jag och Ewe visste inte att vi skulle ta 'skogs vägen' till Marianne (min faster) så vi vart lite smått sura över det.. Men jag ska hämnas nån gång! Mohaha..
Andledningen till varför vi skulle gå den här jobbiga promenaden i skogen var för att vi skulle hämta bilen hos Marianne, min faster, som mamma och pappa var hos igår kväll, och dom hade ju druckit så då kunde dom inte åka bil hem. Aja, slutsnackat om det. hehe =)

Bion igår kväll var bra, lite seg ibland men visst fick man sig ett gott skratt imellanåt. Ikväll blir det skräckfilm igen, det blir antingen "The Grudge" eller "When a stranger calls", hoppas bara att dom här är bättre än dom andra jag har sett i veckan. "Fredagen den 13" var inte alls läskig. Det handlar ju om den här Jason med hockey masken, om ni kanske har hört om den förut ? Jag får världens adrenalin kick av skräckfilmer och så blir jag helt sprallig, hihi =)

Agnes ska komma och kolla med mig, Ewe och Björn på filmen ikväll, Björn är inte hemma nu, inte mamma och pappa heller, dom är hos några och äter middag och blir fulla, haha! Nejnejnej, mina föräldrar är sååååå duktiga =) Iallafall, jag och Ewe har laddat upp med godis och läsk så det ska nog bli bra.
Den ena filmen börjar 22.30 (The Grudge på 5 eller tvärt om) och den andra 23.00 (When a stranger calls på 3 eller tvärt om), och mamma och pappa kommer nog inte hem än på ett tag, så det blir naaaajjs , haha =)
Hörs imorrn snyggingar. I <3 Halloween. (Jag vet att det var i torsdags) Fan att jag inte gick bus eller godis. Är jag för gammal för det eller ? Nej skulle inte tro det, man kan aldrig bli för gammal för det. Får ta det nästa år med Agnes, vi skämmer gäärna ut oss. Man kan ju alltid vara pornstar eller nåt liknande.. hohohoho nej, nu ska jag sluta. Pussis ♥

Kommentarer
Postat av: lucas

du ser ut som en häxa i svart hår

2008-11-01 @ 21:32:38
Postat av: Åsa

Haha, ja men jag är ju en liten häxa ? mohaha, im coming and get u bitch ;)

2008-11-01 @ 22:25:49
URL: http://reeadme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0