Ny design gjord av Agnes =)

Haha, nej agnes har rätt, jag är inte död.
Bara att jag orkar inte skriva efter skolan, det kallas lathet! Jag uppskattar jätte mycket den nya designen Agnes, men själv tycker jag den är lite för mycket Agnes och inte Åsa.. Hehe! Den innan var ju inte bättre, men jag bryr mig ärligt talat inte om vad andra tycker om min header utan min blogg är till för att jag ska få skriva av mig om allt. Kan inte skriva om det mesta i och för sig eftersom att mina föreldrar försöker hitta min blogg på internet.. Menmen, den är iallafall inte till för att jag ska bli nya "BlondinBella" eller nåt sånt. Bara så ni vet =) hoho.

Idag på bilden i skolan skulle vi skriva våran namn högst upp på ett A4 papper och sedan dela upp det i mitten. På den högra sidan skulle man skriva Negativt och på den vänstra sidan skulle man skriva Posetivt. Sedan skulle man flytta ett steg åt vänster och skriva in det man tyckte passade på den andra personen under Negativt och Posetivt. När alla var klara med att skriva på allas papper fick man se vad alla hade skrivit på ens eget. (Anonymt var det förstås.)
På mitt papper stog det (obs!) bl.a på Posetivt: Galet rolig, snäll, bra kompis, skrattglad, skrattar mycket, fint leende och skratt (haha gulligt) osvosvosv. Det var mer än typ fyra personer som hade skrivit att jag skrattar mycket (vi var halvklass), på Negativt stod det bl.a: Pratar för mycket, babblig, sen hade 3 personer gjort "samma sak tecket", och en person hade skrivit att jag kan vara lite jobbig. Haha! Så, det verkar som att jag skrattar väldigt mycket, men kan även vara väldigt pratig och till och med lite jobbig ibland.. Något jag borde tänka över kanske, att jag pratar mycket i klassrummet t.ex är bara nåt som kommer, jag kan helt enkelt int ehålla tyst ,haha

Kommentarer
Postat av: charlotte

i loooove you're design ! hihi, den blev jue galet snygg <3

2008-10-21 @ 21:43:46
URL: http://oseriosa.blogg.se/
Postat av: Agnes

Riktigt snygg =P

2008-10-22 @ 13:35:03
URL: http://elvins.blogg.se/
Postat av: Agnes

Svar: jag ringer och säger hur det blir med dansen vid klockan 18. Jag vet inte riktikgt hur jag mår ... ;)

2008-10-22 @ 15:14:51
URL: http://elvins.blogg.se/
Postat av: Agnes

MEN SKRIV DITT CP-BARN!

2008-10-22 @ 16:01:50
URL: http://elvins.blogg.se/
Postat av: åsa

yes i know, jag är ju sååååååå cp! du vet att det är en sjukdom agnes och man ska inte skämta om sådana allvarliga saker.. höhöhö =)

2008-10-22 @ 22:27:39
URL: http://reeadme.blogg.se/
Postat av: Agnes

Men vafaan Åsa, så säger du bara för att folk kan läsa, du säger cp vardagligen. Och när man säger cp menar man självklart inget illa mot dem som har "celebral pares" =P det är mer som en svordom!



Svar: Ja mammma är fortfarande sjuk, men hon är inte samma sjuk som jag och om jag smittar henne kan hon må jättedåligt... ;)

2008-10-23 @ 08:56:23
URL: http://elvins.blogg.se/
Postat av: Agnes

Lägg in en bild på hur ditt svarta hår blev ikväll! =D

2008-10-23 @ 11:17:29
URL: http://elvins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0